If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дори трета класа вече отива. Признавам че на медика не съм поглеждало тазгодишния отчет. След случая севтополис за мен дружествата на чичката са като белязани със знака на дявола. Разбира се - "добрия дявол", който "дава гювеч" a в същото време смуче кръв (от лековерния хинвеститор) като пиявица
Недявол. По скоро нещо като добър акул.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Дори трета класа вече отива. Признавам че на медика не съм поглеждало тазгодишния отчет. След случая севтополис за мен дружествата на чичката са като белязани със знака на дявола. Разбира се - "добрия дявол", който "дава гювеч" a в същото време скроява шапката на "съотборника"
Taka e Кире. Само тая акция има(ше) по-солиден дивидентен потенциал, но да се надяваме, че ще е заслужен. т.е. ще гласуват някакво що-годе прилично количество. Очевидно е за всички, че оцеля най-добре на спада., и ... всеки който иска да добави някоя почти сигурна стинка към торбата с пари се е бухнал тука. Да видим обаче докъде ще я балонира инерцията и кой - кога ще напусне дирижабъла... Тони вече се прежали сега ще иде на чичовия
ти пък Тони и Атера дългосрочно...хахахаха...може да кажеш още някоя смешка...та да се позабавляваме докато си бистрим темите по инвестиционните решения и мирогледи за инвестирания
Преци, така е, но тази година се очертава доста постна от към дивиденти..на АДСИЦ.Атерата наистина е добра акция и нищо чудно Оракула да се окаже прав..При тези ниски лихвени проценти..Лошото е , че Импа още нищо не е сънувал..
Taka e Кире. Само тая акция има(ше) по-солиден дивидентен потенциал, но да се надяваме, че ще е заслужен. т.е. ще гласуват някакво що-годе прилично количество. Очевидно е за всички, че оцеля най-добре на спада., и ... всеки който иска да добави някоя почти сигурна стинка към торбата с пари се е бухнал тука. Да видим обаче докъде ще я балонира инерцията и кой - кога ще напусне дирижабъла... Тони вече се прежали сега ще иде при чичовото
Много не си в час оракуле.
От няколко дена вече не съм се намесвало в надлъгването.. (не съм списвало във форума) -a за мъже не е интересно, толкова са ми лесни, че няма интрига.
майтапя се Преци...дано да не си се обидило...харесвам те като мнения и определено си ми симпатичен форумен участник...ако имаш картони тук според мен няма да съжаляваш...поздрави
Преци за тебе няма ли мъж,че се чекнеш цяла вечер по форумите и все на Кирето искаш да обясниш нещо...ами пиши му на лични...може и да се уредиш с кафенце
Много не си в час оракуле.
От няколко дена вече не съм се намесвало в надлъгването.. (не съм списвало във форума) -a за мъже не е интересно, толкова са ми лесни, че няма интрига.
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Преци, така е, но тази година се очертава доста постна от към дивиденти..на АДСИЦ.Атерата наистина е добра акция и нищо чудно Оракула да се окаже прав..При тези ниски лихвени проценти..Лошото е , че Импа още нищо не е сънувал..
Кире, не че искам да ви чупя "хатъра" ама ,,, от 2,40 до 2, 65 вече изконсумирахте (предварително) 25 стинки дивидент. Оттук нататък хартията не е интересна sпоред мен за евентуалните кандидат-милионери (разбира се, приемаме, че са в състояние и могат да си направят сметката) забравих да кажа че имам няколко к. Картона
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар