Първоначално изпратено от kinyalo
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Да не мислиш, че ми е спокойно с двете акции дето е купил на Майкрософт. На тебе ти се рамина, че той се отказа от зеленото, но сега аз треперя всеки ден. Това не е живот.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Да не мислиш, че ми е спокойно с двете акции дето е купил на Майкрософт. На тебе ти се рамина, че той се отказа от зеленото, но сега аз треперя всеки ден. Това не е живот.
ще се върнем скоро на тефтерите и сметалатапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Той има пари да купи и сега, но не бърза - ще купи. Гората от кранове в София работи за това да има жилища. Ще мине хайпа, ще се види, че празната тухла е празна тухла и нещата ще си дойдат на мястото. В София няма дефицит на жилища, а дефицит на мислещи хора. С тълпата да се пазарува не е ок. Факт е, че масата купува точно накуп, но това не означава, че няма пазар преди и след това.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Той има пари да купи и сега, но не бърза - ще купи. Гората от кранове в София работи за това да има жилища. Ще мине хайпа, ще се види, че празната тухла е празна тухла и нещата ще си дойдат на мястото. В София няма дефицит на жилища, а дефицит на мислещи хора. С тълпата да се пазарува не е ок. Факт е, че масата купува точно накуп, но това не означава, че няма пазар преди и след това.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и твоята работа никак не е сигурна
ще купи нашето момче някоя акция, къде не требва
...и бай гейц ще си остане само с ваксините и земеделските земи
а ти ще трябва да избираш,
дали мед сестра или агроном
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Наздраве, пак пиша от черешата. Тук не става въпрос за едно, две или три, а само за ЕДНО, това му беше цел на Кавръчето, която цел ти унищожи! На теб ти е лесно, родителите ти добре са те подплатили, нямало е нужда нищо да купуваш, ама при Кавръка не е така, не мислиш ли?
Last edited by bertram; 21.12.2023, 22:36.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Наздраве, пак пиша от черешата. Тук не става въпрос за едно, две или три, а само за ЕДНО, това му беше цел на Кавръчето, която цел ти унищожи! На теб ти е лесно, родителитети добре са те подплатили, нямало е нужда нищо да купуваш, ама при Кавръка не е така, не мислиш ли?
тоя гараж, твоя, дали не е по-добре да го направиш като маломерен двустаен
или като две студия
като гледам каква лавина от наематели се задава сред висшистите
може да направиш и нещо като къмпинг в дворапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
берджо, казва и МЯУ и "ЩЕ" и ластицици и ножици и ЯХУ и тъмни прозорци и демография и сгъване на икономиката и тн... НО ефекта е само един: ЗАЗИЖДАНЕ.
ще купи нашето момче някоя акция, къде не требва
...и бай гейц ще си остане само с ваксините и земеделските земи
а ти ще трябва да избираш,
дали мед сестра или агрономпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Разсипа му живота на нашият приятел от Красна поляна. А, беше още млад ерген на 35, когато щеше да си купи ЕПК и да си свирка!!! Сега, така го е омаял, че знам кого ще обвини.....препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Тук съм абсолютно съгласен с теб! Не се захващайте с имоти, това е губеща инвестиция и не е за всеки...Действайте си по други задачи, добър пример е след плащане на наема, да почнеш работа на две места, за да удовлетвориш нарастващите потребности на мрънкалото до теб...
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
берджо, казва и МЯУ и "ЩЕ" и ластицици и ножици и ЯХУ и тъмни прозорци и демография и сгъване на икономиката и тн... НО ефекта е само един: ЗАЗИЖДАНЕ.
- 1 like
Коментар
-
бъртрам каза, че накавръчко е пред сделка
само малко дискаунт трябва да даде
- 2 Харесвания
Коментар
-
бъртрам каза, че накавръчко е пред сделка
само малко дискаунт трябва да даде