If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Аз не знам що не платят на няколко здрави момчета да начупят главите на депутатите предложители на закона и набързо ще размислят...то и вие акционерите може да съберете по някой лев
Добре бе хора, след като този закон е предложен още преди 9 месеца и в този момент единственото нещо което се променя е момента от който влизат глобите в сила. Вместо Октомври сега го местят Май. Едва ли Атерата не са го имали предвид за Окт, че изместването с 5 месеца просто да съсипе всичко. Смешно е подобна паника да се създава от това това и да се отразява на акцията по този начин. Но всеки си преценява и действа както намери за добре.
+1 така е...
че кой не би си купил кола за 20000 на която реалната стойност е 50000
според мен в момента акцията се търгува на абсолютно дъно и то от отделни инвеститори,които разпродават за да избегнат допълнителните рискове,които настоящата ситуация носи...
Не е Препоръка!!!
Не знам кой крив- кой прав, но мен си ме натиснаха -та свят ми се зайде .
Дали за добро или за зло ??? - от другата страна като ме запретнаха по Трасето ,- то Авалци ,Бенчмаркери и Капманци ми обраха и втората от третините на пакета.
+1
Ако паднем на 2,00 лв пиши ме и мен при спасителите с още едно 150К бр.
+1 така е...
че кой не би си купил кола за 20000 на която реалната стойност е 50000
според мен в момента акцията се търгува на абсолютно дъно и то от отделни инвеститори,които разпродават за да избегнат допълнителните рискове,които настоящата ситуация носи...
Не е Препоръка!!!
интересно е че има хора,като теб "загрижени" за нашето финансово благополучие и понеже гледам си се разписал тази вечер ще ни споделиш ли на каква цена си се подготвил да ни спасиш
+1
Ако паднем на 2,00 лв , доста "спаситили" ще се появят ...
Та пиши ме и мен при спасителите с още едно 150К бр.
Незнам как на някои, които притежава 100 000 мил му е все едно дали ще му ги вземат или не
Пиеш ли някакви хапчета? Или наитина мислиш това, което пишеш?
незнам дали ги пие...но тази вечер може да е пропуснал...все пак нали трябва да ръчка на клавиатурата своите апокалипстични виждания....ама те треперещите ръчички излязоха предишните сесии...малко си позакъснял с разказите
Между другото мазниците от Карол им все едно ,
щото ще си вземат своето - вързани са с дебели комисионни при продажба /ликвидация на земите т.нар такса управляващото дружество +някои друго подаръче под масата.Така че вие да му мислите.Инсайдърите вече продаваха
Положението е STRONG SELL небих купувал по никъв случай ,спасявайте се
Незнам как на някои, които притежава 100 мил му е все едно дали ще му ги вземат или не
Пиеш ли някакви хапчета? Или наитина мислиш това, което пишеш?
щото ще си вземат своето - вързани са с дебели комисионни при продажба /ликвидация на земите т.нар такса управляващото дружество +някои друго подаръче под масата.Така че вие да му мислите.Инсайдърите вече продаваха
интересно е че има хора,като теб "загрижени" за нашето финансово благополучие и понеже гледам си се разписал тази вечер ще ни споделиш ли на каква цена си се подготвил да ни спасиш
Между другото Световната банда (IFC)се знае че ще искат да продават щот си имат предварително определен хоризонт на инвестицията около 10г Те си действат като екуити дружество.
Коментар