IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Е ти верно ли това ми написа. Четене с разбиране. Лошо нещо не съм написал! Провокация, много хора заминаха ,кои избягаха , кои решиха ,че тук няма как да стане .Просто се замисли . Мнението ти вече го видях .
    На мен така ми се е стекъл жиота, заминал съм , където съм ми харесва. Правя за България каквото мога оттук, отворих даже фирма преди 3 години да минават обороти. Не се получи, но ето и тая година хич да не е пак ще платя 20-30к евро данъци за 4 месеца работа преди да я закрия. Сигурно ако съм си в БГ ше свикна, ма оттук ми се вижда безмислено.Не знам дали това имаш предвид, с поста ти и дали моят отговор први смисъл. Отворен съм да помагам с нещо , ма вече бизнес или работа в България по-скоро няма да се случат.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato

Пачанга, добре е в България да има хора като теб, който се справят имат добър живот, но не се познаваме ,не ми знаеш нивото аре ако обичаш не си позволявай да ме патронайзваш. Разбрахме се че не говориш празни приказки. За останалото нито те знам ти с какво се занимаваш нито ти мен. Ако може да имаме някакво уважение и да не се бафкаме като комплексари добре, ако не живи и здрави .
      Уважението трябва да е взаимно когато пишеш със синдрома на господи голямата работа обикновено резултатът е този

Коментар

Пачанга, добре е в България да има хора като теб, който се справят имат добър живот, но не се познаваме ,не ми знаеш нивото аре ако обичаш не си позволявай да ме патронайзваш. Разбрахме се че не говориш празни приказки. За останалото нито те знам ти с какво се занимаваш нито ти мен. Ако може да имаме някакво уважение и да не се бафкаме като комплексари добре, ако не живи и здрави .
        Е ти верно ли това ми написа. Четене с разбиране. Лошо нещо не съм написал! Провокация, много хора заминаха ,кои избягаха , кои решиха ,че тук няма как да стане .Просто се замисли . Мнението ти вече го видях .

Коментар

• Ало, милионерите с наследствени кофтори, ипотечки и потребителски - осъзнайте се бре!

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

да огледа първо държавните/общински служители
            може доста места (частния сектор) да запълни и да добавят стойност, а не само да папат данъци
            От Индия бе , как откъде. Инфосис отваря офис в България. Тука всяка година вкарват няколко хиляди индийци на временни визи. Работят 5-10 години за без пари като хора под наем докато вземат зелена карта и могат да си намерят сами работа. Вероятно ше напълнят България за 0 време.

Коментар

може доста места (частния сектор) да запълни и да добавят стойност, а не само да папат данъци
              Кодмастъре , пак лалаш глупости , и ги лалаш щото идея нямаш за ситуацията и положението с служители ,заплати , държавен сектор и прочие .

Коментар

Пак даваш тъпи съвети

ако накарат администрацията да работи ептен няма да има кой да гласува за тях

ГРОБ така 10 години управляваха

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
                  От къде г-н Лорер ще внесе 200,000 кадри да посрещне нуждите на бизнеса?

А) Люксембург, Швейцария, Норвегия
                  Б) Сомалия, Сирия, Никарагуа, Афганистан

Ако отговорът е Б), дали планът за възстановяване и устойчивост, няма да смете за неустойчива борбата с расизма и дискриминацията, ако на малцинствените ни приятели им се налага да плащат наем и да не могат да се самонастаняват при положение, че нямат равен старт.

Идват интересни времена

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Аз наистина търсех да купя в БГ, но ми беше скъпо и затова купих на друго място. Допускам , че доста хора няма да разберат какво казвам и това е ОК. Гастарбайтер или не, постнах снимка на кафемашина за $3к. Ако мога да извадя такива кинти за кафе машина, зашо те съмнвава, че мога да взема апартамент за 400-500к ? Дотук май само аз и бетера сме показали нещо реално (независимо какво) , другите сте по приказките.
                    Пич сега разбирам къв ти е дерта ,те ти покупка на парцалки. Мога и за гуми да ти дам към три бона ,щото 2 тона кола ,задълже с убави гуми Ти добре ли си наистина там в Щатско , що смяташ ,че ти си бел човек като имаш американски работодател а ние тука които се опитваме нещо да правиме и сме работодатели сме профани?!
                    ПП към 15 бинки последния месец , ей така във въздуха за глупости .
                    Attached Files
                    Last edited by pa4anga; 31.12.2023, 01:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
                      От къде г-н Лорер ще внесе 200,000 кадри да посрещне нуждите на бизнеса?

Б) Сомалия, Сирия, Никарагуа, Афганистан

Ако отговорът е Б), дали планът за възстановяване и устойчивост, няма да смете за неустойчива борбата с расизма и дискриминацията, ако на малцинствените ни приятели им се налага да плащат наем и да не могат да се самонастаняват при положение, че нямат равен старт.

Идват интересни времена

Признавам това ме хвана абсолютно неподготвен

Всичко съм запълни до горе нямам нищо свободно за под наем къде ще ги настаняват грам идея си нямам

Коментар

• От къде г-н Лорер ще внесе 200,000 кадри да посрещне нуждите на бизнеса?

Б) Сомалия, Сирия, Афганистан

Идват интересни времена

Last edited by Thrace; 31.12.2023, 01:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Айде и теб да попитам- физическо злато и сребро ок- кюлчета, монети .... ако са малко държиш ги у вас, ако са много- трезори срещу заплащане, без особени гаранции при кражба, без доходност.... за мен трудно можеш да го наречеш инвестиция, но да кажем че е ликвидно и запазваш като цяло стойността на парите. Обаче физическо желязо и мед направо ме убива .Къде ги съхранявате тия тонове желязо- арматура, мрежа, стари печки, хладилници или каквото и да е- в двора, охраняем склад застраховано ли е, като си приспаднеш всички разходи и рискове от кражба при съхранение с колко трябва да му се вдигне цената на желязото че след 10 години съхранение с всички съпътстващи разходи да го продадеш на печалба???
                          Аз имам все пак три двора за съхранение, като събера два -три тона се обаждам на човека с камиона да дойде и да си ги извози. Под 20 тона на година нямам. Ама, ми беше интересно, форумния прУфесУр на суровините, дето според него имало дефлация, колко е събрал и както виждаш, замълча, като пръднал в асансьор. И то за желязото и медта, а не посмя да ми се опълчи и за физическото злато и сребро, дето се преструва на голям колекционер, явно никаква инвестиция не задържа този преподавател, всичко при него е бай сел стратеджи..

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

100% подкрепям мнението ти!
                            Според мен 100% е прав и Bailor относно физическото инвестиране в: злато, сребро, мед и желязо.

Моето виждане е маааалко по-различно. Инвестирам и в калай и вместо в желязо в неръждавейка. Желязото не е лошо, обаче не е за всеки и е скъпо да съхраняваш и опазваш да кажем 100-1000 тона.

Другите метали на кюлчета, слитъци и пресовки са по-компактни за инвестиция, съхранение и опазване.
                            Айде и теб да попитам- физическо злато и сребро ок- кюлчета, монети .... ако са малко държиш ги у вас, ако са много- трезори срещу заплащане, без особени гаранции при кражба, без доходност.... за мен трудно можеш да го наречеш инвестиция, но да кажем че е ликвидно и запазваш като цяло стойността на парите. Обаче физическо желязо и мед направо ме убива .Къде ги съхранявате тия тонове желязо- арматура, мрежа, стари печки, хладилници или каквото и да е- в двора, охраняем склад застраховано ли е, като си приспаднеш всички разходи и рискове от кражба при съхранение с колко трябва да му се вдигне цената на желязото че след 10 години съхранение с всички съпътстващи разходи да го продадеш на печалба???

Коментар

Бате, не говорех конкретно за кафемашина . Казах ти, ако щеш отвори шкафа и снимай какво кафе има вътре. Стоите с часове във форума и разпъвате лакърдии за имоти, акции, стекове и незнам си какво ама всичко си остава във вуртуалния свят. Като постнете нещо от реалния и човек Ви се чуди наистина ли вервате , че някой ше Ви се върже. Ти я поства тази къша в Редута 40 пъти, па твоя е . па не е твоя .... айде разбери се най-после на кой е. Мислех че поне за кафето ще знаеш. И Нова Бразилия да пиеш, все може да събереш 40-50 кинта да вземеш един пакет нек'во средна ръка та поне да се похвалиш.
                              Виж , какво незнайни гастарчо, къщата ми в Редута е моя собственост и на брат ми.Няма как да пращам в нета лични снимки. Изпратил съм обяви на аналогични, като цена и квадратура. Толкова ли ти е трудно да стоплиш? А, докато съм жив, нито един имот, акция или злато няма да ги продам, затова и не поствам снимки. Затова и купувам имоти и дивидентни акции с текуща доходност, капиталовата ме кефи, но я оставям за тези след мен. Сега стана ли ти малко поне ясно?

Коментар

• Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение

Остави го Пачангата, изпрати пак снимката на твоята сбъдната мечта - кафе машината
                                Аз малко ти завидях, ще взема да се запилея за едно десетилетие по странско и след много лишения - да си купя и аз една
                                Не очаквах , че американската мечта е девалвирала до гордост от притежание на кафемашина и бутилка вино!

Коментар

Working...
                                X