IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kinyalo

Така е, истинския живота е стаичка в панелката на мама и автобусни екскурзии до Одрин за евтино сирене.
    Няма нищо по-хубаво от това човек да си похапне евтино сиренце с пирожките на мама и после да се изтегне на ъгловата спалня в деЦката до раклата и радиатора. Това е истински пълноценен живот.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Да не мислиш, че ми е спокойно с двете акции дето е купил на Майкрософт. На тебе ти се рамина, че той се отказа от зеленото, но сега аз треперя всеки ден. Това не е живот.
      нямаш причини да трепериш
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Да не мислиш, че ми е спокойно с двете акции дето е купил на Майкрософт. На тебе ти се рамина, че той се отказа от зеленото, но сега аз треперя всеки ден. Това не е живот.
        ама той 2 ли е купил!?
        ще се върнем скоро на тефтерите и сметалата
        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Той има пари да купи и сега, но не бърза - ще купи. Гората от кранове в София работи за това да има жилища. Ще мине хайпа, ще се види, че празната тухла е празна тухла и нещата ще си дойдат на мястото. В София няма дефицит на жилища, а дефицит на мислещи хора. С тълпата да се пазарува не е ок. Факт е, че масата купува точно накуп, но това не означава, че няма пазар преди и след това.
          Съгласен съм на това, което си написал, ама, ако почнат строеж тепърва, точно срещу моята къща, да знаеш, че много ще те хейтя!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

Той има пари да купи и сега, но не бърза - ще купи. Гората от кранове в София работи за това да има жилища. Ще мине хайпа, ще се види, че празната тухла е празна тухла и нещата ще си дойдат на мястото. В София няма дефицит на жилища, а дефицит на мислещи хора. С тълпата да се пазарува не е ок. Факт е, че масата купува точно накуп, но това не означава, че няма пазар преди и след това.
            Тук съм съгласен, не виждам защо трябва да бърза. Чакане му е майката. Пък и от деЦката по-убаво нема. 2039та е на прага ни.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

и твоята работа никак не е сигурна
              ще купи нашето момче някоя акция, къде не требва
              ...и бай гейц ще си остане само с ваксините и земеделските земи
              а ти ще трябва да избираш,
              дали мед сестра или агроном

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Наздраве, пак пиша от черешата. Тук не става въпрос за едно, две или три, а само за ЕДНО, това му беше цел на Кавръчето, която цел ти унищожи! На теб ти е лесно, родителите ти добре са те подплатили, нямало е нужда нищо да купуваш, ама при Кавръка не е така, не мислиш ли?

Last edited by bertram; 21.12.2023, 22:36.
                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor

Наздраве, пак пиша от черешата. Тук не става въпрос за едно, две или три, а само за ЕДНО, това му беше цел на Кавръчето, която цел ти унищожи! На теб ти е лесно, родителитети добре са те подплатили, нямало е нужда нищо да купуваш, ама при Кавръка не е така, не мислиш ли?
                  лордче, академиците трябва да се уважавате

тоя гараж, твоя, дали не е по-добре да го направиш като маломерен двустаен
                  или като две студия
                  като гледам каква лавина от наематели се задава сред висшистите
                  може да направиш и нещо като къмпинг в двора
                  препоръка е

Коментар

берджо, казва и МЯУ и "ЩЕ" и ластицици и ножици и ЯХУ и тъмни прозорци и демография и сгъване на икономиката и тн... НО ефекта е само един: ЗАЗИЖДАНЕ.
                    и твоята работа никак не е сигурна
                    ще купи нашето момче някоя акция, къде не требва
                    ...и бай гейц ще си остане само с ваксините и земеделските земи
                    а ти ще трябва да избираш,
                    дали мед сестра или агроном
                    препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Разсипа му живота на нашият приятел от Красна поляна. А, беше още млад ерген на 35, когато щеше да си купи ЕПК и да си свирка!!! Сега, така го е омаял, че знам кого ще обвини.....
                      алчните бтокери, които надигат цените
                      препоръка е

Коментар

Тук съм абсолютно съгласен с теб! Не се захващайте с имоти, това е губеща инвестиция и не е за всеки...Действайте си по други задачи, добър пример е след плащане на наема, да почнеш работа на две места, за да удовлетвориш нарастващите потребности на мрънкалото до теб...
                        корнерчо е извън всякаква опастност от подобна инвестиция
                        препоръка е

Коментар

берджо, казва и МЯУ и "ЩЕ" и ластицици и ножици и ЯХУ и тъмни прозорци и демография и сгъване на икономиката и тн... НО ефекта е само един: ЗАЗИЖДАНЕ.
                          Разсипа му живота на нашият приятел от Красна поляна. А, беше още млад ерген на 35, когато щеше да си купи ЕПК и да си свирка!!! Сега, така го е омаял, че знам кого ще обвини.....

Коментар

бъртрам каза, че накавръчко е пред сделка
                            само малко дискаунт трябва да даде

Коментар

Сигурен съм, че той не обича дискаунтите, ако е в ролята на продавач, така, че съм убеден, че сделка няма да има. Бертрам, колкото и велик ментор да е, най-много да го въздържи от покупка 6-7години и за успокоение, да го убеди да купи една златна паричка.

Коментар

За Карлово
                                препоръка е

Коментар

Working...
                                X