IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Адванс Терафонд АДСИЦ (ATER / ATERA)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз не знам що не платят на няколко здрави момчета да начупят главите на депутатите предложители на закона и набързо ще размислят...то и вие акционерите може да съберете по някой лев

Коментар

• Добре бе хора, след като този закон е предложен още преди 9 месеца и в този момент единственото нещо което се променя е момента от който влизат глобите в сила. Вместо Октомври сега го местят Май. Едва ли Атерата не са го имали предвид за Окт, че изместването с 5 месеца просто да съсипе всичко. Смешно е подобна паника да се създава от това това и да се отразява на акцията по този начин. Но всеки си преценява и действа както намери за добре.

Коментар

• Айдее... още 5 стинки надолу...
        Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Какъв зор видях, преди време да купя на тия нива, а сега има за всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
            +1 така е...
            че кой не би си купил кола за 20000 на която реалната стойност е 50000
            според мен в момента акцията се търгува на абсолютно дъно и то от отделни инвеститори,които разпродават за да избегнат допълнителните рискове,които настоящата ситуация носи...
            Не е Препоръка!!!

Не знам кой крив- кой прав, но мен си ме натиснаха -та свят ми се зайде .
            Дали за добро или за зло ??? - от другата страна като ме запретнаха по Трасето ,- то Авалци ,Бенчмаркери и Капманци ми обраха и втората от третините на пакета.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
              +1
              Ако паднем на 2,00 лв пиши ме и мен при спасителите с още едно 150К бр.
              +1 така е...
              че кой не би си купил кола за 20000 на която реалната стойност е 50000
              според мен в момента акцията се търгува на абсолютно дъно и то от отделни инвеститори,които разпродават за да избегнат допълнителните рискове,които настоящата ситуация носи...
              Не е Препоръка!!!

Коментар

• Няма коментирам повече ..кой прочел,прочел ..опрявайте се.

Коментар

• The Catcher in the Rye

Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                  интересно е че има хора,като теб "загрижени" за нашето финансово благополучие и понеже гледам си се разписал тази вечер ще ни споделиш ли на каква цена си се подготвил да ни спасиш
                  +1
                  Ако паднем на 2,00 лв , доста "спаситили" ще се появят ...
                  Та пиши ме и мен при спасителите с още едно 150К бр.
                  Last edited by Dmirkata; 18.02.2015, 22:42.
                  не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от ilioo Разгледай мнение
                    Незнам как на някои, които притежава 100 000 мил му е все едно дали ще му ги вземат или не
                    Пиеш ли някакви хапчета? Или наитина мислиш това, което пишеш?
                    незнам дали ги пие...но тази вечер може да е пропуснал...все пак нали трябва да ръчка на клавиатурата своите апокалипстични виждания....ама те треперещите ръчички излязоха предишните сесии...малко си позакъснял с разказите

Коментар

• Първоначално изпратено от Blackhat Разгледай мнение
                      Предупреждавам ! а тук си е завирате главите като щрауси или се опитвате да излъжите някой .
                      Ок . Хейтвай си щом те влече .

Коментар

Между другото мазниците от Карол им все едно ,
                        щото ще си вземат своето - вързани са с дебели комисионни при продажба /ликвидация на земите т.нар такса управляващото дружество +някои друго подаръче под масата.Така че вие да му мислите.Инсайдърите вече продаваха
                        Положението е STRONG SELL небих купувал по никъв случай ,спасявайте се
                        Незнам как на някои, които притежава 100 мил му е все едно дали ще му ги вземат или не
                        Пиеш ли някакви хапчета? Или наитина мислиш това, което пишеш?
                        Last edited by ilioo; 18.02.2015, 22:40.
                        Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

Между другото мазниците от Карол им все едно ,
                          щото ще си вземат своето - вързани са с дебели комисионни при продажба /ликвидация на земите т.нар такса управляващото дружество +някои друго подаръче под масата.Така че вие да му мислите.Инсайдърите вече продаваха
                          интересно е че има хора,като теб "загрижени" за нашето финансово благополучие и понеже гледам си се разписал тази вечер ще ни споделиш ли на каква цена си се подготвил да ни спасиш
                          Last edited by orakula; 18.02.2015, 22:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                            Хейтваш ли ?
                            Предупреждавам ! а тук си е завирате главите като щрауси или се опитвате да излъжите някой .

Коментар

• Между другото мазниците от Карол им все едно ,

Коментар

Между другото Световната банда (IFC)се знае че ще искат да продават щот си имат предварително определен хоризонт на инвестицията около 10г Те си действат като екуити дружество.
                                Хейтваш ли ?

Коментар

Working...
                                X