Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
нямаш причини да трепериш
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Тук съм съгласен, не виждам защо трябва да бърза. Чакане му е майката. Пък и от деЦката по-убаво нема. 2039та е на прага ни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеСъгласен съм на това, което си написал, ама, ако почнат строеж тепърва, точно срещу моята къща, да знаеш, че много ще те хейтя!
не ме хейти мене аз не съм строителен предприемач нито навивам хората да си набиват спестяванията в тухли при положение, че нацията се топи.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo
Така е, истинския живота е стаичка в панелката на мама и автобусни екскурзии до Одрин за евтино сирене.
Коментар
-
Да не мислиш, че ми е спокойно с двете акции дето е купил на Майкрософт. На тебе ти се рамина, че той се отказа от зеленото, но сега аз треперя всеки ден. Това не е живот.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Да не мислиш, че ми е спокойно с двете акции дето е купил на Майкрософт. На тебе ти се рамина, че той се отказа от зеленото, но сега аз треперя всеки ден. Това не е живот.
ще се върнем скоро на тефтерите и сметалатапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
Той има пари да купи и сега, но не бърза - ще купи. Гората от кранове в София работи за това да има жилища. Ще мине хайпа, ще се види, че празната тухла е празна тухла и нещата ще си дойдат на мястото. В София няма дефицит на жилища, а дефицит на мислещи хора. С тълпата да се пазарува не е ок. Факт е, че масата купува точно накуп, но това не означава, че няма пазар преди и след това.
Коментар
-
Той има пари да купи и сега, но не бърза - ще купи. Гората от кранове в София работи за това да има жилища. Ще мине хайпа, ще се види, че празната тухла е празна тухла и нещата ще си дойдат на мястото. В София няма дефицит на жилища, а дефицит на мислещи хора. С тълпата да се пазарува не е ок. Факт е, че масата купува точно накуп, но това не означава, че няма пазар преди и след това.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
и твоята работа никак не е сигурна
ще купи нашето момче някоя акция, къде не требва
...и бай гейц ще си остане само с ваксините и земеделските земи
а ти ще трябва да избираш,
дали мед сестра или агроном
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Наздраве, пак пиша от черешата. Тук не става въпрос за едно, две или три, а само за ЕДНО, това му беше цел на Кавръчето, която цел ти унищожи! На теб ти е лесно, родителите ти добре са те подплатили, нямало е нужда нищо да купуваш, ама при Кавръка не е така, не мислиш ли?
Last edited by bertram; 21.12.2023, 22:36.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor
Наздраве, пак пиша от черешата. Тук не става въпрос за едно, две или три, а само за ЕДНО, това му беше цел на Кавръчето, която цел ти унищожи! На теб ти е лесно, родителитети добре са те подплатили, нямало е нужда нищо да купуваш, ама при Кавръка не е така, не мислиш ли?
тоя гараж, твоя, дали не е по-добре да го направиш като маломерен двустаен
или като две студия
като гледам каква лавина от наематели се задава сред висшистите
може да направиш и нещо като къмпинг в дворапрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
берджо, казва и МЯУ и "ЩЕ" и ластицици и ножици и ЯХУ и тъмни прозорци и демография и сгъване на икономиката и тн... НО ефекта е само един: ЗАЗИЖДАНЕ.
ще купи нашето момче някоя акция, къде не требва
...и бай гейц ще си остане само с ваксините и земеделските земи
а ти ще трябва да избираш,
дали мед сестра или агрономпрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Разсипа му живота на нашият приятел от Красна поляна. А, беше още млад ерген на 35, когато щеше да си купи ЕПК и да си свирка!!! Сега, така го е омаял, че знам кого ще обвини.....препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Тук съм абсолютно съгласен с теб! Не се захващайте с имоти, това е губеща инвестиция и не е за всеки...Действайте си по други задачи, добър пример е след плащане на наема, да почнеш работа на две места, за да удовлетвориш нарастващите потребности на мрънкалото до теб...
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар