IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Аз имам брачен договор, някой имоти са само на жената или само мои поради различни причини. В режим на разделност сме. Ако при покупка е вписан единия си е само негов имота и след това продажбата се извършва само от него, взема си паричките и другия копче не може да му каже. На мен ми върши работа.
    Аз пък нямам брак и се чудя как да и прехвърля всичко. Нали тя е майка на детето ми, на мен за какъв са ми тия пари? Ако по някаква причина остана сам не ми трябва почти нищо - една маломерка с кухня, спалня, мазе/склад и това е. На сам мъж повече не му трябва.
    А ако нещо се случи с мен по-добре всичко да е при нея.

Коментар

• Dritte Pleite in drei Jahren

Kaum noch Hoffnung für Galeria Karstadt

https://www.bild.de/geld/wirtschaft/...7346.bild.html

Коментар

• Първоначално изпратено от corner Разгледай мнение

хубаво е да се говори в стойности , а не в %

така например , цена от 700Е е напълно възможна преди да започне сривът

някой ще каже , че ако един имот е бил 2100 Е / кв . и после е отишъл на 700 Е - това е спад от 60%

друг ще каже че ако имота е бил 700Е и после е стигнал 2100 Е - това са 200% - ръст заличен впоследствие

ако си говорим така ще излезе накрая че едни 300 -400% ръстове са заличени
        Обаче ако минем в турски лири ръстът ни е гарантиран независимо от движението на пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
          [ATTACH=CONFIG]n4144712[/ATTACH]
          хубаво е да се говори в стойности , а не в %

така например , цена от 700Е е напълно възможна преди да започне сривът

някой ще каже , че ако един имот е бил 2100 Е / кв . и после е отишъл на 700 Е - това е спад от 60%

друг ще каже че ако имота е бил 700Е и после е стигнал 2100 Е - това са 200% - ръст заличен впоследствие

ако си говорим така ще излезе накрая че едни 300 -400% ръстове са заличени

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Да , тук като навсякъде, има много прост народ. Не се съмнявам че сее намерил кой да изкара пари от това.
            Сега е време да продадеш конете и да купиш гараж.Лорда каза че от гараж се лапа яко.

Коментар

• Първоначално изпратено от troika Разгледай мнение

Аз имам брачен договор, някой имоти са само на жената или само мои поради различни причини. В режим на разделност сме. Ако при покупка е вписан единия си е само негов имота и след това продажбата се извършва само от него, взема си паричките и другия копче не може да му каже. На мен ми върши работа.
              Срамота

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Бе мани го тва, грозна работа е туй. В щатите м8же би го правят, но тук си е баси позора.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Вие за брачни договори чували ли сте? И че може по всяко време след брака да се сключват.
                  Бе мани го тва, грозна работа е туй. В щатите м8же би го правят, но тук си е баси позора.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	50.9 КБ
ID:	4144715

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	54.2 КБ
ID:	4144712

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Вие за брачни договори чували ли сте? И че може по всяко време след брака да се сключват.
                        Недей се прави на адвокат.

Коментар

• Бетере пратих ти ЛС

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

И на твое име да е, ако е след брака, пак е наполовина твое.
                            Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от segato
                              Да бе , не е истина просто къф тъпак съм
                              Е браво бре, я пробвай дали може да ги движиш, някои портефели искат пасс за транзакцията. Фърли 5-10 доларес на някой нов портефел за тест.

Коментар

• Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение

Е за кво ги е сложил в нещо с 10 опита? Се едно е телефон ебати и да му изтрие данните да не попаднат в чужди ръце. Ако изтрие коновете и не попаднат в чужди ръце на него каква му е утехата?
                                Е вече има някаква надежда, може да пробва пароли без ограничения:

https://www.bitdefender.com/blog/hot...on-in-bitcoin/

Коментар

Working...
                                X