IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Фонд имоти АДСИЦ свиква ОСА на 30 Май, при липса на кворум - 13 Юни.
    Има точки за преизбиране членовете на СД (поради изтичане на мандата им).

Трябва да се задействаме. Очаквам от маринбг да ми пише какви са отзивите от ПФ и да се събираме на ОСАФ да обсъждаме действията си.

Коментар

• БАТЯ;,,,,проброй ни на лични
      или бик БЕРА ;-избирай

Коментар

• Ха-ха, харесва ми - ОСАФ
        Ами чакам индикации от един съфорумец който обеща да потърси контакт с ПФ. Да видим дали биха подкрепили идеите ни. И ако имаме положителни отзиви, насрочваме ОСАФ. Важно е да е достатъчно време преди редовното годишно ОСА на дружеството за да имаме време за подготовка и изпипване на ходовете

Коментар

• Сега се търгуваме на над 90% дисконт от бук валюто, евала

Коментар

• това за репа на 0,08, как го смятате ;ще има ли още едно дъно 0,11
            на ОСАФ съм

Коментар

• Кога ще е събранието организирано от Батя?
              И аз мога да дойда
              Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• ОСАФ

И аз проявявам интерес към ОСАФ, само кажете кога и къде и по възможност ще присъствам !

Коментар

• И аз се обърквам, като Ристето... Нека говорим за ОСАФ, като продължението Ф е "от Форума"...Хубаво е да има някакъв минимален праг за присъствие...Мнението ми е Форумците държат много над 5%

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                    На ОСА по закон и с 1 акция може да присъстваш, акционер си
                    Да за ОСА знам, но говорех за събранието което БАТЯ иска да организира на спекулантите от форума.
                    Last edited by Risteto; 18.04.2011, 17:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Risteto Разгледай мнение
                      Батя, според теб за това събрание трябва ли да има някакъв минимум за боря акции,
                      които притежава отделен човек или всеки желаещ може да пръства?
                      На ОСА по закон и с 1 акция може да присъстваш, акционер си

Коментар

• Всеки сам да си прецени с како може да помогне в такова начинание. Но личното ми мнение е че трябва да се държат поне 50Т пакет за да си заслужава упражнението.

Иначе добрите новини в сектора почнаха да се появяват, остава да ги усетим лично, при нашите проекти

ЦИЕ води по ръст в инвестициите в имоти в Европа

От CBRE забелязват „агресивна конкуренция“ за първокласни инвестиционни продукти, която е довела до повишен, но селективен фокус върху по-високорискови второстепенни активи.

От компанията казват, че инвеститорите все повече започват да проучват потенциални възможности и в Централна и Източна Европа, като цяло, като се забелязва и начален интерес към някои от по-новите пазари в региона като Румъния и България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                          Мда! И явно само с писане във форума няма да стане. Трябва да направим една спекуланска сбирка преди редовното ОСА и да решим какво правим. Важно е също да осъществим контакт с мениджърите на ПФ Алианц и ИНГ. Имаме еднакви интереси и се надявам да се включат.
                          Батя, според теб за това събрание трябва ли да има някакъв минимум за боря акции,
                          които притежава отделен човек или всеки желаещ може да пръства?
                          Питам защото гледам че вие си говорите за притежание на над процен от дружеството, а моите възможности са доста по-скромни.
                          Това обаче не означава че не съм занитересован за бъдещето на компманията, и по тази причина бих искал да присъствам.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            +1 за сбирката, ама на ПФ не разчитам много, те са едни...
                            по принцип да, но именно тия двата май са най-точните.
                            Вече наш колега работи по въпроса. Пак повтарям - интересите ни съвпадат

И..., каква е логиката хора които държат все по-малък дял в АД-то да продължават да го ръководят?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                              Мда! И явно само с писане във форума няма да стане. Трябва да направим една спекуланска сбирка преди редовното ОСА и да решим какво правим. Важно е също да осъществим контакт с мениджърите на ПФ Алианц и ИНГ. Имаме еднакви интереси и се надявам да се включат.
                              +1 за сбирката, ама на ПФ не разчитам много, те са едни...

Коментар

• Кога ще е ОСА-то тук?

Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                                Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

Working...
                                X