Първоначално изпратено от pa4anga
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от segato
Пачанга, добре е в България да има хора като теб, който се справят имат добър живот, но не се познаваме ,не ми знаеш нивото аре ако обичаш не си позволявай да ме патронайзваш. Разбрахме се че не говориш празни приказки. За останалото нито те знам ти с какво се занимаваш нито ти мен. Ако може да имаме някакво уважение и да не се бафкаме като комплексари добре, ако не живи и здрави .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Пачанга, добре е в България да има хора като теб, който се справят имат добър живот, но не се познаваме ,не ми знаеш нивото аре ако обичаш не си позволявай да ме патронайзваш. Разбрахме се че не говориш празни приказки. За останалото нито те знам ти с какво се занимаваш нито ти мен. Ако може да имаме някакво уважение и да не се бафкаме като комплексари добре, ако не живи и здрави .
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
да огледа първо държавните/общински служители
може доста места (частния сектор) да запълни и да добавят стойност, а не само да папат данъци
Коментар
-
може доста места (частния сектор) да запълни и да добавят стойност, а не само да папат данъци
Коментар
-
ако накарат администрацията да работи ептен няма да има кой да гласува за тях
ГРОБ така 10 години управляваха
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеОт къде г-н Лорер ще внесе 200,000 кадри да посрещне нуждите на бизнеса?
А) Люксембург, Швейцария, Норвегия
Б) Сомалия, Сирия, Никарагуа, Афганистан
Ако отговорът е Б), дали планът за възстановяване и устойчивост, няма да смете за неустойчива борбата с расизма и дискриминацията, ако на малцинствените ни приятели им се налага да плащат наем и да не могат да се самонастаняват при положение, че нямат равен старт.
Идват интересни времена
може доста места (частния сектор) да запълни и да добавят стойност, а не само да папат данъцитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Аз наистина търсех да купя в БГ, но ми беше скъпо и затова купих на друго място. Допускам , че доста хора няма да разберат какво казвам и това е ОК. Гастарбайтер или не, постнах снимка на кафемашина за $3к. Ако мога да извадя такива кинти за кафе машина, зашо те съмнвава, че мога да взема апартамент за 400-500к ? Дотук май само аз и бетера сме показали нещо реално (независимо какво) , другите сте по приказките.
ПП към 15 бинки последния месец , ей така във въздуха за глупости .Last edited by pa4anga; 31.12.2023, 01:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнениеОт къде г-н Лорер ще внесе 200,000 кадри да посрещне нуждите на бизнеса?
Б) Сомалия, Сирия, Никарагуа, Афганистан
Ако отговорът е Б), дали планът за възстановяване и устойчивост, няма да смете за неустойчива борбата с расизма и дискриминацията, ако на малцинствените ни приятели им се налага да плащат наем и да не могат да се самонастаняват при положение, че нямат равен старт.
Идват интересни времена
Всичко съм запълни до горе нямам нищо свободно за под наем къде ще ги настаняват грам идея си нямам
- 2 Харесвания
Коментар
-
От къде г-н Лорер ще внесе 200,000 кадри да посрещне нуждите на бизнеса?
Б) Сомалия, Сирия, Афганистан
Идват интересни времена
Last edited by Thrace; 31.12.2023, 01:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Айде и теб да попитам- физическо злато и сребро ок- кюлчета, монети .... ако са малко държиш ги у вас, ако са много- трезори срещу заплащане, без особени гаранции при кражба, без доходност.... за мен трудно можеш да го наречеш инвестиция, но да кажем че е ликвидно и запазваш като цяло стойността на парите. Обаче физическо желязо и мед направо ме убива.Къде ги съхранявате тия тонове желязо- арматура, мрежа, стари печки, хладилници или каквото и да е- в двора, охраняем склад застраховано ли е, като си приспаднеш всички разходи и рискове от кражба при съхранение с колко трябва да му се вдигне цената на желязото че след 10 години съхранение с всички съпътстващи разходи да го продадеш на печалба???
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение
100% подкрепям мнението ти!
Според мен 100% е прав и Bailor относно физическото инвестиране в: злато, сребро, мед и желязо.
Моето виждане е маааалко по-различно. Инвестирам и в калай и вместо в желязо в неръждавейка. Желязото не е лошо, обаче не е за всеки и е скъпо да съхраняваш и опазваш да кажем 100-1000 тона.
Другите метали на кюлчета, слитъци и пресовки са по-компактни за инвестиция, съхранение и опазване..Къде ги съхранявате тия тонове желязо- арматура, мрежа, стари печки, хладилници или каквото и да е- в двора, охраняем склад застраховано ли е, като си приспаднеш всички разходи и рискове от кражба при съхранение с колко трябва да му се вдигне цената на желязото че след 10 години съхранение с всички съпътстващи разходи да го продадеш на печалба???
- 2 Харесвания
Коментар
-
Бате, не говорех конкретно за кафемашина . Казах ти, ако щеш отвори шкафа и снимай какво кафе има вътре. Стоите с часове във форума и разпъвате лакърдии за имоти, акции, стекове и незнам си какво ама всичко си остава във вуртуалния свят. Като постнете нещо от реалния и човек Ви се чуди наистина ли вервате , че някой ше Ви се върже. Ти я поства тази къша в Редута 40 пъти, па твоя е . па не е твоя .... айде разбери се най-после на кой е. Мислех че поне за кафето ще знаеш. И Нова Бразилия да пиеш, все може да събереш 40-50 кинта да вземеш един пакет нек'во средна ръка та поне да се похвалиш.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
Остави го Пачангата, изпрати пак снимката на твоята сбъдната мечта - кафе машината
Аз малко ти завидях, ще взема да се запилея за едно десетилетие по странско и след много лишения - да си купя и аз една
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар