If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Не разбирам, как калкулираш цена 3 лева през май, след като пак през май миналата година при дивидент 37ст. Е стигнала 2, 86..Дано си прав все пак
тази година след дивидента цената беше 2.45(прогнозно към май около2.90-3 лв. при 30 ст. дивидент),а предната година след дивидента беше около 2.15(2.86 при 37ст. дивидент)...та така по бакалската изчислителна система се случи пресмятането в конкретната ситуация
Тук настроенията и покупките не клонят ли към миналогодишния дивидент..
естествено че не...в момента се търгуват очаквания в диапазона 22-25 ст.пък за по-нататък времето ще покаже
моите очаквания за дивидента тази година са в порядъка на 26-32 ст.и ако се окаже така акцията съвсем спокойно може да бъде оценена и търгувана около 3-те леФчета към края на май...
Не е Препоръка!!!
нека да видим какъв ще е дивидента...ако е над 30 ст. 3-те лева ще са основна отправна точка за поскъпване след лятото на 2015-та
Не е Препоръка!!!
Аз преди малко изсънувах огромно растение, опряло в таванът... и аз се опитвах да му подпра върха в една лампова ниша на, за да не се катурне, щото саксията му бе малка и по-лека с почвата от самото растение.
Пек не можах да изсънувам колко ще е дивидента, освен ако тоя сън нещо не значи.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Привет на всички,
аз и моето семейство от днес вече нямаме акции в адсиц-а. Постигнах целта, заради която бях придобил дял!
Успех на оставащите на кораба, пожелавам Ви наистина да се сбъднат прогнозите на Импето и следващите поне 7години да лапате по поне 35стинки!
Успех!!!
според мен има още да катери Атерката,защо избърза с излизането бате Тони....иначе за дивидента ще намалява като цяло в следващите години,но компанията има гъвкав и професионален мениджмънт,който има потенциала да придаде допълнителна стойност на компанията
не е препоръка!!!
Аз доволен, че допълних пакетът си на около 2.42 - оказа се, че съм бил прав. Все пак от основната част от акциите ми вече два пъти папвам дивидентец, а средната им цена на пазаруване е 2.3, значи вече ми струват с приспаднат дивидентец - 1.45 бройката.
Привет на всички,
аз и моето семейство от днес вече нямаме акции в адсиц-а. Постигнах целта, заради която бях придобил дял!
Успех на оставащите на кораба, пожелавам Ви наистина да се сбъднат прогнозите на Импето и следващите поне 7години да лапате по поне 35стинки!
Успех!!!
Мале-мале - защо избяга, бе?
Аз доволен, че допълних пакетът си на около 2.42 - оказа се, че съм бил прав. Все пак от основната част от акциите ми вече два пъти папвам дивидентец, а средната им цена на пазаруване е 2.3, значи вече ми струват с приспаднат дивидентец - 1.45 бройката.
Коментар