Първоначално изпратено от mitko2848
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнениеМного интересен дебат дали има балон при имотите в БГ между професора и собственик на агенция
https://youtu.be/7OOdpyH4BPc?si=-wzk1-KWcH9S_36y
- 4 Харесвания
Коментар
-
Много интересен дебат дали има балон при имотите в БГ между професора и собственик на агенция
https://youtu.be/7OOdpyH4BPc?si=-wzk1-KWcH9S_36y
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kinyalo Разгледай мнение
21ва ли е бил върха, не беше ли 2016та, от тогава - само инерционно поскъпване
Порепоръчвам да направиш освежителен ремонт на малката спалня, скоро няма да се местиш
А, за 23-та това:
Броят на ипотечните кредити е намалял с 2% от миналата година, а 20%-ият ръст в стойността на този тип заеми идва от увеличението на цените. Това пресметна кредитният консултант Тихомир Тошев . За година банките са раздали над 5 млрд. лева на домакинствата.
Ня графиката се вижда "спускането" от върха през 21-ваМай много хора са за ЦПЗ Професор Шипковенски....
Last edited by Bailor; 02.02.2024, 22:15.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Commercial Property Losses Hammer Banks on Three Continents
Banks in the U.S., Japan and Switzerland announced losses tied to troubled real-estate lending
Investors have wondered when the pain from the downturn in commercial property would hit banks. The past 24 hours showed it is happening right now, with lenders on three continents disclosing damage and two bank leaders resigning.
https://www.wsj.com/finance/banking/...nents-cc68cc0a
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ejonny2376 Разгледай мнение
А ти на какви се надяваш?
Като знам в ИТ фирмите как има по 1-2 жени макс, и те са масово разни зубърки (т.е. крокодили)....
Или какво, женичката и вкъщи като роб?
Скука.
Пък и на твоите години е хубаво, вече да се замислиш за нещо сериозно.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bad_Bear Разгледай мнение
Жонкаааа, Жонкаа...кажи чесНо, че немските "милионери", се надявате на бедни студентнки, да топнете чушката за 100-200Е.
Като знам в ИТ фирмите как има по 1-2 жени макс, и те са масово разни зубърки (т.е. крокодили)....
Или какво, женичката и вкъщи като роб?
Виж ЛЕВ-а, той ако оправяше само професорката, досега да е в Карлуково 100 пъти.
Скука.Last edited by ejonny2376; 02.02.2024, 18:04.
Коментар
-
Точно това се опитвам да избегна - някоя да ми се натресе за постоянно. И тъпото е, че само с черпене не става (не и с по-зрелите). Тези над 30 са си наумили, че излизат с теб да създават семейство и да раждат деца от теб. Адски обсебващи са, могат да те побъркат с глупости за връзки още от първото излизане. При тях ми се получава само ако създам такова първоначално впечатление, после (след 2-3 пъти омръзват) естествено си променям мнението. Една такава ме беше разнесла из социалните мрежи и после с една нейна приятелка не ми се получи, защото ѝ беше наговорила куп неща за мен, а там много исках да се вредя.
Най-лесно става с бедни студентки - те като видят, че похарчиш 100-200 Евро за вечеря и сами ти се нахвърлят. Но пък те са наистина за 1 път - няма изобщо какво да си кажеш с тях, глупавички са и незрели.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
На мавзолей.
ако предния собственик е имал далновидността да го смени на магазин си е попадение.
след промените от 2020-та - гараж на магазин - много много сложно и без връзки невъзможно.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
А при теб как стоят нещата?
Можеш да подмамиш някоя младичка от БГ да дойде при теб и да си живеете като двойка.
Аз, например, никак не обичам да харча за използвачки, каквито има много. Много пари съм дал по каки до момента и няма нищо налице, за съжаление. И се случва да ги черпиш и после да те блокират (не само при мен, и други приятели са казвали).
Най-лесно става с бедни студентки - те като видят, че похарчиш 100-200 Евро за вечеря и сами ти се нахвърлят. Но пък те са наистина за 1 път - няма изобщо какво да си кажеш с тях, глупавички са и незрели.
Без харчене обаче изобщо няма начин - освен ако не си на 20 и не си супер красив...Е няма как, аз съм полугрозен и съм на 40, парите обаче компенсират на 100%.Last edited by ejonny2376; 02.02.2024, 17:51.
Коментар
-
Я кажи какъв ти е бюджетът месечно, който пръскаш по каки? Искам да си сверя часовника.
Говорим за дрешки, някое бижу, вечери, кина, театри....Докато ти върже.
И как обясняваш тези разходи пред професорката? Сигурно тя не знае, че си купил гараж и наемчето ти е скритата касичка, познах ли?
Можеш да подмамиш някоя младичка от БГ да дойде при теб и да си живеете като двойка.
Аз, например, никак не обичам да харча за използвачки, каквито има много. Много пари съм дал по каки до момента и няма нищо налице, за съжаление. И се случва да ги черпиш и после да те блокират (не само при мен, и други приятели са казвали).
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнениеИздадени разрешителни за строеж и започнато строителство на нови сгради през четвъртото тримесечие на 2023 година
https://www.nsi.bg/sites/default/fil...q4_42IIIHG.pdfтова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Издадени разрешителни за строеж и започнато строителство на нови сгради през четвъртото тримесечие на 2023 година
https://www.nsi.bg/sites/default/fil...q4_42IIIHG.pdf
Коментар
Коментар