If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
И аз това го съветвам, да разкара поне половината коне сега..ще ми благодари за това един ден. Иначе кво е сложил коня днес не се брои, щом не е в джоба.
Ти и на 18к ме съветваше да продам (да вадя ли хисторито?).
П.С запазвам си тва, когато стигне 180к, пак ше ти го припомня.
И аз това го съветвам, да разкара поне половината коне сега..ще ми благодари за това един ден. Иначе кво е сложил коня днес не се брои, щом не е в джоба.
Добре ще е и ти да поразкараш тухли - за коня няма как да сме сигурни, но за тухлите в БГ е ясно, какъв боклук са.
не дразни, а кеширай да има за още два апарта в чайка (нали там беше продал според бони)
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Много от старите жилища в един момент изведнъж ще станат необитаеми и опасни даже. И то много накууп ще излязат. Не знам, не ми е ясно как и кога биха бутали сгради, но това също е фактор който трябва да отчетем. Демогрсфията ясно, но ако случаййно Путин не ни направи на втори Крим тук ще купуват не само българи, а и турци...нека с тях започнем. В Турция е беднотия до шия вече.
Новото е далеч по-опасно. Строят се пълни боклуци.
пак казвам - спестяванията на поне 2 поколения ще се набият в тухли + още 2 поколения ще плащат ипотеки
после кой ще ги обитава толкова много имоти или викаш старите панели ще ги бутат... едва ли.
Много от старите жилища в един момент изведнъж ще станат необитаеми и опасни даже. И то много накууп ще излязат. Не знам, не ми е ясно как и кога биха бутали сгради, но това също е фактор който трябва да отчетем. Демогрсфията ясно, но ако случаййно Путин не ни направи на втори Крим тук ще купуват не само българи, а и турци...нека с тях започнем. В Турция е беднотия до шия вече. То още отсега в Пловдив турците се увеличават.
Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Още миналата година ти казах скачай смело да ти опаковат два три апарта от фалиралите в едно контейнерче и направо да ти ги доставят до Манастирски ливади ако си намериш свободна ливадка
Коня сложи 11к доларес за 2 дни (т.е 20%), вече е само на 8к от върха си. А колко направи туулата за 2 дни? А за 20 дни? А колко ще направи следващите 20 или 200 дни?
Казах ви, че ще съжалявате, че не сте отделили ени 4-5% от порфолиоти си.
не дразни, а кеширай да има за още два апарта в чайка (нали там беше продал според бони)
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар