If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Наистина ще ми е интересно да разбера, след всичкото това плюене по Атерката, кои за теб за стойностните компании на Борсата....
Ееее, прекаляввате вече с вашите тягостни прислужвания на някакъв папир, - не съм казало нещо обидно дори към този папир, камо ли пък категории като плюене вече са направо демагогия, а имам доста избушеняци, но без енемона, еврохолд, елтос, и някои други
Това е оценка спрямо средната цена на декър в отделните райони. Средните цени включват, както средните цени за сделки на дребно, така и средните цени за сделките на едро при по-големи прехвърляния. Атера продава над средните цени поради факта, че купува при сделки (при сегашното положение на пазара) на дребно, а укрупнениете землища продава пакетно и съответно на други цени. Укрупняването е вид "услуга" и то си има цена. В опредлени години има засилено търсене в едни райони и по-слабо в други. Те продават част от земята в районите с търсене, а останалите земи се арендуват. Реално земята не се продава декър по декър, а и не се изважда 100% от поземления портфейл на пазара. Ако има ликвидация и "зор заман" всичко трябва да се продава може да ползваме подобен ориентир.
Дано отново да излезеш прав за да може през това време батко да пълни
Така мисля че ще е и лично за мен би било добре да си формирам още по големи пакети.След година две когато се излюпят нови донори ще има скок по някой позиции с 60-70%.
Коментар