Явно не е грешка. Нулите са чинно отделени по трички.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Какво ще кажете за тази точка, включена в дневния ред за общото събрание на Бенчмарк
"Упълномощаване на СД да увеличава капитала на дружеството под условие, в случай, че са изпълнени предпоставките и изискванията на чл. 113, ал. 2, т. 2 от ЗППЦК в размер до 1 000 000 000 лева"
Преди време усилено се говореше за 100-те милиона на ELARG че са голямо изхвърляне. Какво ли ще бъде сега с това записано число 1 млрд. Макар че може да е само идея за идните векове.
P.S. Имам акции тук.
Коментар
� -
Чудя се дали някой има идея какъв е произходът на парите, с които стартираха у нас финансовите къщи, финансови и инвестиционни компании, дружества и пр. предлагатели на възможности за вложения. Конкретно се интересувам от трите по-нашумели - Карол, Елана и БенчМарк.
Офицялно се сочат разни имена като основни акционери, но все си мисля за банките в началото на 90-те години."И небойте се от ония, които убиват тялото, а душата немогат;..." (Матей 10:28) Но бойте се от фондо
Коментар
� -
Здравейте на всички. Тъй като в този форум през последните дни името ми започна да се споменава повече от необходимо, а и границите на добрия тон отдавна бяха прекрачени, искам веднъж и завинаги да се разгранича от потребителя Знаещ, както и да уточня, че не пиша в този форум под какъвто и да е било прякор С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТОЗИ СЛУЧАЙ.
Смятам, че не е необходимо да научавам от други, че името ми се споменава нееднократно в различни форуми, тъй като нямам физическа възможност да следя навсякъде какво се пише, а и не е необходимо.
Ако някой има някакви коментари по мой адрес, нека ми ги каже. Контактите ми са публично достъпни.
Поздрави на всички дами по случай 8 март и на всички от форума!
Петко
Коментар
� -
Както и да е, всичко е записано, увеличението е успешно. кой, как и защо бил записал не ме интересува, важен е крайният резултат, независимо от това каква е била цената на правата. Който купил скъпо-купил.
От тук нататак, хората от Бенчмарк ако си гледат работата акциите ще вървят нагоре. Което е най-важното.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
� -
Ами не записахме и тези 5294 акции по две причини:
1. Не останаха пари по доверителното управление и по наште фондове, които инвестират само в БМРЕЙТ по заповед на Веско (иначе ни шляпа през ръцете).
2. Ако ги бяхме записали щеше да е прекалено идеално, а нещо щом е много добре, не е на добре, ако ме разбираш.
Коментар
� -
В БФБ-София АД е постъпила следната информация от БенчМарк фонд имоти АДСИЦ-София /BMREIT/:
На 22.02.2006 год. приключи успешно подписката за записването на акциите от увеличението на капитала на БенчМарк фонд имоти АДСИЦ-София. Записани бяха 15 594 706 броя акции.
Това го пускам само, за да засиля спекулациите, че съм Петко Вълков, иначе аз го знам още от вчера вечерта. ;-)
Коментар
�
Коментар