If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Привет банда :-) Не съм се мяракал от 5-6 години, ама пусто, в нищо ново съм не инвестирал. Ама си ви чета редвно, гледам Лордчето все още си е тука, още преподава, само не разбрах защо в избата живее, ама той си знае :-) Иначе, щото за пенсии и животец на стари години става дума, та да се похваля, че се пенсионирах :-) Занимавал съм се професионално с недвижими имоти доста години. То що квартири съм сменил, колко пъти купувах и продавах, губи ми се вече бройката...Останавих един апартамен да има за дъщерята и една вила за мен и жената...Та...ако може един съвет към младите у форума....Пичове, ако искате да се пенсионирате на 50 и да си гледате животеца в некое китно планинско селце, инвестирайте докато сте млади, не в тухли акции и железа, а в умна и работлива жена....всичко останало ще си дойде от само себе си :-) :-) :-)
Къде си стари приятелю от Пловдив?!
Малко те обърках с Маранди, ама ти си този живущ в близко село до Пловдив. Яка фигура си и държиш на традиционните ценности, доколкото си спомням и в спорове с нашите феминистки сред инвеститорките. Изключително много се радвам,че си успял в инвестициите! Поздрави!
Не, пак разгърннаха обявите, погледаха, помечтаха и се размечтаха...нищо, след 5 -10 години, като унаследят и ще стане по-добре., е...малко живота минал, но кво толкова!
Така се получава когато новините са лоши, а цените на имотите високи. Но наистина след време когато унаследят ще са по-добре.
Привет банда :-) Не съм се мяракал от 5-6 години, ама пусто, в нищо ново съм не инвестирал. Ама си ви чета редвно, гледам Лордчето все още си е тука, още преподава, само не разбрах защо в избата живее, ама той си знае :-) Иначе, щото за пенсии и животец на стари години става дума, та да се похваля, че се пенсионирах :-) Занимавал съм се професионално с недвижими имоти доста години. То що квартири съм сменил, колко пъти купувах и продавах, губи ми се вече бройката...Останавих един апартамен да има за дъщерята и една вила за мен и жената...Та...ако може един съвет към младите у форума....Пичове, ако искате да се пенсионирате на 50 и да си гледате животеца в некое китно планинско селце, инвестирайте докато сте млади, не в тухли акции и железа, а в умна и работлива жена....всичко останало ще си дойде от само себе си :-) :-) :-)
Мерси за съвета.
Някой сме ходили на село като деца и ученици, но сега съвсем не става за живеене.
Колега, имам един приятел (сега е милионерче) и когато бях студент (той беше женен) ме съветваше, никога да не се женя за по-умна от мен жена...
Аз не го послушах..., не съжалявам, но мисля, че беше от части прав
не съм го чул да се оплаква силните стенания идват откъм глухия коловоз с многото увити във вес'ници и кашони революционери и топ акционери
Това е представителната извадка на обитателите в тази тема начело с професУра, инвеститора в артии (зазидания) и зърнара. Последния, вчера разбрах, станал фотоволтаик.
така ще кажаеш
а я виж лордчето, имоти в софия и около
и ваканционно имотче в топ центъра на бургас
да не е луд да чака пенция, че да се порадва на живота
Че какъв живот е животът на един банков роб - байРОП ?!?
Да опъва там хомотя и да не дращи глупости в темата.
пп
Това да мислиш: Сега на 15-то число ще имам ли пари за вноската - какъв живот е това?
Не ми го хвали тоя воденичен камък!
Ех, рано е още за покупки... до пенсия има още мн. време - няма кой да я поддържа междувременно.
така ще кажаеш
а я виж лордчето, имоти в софия и около
и ваканционно имотче в топ центъра на бургас
да не е луд да чака пенция, че да се порадва на живота
Определено играта е апартамент в хубава част на центъра на СФ, после виличка близо до СФ, след това етажче от къщичка с дворче в близка Гърция. Ако имах семейство, това бил се стремил да постигна.
Но вместо това съм се насочил да доя наематели в средни квартали в СФ за да се пенсионирам възможно най-рано. Мързел, какво да правиш.
Коментар