IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Чудя се дали някой има идея какъв е произходът на парите, с които стартираха у нас финансовите къщи, финансови и инвестиционни компании, дружества и пр. предлагатели на възможности за вложения. Конкретно се интересувам от трите по-нашумели - Карол, Елана и БенчМарк.
    Офицялно се сочат разни имена като основни акционери, но все си мисля за банките в началото на 90-те години.
    "И небойте се от ония, които убиват тялото, а душата немогат;..." (Матей 10:28) Но бойте се от фондо

Коментар

• PICHOVE KAKVO STAVA???

Коментар

• Първоначално изпратено от karlson
        Абе то като кажат че имаш сестра , ходи доказвай че не е к.....
        Всъщност е - като кажат че сестра ти е к..., ходи доказвай че нямаш сестра

Коментар

• Абе то като кажат че имаш сестра , ходи доказвай че не е к.....

Коментар

• Здравейте на всички. Тъй като в този форум през последните дни името ми започна да се споменава повече от необходимо, а и границите на добрия тон отдавна бяха прекрачени, искам веднъж и завинаги да се разгранича от потребителя Знаещ, както и да уточня, че не пиша в този форум под какъвто и да е било прякор С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА ТОЗИ СЛУЧАЙ.
            Смятам, че не е необходимо да научавам от други, че името ми се споменава нееднократно в различни форуми, тъй като нямам физическа възможност да следя навсякъде какво се пише, а и не е необходимо.
            Ако някой има някакви коментари по мой адрес, нека ми ги каже. Контактите ми са публично достъпни.

Поздрави на всички дами по случай 8 март и на всички от форума!

Петко

Коментар

• Както и да е, всичко е записано, увеличението е успешно. кой, как и защо бил записал не ме интересува, важен е крайният резултат, независимо от това каква е била цената на правата. Който купил скъпо-купил.
              От тук нататак, хората от Бенчмарк ако си гледат работата акциите ще вървят нагоре. Което е най-важното.
              “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Ами не записахме и тези 5294 акции по две причини:
                1. Не останаха пари по доверителното управление и по наште фондове, които инвестират само в БМРЕЙТ по заповед на Веско (иначе ни шляпа през ръцете).
                2. Ако ги бяхме записали щеше да е прекалено идеално, а нещо щом е много добре, не е на добре, ако ме разбираш.

Коментар

• Добре де znae6t Петко, но защо не ги записа тези
                  15 600 000 - 15 594 706 = 5 294 акции та да бъде картинката идеална?
                  Какво е това изпълнение на 99,97%. Така всеки може

Коментар

• В БФБ-София АД е постъпила следната информация от БенчМарк фонд имоти АДСИЦ-София /BMREIT/:
                    На 22.02.2006 год. приключи успешно подписката за записването на акциите от увеличението на капитала на БенчМарк фонд имоти АДСИЦ-София. Записани бяха 15 594 706 броя акции.

Това го пускам само, за да засиля спекулациите, че съм Петко Вълков, иначе аз го знам още от вчера вечерта. ;-)

Коментар

• май няма да се запише всичко
                      тия от бенча си купиха на 3 ст. за да не пуснат цената до дъното
                      пък и те правата са си техни
                      та от единия джоб, в другия

Коментар

• Евтинийка се очертава

Коментар

• Какво мислите за аукциона днес, ще се продадат ли правата и на каквш цени?

Коментар

• Говорил съм с Петко Вълков два пъти по телефона и от тази ни кратка кореспонденция съм останал с повече от добри впечатления.

Уважавам мненията на колегата znae6t независимо кой е

Инвеститор3, много си прав, че доверието е изключително важно в този бизнес и ако аз бях загубил 20% от портфейла си благодарение на някой доверителен управленчик може би щях да сипя огън и жупел по негов адрес

Спомняш ли си едно интервю на Генчев май беше тук в инвестора, че реалната стойност на една акция е 1.64. Каза го преди увеличението включвайки в цената и правото й. Ако човек си е купил тогава акции и е записал 2 нови на 1.50 това прави средна цена 1.5466. В момента това е пазарната цена и я считаме за реална. Излиза, че е бил прав. Ще видим обаче в бъдеще как ще се развият събитията Това ще ни каже какви аналитици има в БенчМарк.

Аз лично страня от доверителни управления. Считам, че мога да се справя по-добре и обичам да знам какво става във всеки един момент. Даже за някои хора правя и доверително управление като взимам 30% от печалбата и покривам 50% от загубата. Защото трудно възниква доверие когато използването е еднопосочно. Не може единия да печели при всяка възможност а другият само ако има печалба

Бъди здрав и успех!
                            Keep walking ...

Коментар

• pichove a kakyv vi e komentara po poziciata.....neshto vze mnogo da se ruti i s pravata nakupeni na po 12..13 ..14 st . veche sme vytre s cenata i shte chakame pone 2 meseca dokato stanat na akcii....dnes chovek moze da si kupi naprabo akcii na 1.55.....kyde e dalaverata?

Коментар

• Винаги съм следял с особен интерес мненията на ЗНАЕЩ и на други пишещи тук, но разбира се съм подлагал всичко на съмнение. Дори в ЛС съм търсил съвет относно дадени позиции и съм получил откровен отговор ,за което му благодаря сега.
                                Ако знаех ,че под ника Знаещ е Петко Вълков щях повече да се вслушвам в мненията му и познай колко по- напред щеще да бъде портфеила ми.
                                Надявам се Знаещ и мисля и много други тук да не спре да пише във форума........Пък всеки има глава на раменете си и да я използва както трябва.

Коментар

Working...
                                X