IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

Много скъпа.......................................
    Как ги смяташ тези работи.. .
    Акциите на Ария са 13 пъти по-малко на брой.
    Печалбата там ще иде към 100милиона тази година.
    Какво има тук ,- океан от акции - емисията е разводнена към 85 милиона хартишки в момента. Това е тежка гемия, която едва мърда при маневри.
    При сравнение се смятат брой акции по цена.
    288 милиона е капитализацията на тази Гемия.
    180 милиона е капитализацията на Агрия.
    С над 100 милиона е по-скъп този Бамбук.
    Отделно от това Агрия е огромен холдинг мнократно повече активи, с много дружества диверсифициран в множество производства на храни из цялата верига на хранителния бизнес, като инвестира постоянно в нови и нови дружества с много по-голям ръст на развитие в активи и печалба. Какъв е бизнесът на атера и как се е развил за 10г - никак, единствената дейност е търговийка със земя, евентуално индексирана с инфлация. Нулева иновация, статична дейност от препродажба ннулево развитие,
    Да, Много скъпа............................................. .

Коментар

• Гапа от миналата година е запълнен....

https://tvc-invdn-com.investing.com/...6f233afef3.png

Коментар

• Тук расте все едно ще дават 10лв дивидент

Коментар

• Тик тактик. Так. До бюлетина остава малко време....

Коментар

• Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение

Аз тук съм изпуснал влака на началната гара. Определено трябва да седна и да поразгледам по-сериозно отчетите, информацията ми тук е отгоре-отгоре. Ама това, което се говори тук за липсата на сняг, е в сила именно за Агрия, а не толкова за Атера. Същевременно евентуалната по-слаба реколта, мисля си, че трябва да окаже влияние на цената на вече прибраната. Така че, ако има някой който е специалист в аграрно дело и има наблюдения в миналото как се променят цените на продукцията при евентуална слаба реколта да сподели мнение дали тук, дали в Агрия!
            Цените на продукцията се определят на европейските и световни борси
            Реколтата е от значение за цената на акцията при една справедливо оценена компания, но не е толкова важна при подценена в пъти
            Тук пътя е дълъг и може да се качиш и на някоя междинна гара

Коментар

Аз тук съм изпуснал влака на началната гара. Определено трябва да седна и да поразгледам по-сериозно отчетите, информацията ми тук е отгоре-отгоре. Ама това, което се говори тук за липсата на сняг, е в сила именно за Агрия, а не толкова за Атера. Същевременно евентуалната по-слаба реколта, мисля си, че трябва да окаже влияние на цената на вече прибраната. Така че, ако има някой който е специалист в аграрно дело и има наблюдения в миналото как се променят цените на продукцията при евентуална слаба реколта да сподели мнение дали тук, дали в Агрия!
              без да съм "специалист в аграрно дело", бих казал, че липсата на сняг не е толкова важна, важно е да има дъжд и да е топло и може да е супер реколтата, има много такива места по земята

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

Агрия

Коментар

• Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
                  топло-студено и скъпо-евтино са субективни понятия които се използват от хората, които нямат фианансова грамотност.
                  Финансово грамотните хора използват цифри и сравнения.
                  Благодаря за изчерпателния коментар.Що не купуваш Агрия на 30 лв.

Коментар

• топло-студено и скъпо-евтино са субективни понятия които се използват от хората, които нямат фианансова грамотност.
                    Финансово грамотните хора използват цифри и сравнения.

Коментар

• Първоначално изпратено от конан Разгледай мнение

Под 60 ???!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение

Агрия

Коментар

Моля, споделете кои са?
                          Агрия

Коментар

Благодаря! Каква бе цената на декар и в кой район, ако не нарушава някакви клаузи за поверителност, разбира се?
                            По-малко въпроси и повече действие!Вчера пак 13 850 лева оборот на БФБ!Лек ден и не спете само в тия форуми купувайте и продавайте!

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

Поиска да си купи 15-20 000 акции,а за човек който беше казал,че никога повече няма да стъпи на БФБ ми се стори много странно!Това веднага ме накара аз да почна да купувам,като средната ми е 3,047 за акция!P.S.Препоръки никакви разбира се!А пропуснах да спомена,че преди Нова година бяха на сделка(аз търгувам и със земя не само на БФБ) и такава цена написахме в Нотариалният Акт,че ми се изправи косата!
                              Благодаря! Каква бе цената на декар и в кой район, ако не нарушава някакви клаузи за поверителност, разбира се?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

сега има и по-добри оферти риск-доходност
                                Моля, споделете кои са?

Коментар

Working...
                                X