If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
+ 1 това не е като при акциите да се бърза да се излезе през тясната врата. Земя, злато, имоти не се развалят. Леко и спокойно се влиза и излиза.Търпението е благодетел.
+1 И аз да ти дам + Земя имам наследствена, но бившата има по златиите и раздава армагани на щерката. Злато, сребро и паладий, фен съм и съм триблирал семейното физическо, което се е събирало и криело по гредоредни тавани, да не гръмне комина, от османски времена. Апарти, дали тули или панеляци, също трудно се развалят. Често в тях са измрели по три-четири поколения живяли.
Понеже със земята не мога да спекулирам, набивам акции в АТЕРА.
+ 1 това не е като при акциите да се бърза да се излезе през тясната врата. Земя, злато, имоти не се развалят. Леко и спокойно се влиза и излиза.Търпението е благодетел.
+1 И аз да ти дам + Земя имам наследствена, но бившата има по златиите и раздава армагани на щерката. Злато, сребро и паладий, фен съм и съм триблирал семейното физическо, което се е събирало и криело по гредоредни тавани, да не гръмне комина, от османски времена. Апарти, дали тули или панеляци, също трудно се развалят. Често в тях са измрели по три-четири поколения живяли.
Понеже със земята не мога да спекулирам, набивам акции в АТЕРА.
няма зор
ще варя мармлад ако нищо не стане
и ще комасирам
това не е като маломерките
уцелил си (случайно) място, което от нива минава към индустриална зона... взимаш * 10, а после като си мераклия селянин отиваш и си взимаш в пъти повече ниви за стойността на земята, която си продал...
толкова ли е сложно да го разбверете
при жни - тулата си е тула
при нивите е малко по-особен - днес е нива 9-та категория = 'пустеещо стърнище', а след време е зона за ниско жилищно или друго строителство
60-70ст кв метър става значително повече... кое не е ясно?
асфалт, първокласен път, близост до населено място = предпоставка за нещо изгодно за купилият на 60-75 стотинки квадрата
Берти , лекинко си се объркал , ама вярвай си ..... чекай ти от мъжка крава , теле .
Ей тия стекове с безплатни краставички не свършиха ли?:-)))
По темата... ако имаш търпение, пари и правилните хора статут на земя се сменя лесно. Над 7 ма категория масиви още по-лесно. На асфалт още по-по лесно и т.н.
+ 1
тези , за които ме бъзикат са 9-та категория на асфлат (първокласен път)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Ха ха ..
Ратко нали пращаше на лични мераците си към разни потребители.
Намерил си на кого да го кажеш
Ники , човече , безнадежден си, изтървал си баланса, имаше един майк флорида,помниш ли го ? Същия бастун си станал, никаква градация , само деградация при това със апломб.
сега вече тотално се обърках
кой на кого е секретарка
това не е като маломерките
уцелил си (случайно) място, което от нива минава към индустриална зона... взимаш * 10, а после като си мераклия селянин отиваш и си взимаш в пъти повече ниви за стойността на земята, която си продал...
толкова ли е сложно да го разбверете
при жни - тулата си е тула
при нивите е малко по-особен - днес е нива 9-та категория = 'пустеещо стърнище', а след време е зона за ниско жилищно или друго строителство
60-70ст кв метър става значително повече... кое не е ясно?
асфалт, първокласен път, близост до населено място = предпоставка за нещо изгодно за купилият на 60-75 стотинки квадрата
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Не си разбрал това е между другото ,все едно ядеш сандвич,и някой те пита искаш ли безплатно и още краставички към него .
Ей тия стекове с безплатни краставички не свършиха ли?:-)))
По темата... ако имаш търпение, пари и правилните хора статут на земя се сменя лесно. Над 7 ма категория масиви още по-лесно. На асфалт още по-по лесно и т.н.
винаги е добре да се бутне средната цена надолу
при 250+ (вече) декара ако мога с 30 да изкарам другите без пари - дали не е сделка
ако сега някой ти предложи за някоя от маломерките 10К ойро на квадрат - ще го върнеш ли?
колко маломерки ще си вземеш с тези пари?
Предлагам да организираш семинар с безплатни кутии с подаръци,за който се запише.Така хем ще се научат хората за бизнеса със земята хем ще получат много емоции и ще завържат контакти.
Коментар