Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Няма да си дам ибана. Ставаше въпрос за нощувка на човек. Ти, обаче или не четеш с разбиране, или си точно това, което описва BONI. Продал в Чайка и купил виртуални пари за да се прави на интересен, само за да напусне квартирката в Люлин 5, за която сам словоохотливо говореше преди няколко години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
50 лв???? Дай си ибана да ти пратя 50 лв и не се излагай по форумите с тия "пари" за семки бре.
50 лв...........Last edited by X_Y; 28.01.2024, 10:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеВ интерес на истината, аз от две години съм престанал да инвесирам в имоти и само запазвам стойност, но ми е забавно, как някои, като Frosty, AMG, Better и подобни, много ги е яд и подскачат, когато цените, не само, че не се сриват, а дори се покачват! Тези люде, психически комплекси ли са си докарали от инвестицията "имот"?Last edited by X_Y; 28.01.2024, 10:38.
Коментар
-
Бургаския, още от сега ми го искат за септември за 50лв. на човек, ама им казах, че не става.
50 лв...........Last edited by X_Y; 28.01.2024, 10:39.
- 1 like
Коментар
-
Аз цитирам икономиста Лъчезар Богданов, не някой злополучен анонимен варненец. Твоите познати, може и да са сред тези, които ровят по кофите, аз цитирам доказани икономисти от ИПИ.
ПП Единият ми е изкаран много оттавна и ми носи чист доход, без вложена 1ст. за ремонти, каквито легенди битуват на перона.
Бургаския, още от сега ми го искат за септември за 50лв. на човек, ама им казах, че не става.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
95% от посещенията са генерирани след линк във форума
бъртрам да каже, кога според него ще се продаде, защото бях останал с впечатление, че всеки момент
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ани2023 Разгледай мнение. Ако имаш 100к остави 20к в депозит и провери дали с 80кLast edited by Bailor; 27.01.2024, 22:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Според лама бердже, на тази оферта и трябва само лек 10% дискаунт и имота ще замине като топъл хляб, а според джонката този етаж от къща струва макс 30хил лв. На тзаи набалончена цена обявата още доста дълго да отлежава.
бъртрам да каже, кога според него ще се продаде, защото бях останал с впечатление, че всеки моментпрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеИнвестициите и управлението на портфейли са дълбока, трудна и хлъзгава материя, затова много внимавайте какво правите. За да не получите някой скъпоплатен урок от Негово Величество Пазара.Най-лошото е, да тръгвате със самочувствие и увереност, че много ги разбирате нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеВ интерес на истината, аз от две години съм престанал да инвесирам в имоти и само запазвам стойност, но ми е забавно, как някои, като Frosty, AMG, Better и подобни, много ги е яд и подскачат,като песоглави, когато цените, не само, че не се сриват, а дори се покачват! Тези люде, психически комплекси ли са си докарали от инвестицията "имот"?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
В интерес на истината, аз от две години съм престанал да инвесирам в имоти и само запазвам стойност, но ми е забавно, как някои, като Frosty, AMG, Better и подобни, много ги е яд и подскачат, когато цените, не само, че не се сриват, а дори се покачват! Тези люде, психически комплекси ли са си докарали от инвестицията "имот"?Last edited by X_Y; 28.01.2024, 10:38.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ockobocko Разгледай мнениеЗдравейте, тъй като от няколко дена чета тази тема и виждам, че няма кой знае колко полезна ифнромация, а само хора, които спорят.
Да попитам за мнение. Имам едни 100к лева спестени, като всеки друг българин, мечтата ми е да си имам собствен имот, обаче нещо сметнах, че в момента все още нямам достатачно капитал, за да си купя двустаен апартамент и подземно паркомясто или гараж в южен квартал в София и отделно сега ми се струва много рисково да купувуам и взимам жилищен кредит.
Аз като един не достатъчно образован във сферата на финансите и инвестициите човек, просто мисля да ги вкарам в депозит в TBI на 2% на година и евентуално 2025 или 2026 да купя апартамент.
Дали няма, някоя по-добра опция да запаза парите от инфлация? Гледах index funds като SMP500, като явно да ги държа кратък срок там няма смисъл, после гледах американски облигации едногодишни, но като сметна и превалутиране в долара и после пак в левове, не си заслужава сякаш. И така май депозит в TBI на 2% е най-просто и лесно решение, ако не искам да губя време и да чета и образовам допълнително.
Отделно ако излезе, някоя тухлена двустайка за 85-90к Евро, то много бързо мога да взема парите си от депизота и до колкото знам, нямам никакви неустойки, а просто няма да ми изплатят лихвата по депозита.
За протокола, работя като програмист, взимам 5к лв. чисто на месец, нямам приятелка или родители и някак си ми е много рисково сам самичък да взема ипотечен кредит в момента. Доста ме е страх, ако недaй си боже стане нещо с мен, или ме уволнят от работа, как ще изплащам кредита. Принципно съм си уверен, че си разбирам от работата и бързо ще си намеря нова фирма, но все пак мисля, че 100к не са ми достатъчни за покупка на Имот и мисля да изчакам.Last edited by Ани2023; 27.01.2024, 22:26.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Според лама бердже, на тази оферта и трябва само лек 10% дискаунт и имота ще замине като топъл хляб, а според джонката този етаж от къща струва макс 30хил лв. На тзаи набалончена цена обявата още доста дълго да отлежава.
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар