Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
100% подкрепям мнението ти!
Според мен 100% е прав и Bailor относно физическото инвестиране в: злато, сребро, мед и желязо.
Моето виждане е маааалко по-различно. Инвестирам и в калай и вместо в желязо в неръждавейка. Желязото не е лошо, обаче не е за всеки и е скъпо да съхраняваш и опазваш да кажем 100-1000 тона.
Другите метали на кюлчета, слитъци и пресовки са по-компактни за инвестиция, съхранение и опазване..Къде ги съхранявате тия тонове желязо- арматура, мрежа, стари печки, хладилници или каквото и да е- в двора, охраняем склад застраховано ли е, като си приспаднеш всички разходи и рискове от кражба при съхранение с колко трябва да му се вдигне цената на желязото че след 10 години съхранение с всички съпътстващи разходи да го продадеш на печалба???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato
Бате, не говорех конкретно за кафемашина . Казах ти, ако щеш отвори шкафа и снимай какво кафе има вътре. Стоите с часове във форума и разпъвате лакърдии за имоти, акции, стекове и незнам си какво ама всичко си остава във вуртуалния свят. Като постнете нещо от реалния и човек Ви се чуди наистина ли вервате , че някой ше Ви се върже. Ти я поства тази къша в Редута 40 пъти, па твоя е . па не е твоя .... айде разбери се най-после на кой е. Мислех че поне за кафето ще знаеш. И Нова Бразилия да пиеш, все може да събереш 40-50 кинта да вземеш един пакет нек'во средна ръка та поне да се похвалиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Остави го Пачангата, изпрати пак снимката на твоята сбъдната мечта - кафе машината
Аз малко ти завидях, ще взема да се запилея за едно десетилетие по странско и след много лишения - да си купя и аз една
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
има една голяма група хора /обикновено са наематели или гастери с развалени зъби и разклатени нерви/
които само повтарят: ама дай линк, ама айде сега, изгуби си времето да спориш с мен и да ме убедаваш. но да знаеш, че аз така или иначе не ти вярвам. и тн и тн
и съм учуден колко много от тях имат регистрации в този форум
- 1 like
Коментар
-
Остави го Пачангата, изпрати пак снимката на твоята сбъдната мечта - кафе машината
Аз малко ти завидях, ще взема да се запилея за едно десетилетие по странско и след много лишения - да си купя и аз една
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Човека "няма време" ма очевидно е дошъл да се похвали. Усещам го че чака да го кандърдисваме та затова викам "айде покажи". Появявам се тук защото е забавно да Ви слушам какво се случва във виртуалните Ви светове. Ти сега като си купи нов телефон, ше снимаш ли кафе машината ?
За данъка ... другата година няма да плащам
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Твоя случай не е мой. Относно опита се изхвърляш но дерзай.препоръка е
Коментар
-
младо момче си, пачанчо. неопитно
каквито и проблеми да има жената, винаги теб държи отговорен
поне в моя случай
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Абе, ти освен, че се появяваш инцидентно, си и някакъв маниак -воайор. Покажи ми това, покажи ми онова, КОЙ СИ ТИ , че някой да ти показва нещо в България, като 1ст. данък или такса не си внесъл в Родината?
За данъка ... другата година няма да плащамLast edited by segato; 30.12.2023, 22:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение
Ич ми не е кви проблеми има жената. Който плаща, поръчва.
каквито и проблеми да има жената, винаги теб държи отговорен
поне в моя случай
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Не се сещам. Не мога да следя в детайли всички драми. Не разбирам защо се опитваш да заковеш Кавръка, че казал нещо си, а игнорираш глупостите примерно на радомирския редутец. Паднал най-лесно се рита. Покажи я тая къща за 800к да видим докъде ти стигат мечтите.
Last edited by kinyalo; 30.12.2023, 22:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Абе, ти освен, че се появяваш инцидентно, си и някакъв маниак -воайор. Покажи ми това, покажи ми онова, КОЙ СИ ТИ, че някой да ти показва нещо в България, като 1ст. данък или такса не си внесъл в Родината?
и съм учуден колко много от тях имат регистрации в този форумLast edited by X_Y; 30.12.2023, 23:10.препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
може и така, но жените имат проблем с това, че не са участвали в решенията за разпределение на помещенията и идеите за обзавеждане
така съм чул
Коментар
Коментар