Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Каква е корелацията между М2 или М3 парите и цените на имотите, да кажем в София? Според мен е много голяма, но има ли изчисления? Дали е 90% със забавяне 2-3 месеца?
+ разбира се, ако има рязко повишение на лихвените проценти по депозитити ще стане различно - парите ще се насочат натамLast edited by petyob; 21.02.2024, 18:01.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
т.нар. Пероно-влакогонец, чакащ Годо. След 2 години цените ще са х2, давайте му акъл да чака...
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Три броя
Имал пари, купил.
2 бр. сигурно са за рентене.
Диска не е писал от много време,
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеЗдравейте,
Следя от известно време темата и днес реших да се регистрирам.
Доколкото разбирам има 3 лагера тук:
- повишители
- понижители
- наблюдатели
Друго разделение, което виждам е:
- инвеститори
- проекто-инвеститори, все още чакащи точния момент
Засега съм наблюдадел проекто-инвеститор. Но не знам дали ще се считам за инвеститор, ако купувам с цел да се ползва от семейството, а не за печалба.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
да точно така, да купи сле две години когато цените ще са х2, тогава ще се счита за тарикат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Ти колко апартамента имаш вече в Плевен, че не следя редовно темата?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Със сигурност, ако купиш сега, ще се считаш за будала.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
споко, като купиш ще си инвеститор, сега трябва да си понижител, проекто-инвеститор
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от okean Разгледай мнениеЗдравейте,
Следя от известно време темата и днес реших да се регистрирам.
Доколкото разбирам има 3 лагера тук:
- повишители
- понижители
- наблюдатели
Друго разделение, което виждам е:
- инвеститори
- проекто-инвеститори, все още чакащи точния момент
Засега съм наблюдадел проекто-инвеститор. Но не знам дали ще се считам за инвеститор, ако купувам с цел да се ползва от семейството, а не за печалба.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
ти забелязал ли си, че когато някой настъпи прясно Ако и се хлъзне да пада
първата му работа е да се хване за двамата най-близкостоящи и да ги повлече
"Колебанията в климата могат да се съпътстват и с разклатено психично здраве. Емоционалната лабилност може да споходи всекиго. При едни се случва изключително рядко, при свръхтежък стрес, при други е неотделима черта от характера. При трети пък се появява внезапно, без предизвестие, най-често при смяната на времето. Възможно е това да се дължи на понижаването на температурите, на скъсяването на деня, на носталгия по свободата на лятото, на потискащо предчувствие за отговорностите, които се увеличават през есента и пр. Не е изключено влияние да оказва и пониженият имунитет, с който ни се налага да се справяме през застудяването. Причините могат да бъдат безброй. Психиката може да се потисне трайно в депресия или по-рядко да хвръкне в мания. Кои от вас и в каква степен сте застрашени от промяна на психиката през есента, преценете сами."
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Трябва първо да купят, а едва след това да гонят доходност.но те са майстори, високорискови играчи, само дето им нема профита.
Коментар
Коментар