добрите нрави и практики са за друг свят и друга страна....има един вариянт да го финтирате, но се искат връзки и т.н...има една възможност! просто не са я предвидили....но за без пари толкова!!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениевиж не разбирам от право, но дали не е възможно размера на неустойката да се оспори по ЗЗД, като противоречаща на добрите нрави и практики.........Last edited by prodigal; 20.04.2011, 23:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от batko Разгледай мнениесамо не знам кой е луд да инвестира тук! да не би пенсионните фондове да са толкова тъпи та да се вържат и да участват!само неустойката на изп.директор да се опитате да неутрализирате пак е добре...
Коментар
-
Батя аз и мой близък имаме над 1%, искам да уточня намерението му относно неговия пакет, щото той има желание да излезе при определени ценови нива, които са невъзможни в момента.......Имам близък приятел, който е преподавател в СУ, много е близко до материята, в т.ч. несъстоятелност, надали бих могъл да го ангажирам да изчете цялата публична информация, относно Бенча, но при конкретно поставени въпроси ще можем да разчитаме на професионално мнение.......
Коментар
-
http://www.investor.bg/news/article/115666/113.html
12 млрд. долара са привлекли публичните компании за имоти по света за три месеца
Доходността на компаниите в сектора се очаква да е 8-9% през 2011 г.Мнението не е препоръка за сделки!
Коментар
-
Харесва ми идеята ви и дано ентусиазмът доведе до реални неща. Нямам акции, но ако не ви стигат бройки съм навит да се включа с някоя друга десетица. Смятам, че фондът определено няма бъдеще с това ръководство, което се компрометира жестоко, но ако успеете да постигнете промяна инвестицията тук може и да си заслужава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от G.G. Разгледай мнениеидеята за ОСАФ е много добра. Ето няколко въпроса които сигурно вълнуват всички и е добре да се обсъдят и да имаме единна позиция ако ще превземаме фонда:
1. До къде е сделката с Раковска
2. Какви са плановете по отношение на кредиторите, има ли договорка със сегашните или за рефинансирне с друга банка в случай, че се наложи такова
3. Как ще се процедира по отношение на сградата на Цариградско, въпроса е за продажба/ наем/ или и двете. Сградата ще бъде по-лесно продаваема при наличие на метро, то тръгва проетта на 2012 та
4. С какво нашия човек който ще стане ИД е по-добър от Генчев?
5. Доброволна ликвидацияна фонда , но не веднага а в рамките на 18 -24 месеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЗапочвам да правя списък на акционерите за ОСАФ. Може да ми пращате на ЛС актуалните си пакети, да видим колко % държим в крайна сметка.
1. До къде е сделката с Раковска
2. Какви са плановете по отношение на кредиторите, има ли договорка със сегашните или за рефинансирне с друга банка в случай, че се наложи такова
3. Как ще се процедира по отношение на сградата на Цариградско, въпроса е за продажба/ наем/ или и двете. Сградата ще бъде по-лесно продаваема при наличие на метро, то тръгва проетта на 2012 та
4. С какво нашия човек който ще стане ИД е по-добър от Генчев?
5. Доброволна ликвидацияна фонда , но не веднага а в рамките на 18 -24 месеца.
Коментар
-
Започвам да правя списък на акционерите за ОСАФ. Може да ми пращате на ЛС актуалните си пакети, да видим колко % държим в крайна сметка. Аз и мои близки сме с 3%.
Мисля че на предстоящото ОСА е време за промени в СД. Особено някой от сегашните членове които настоятелно си разпродават акциите и явно нямат доверие в бъдещето на фонда, на каква основа кандидатстват за нов мандат?!?
Трябват ни хора на които да имаме пълно доверие. Които имат и/или купуват акции, защото вярват че има смисъл, и които да водят професионално фонда към общата ни цел - доброволна ликвидация и разпределяне на ликвидационна квота сред акционерите.
Призовавам ви за повече активност. Който има връзки с хора от инвестиралите тук ПФ, да ги използва за да ги информираме за идеите ни. Който има познати добри юристи в областта на корпоративното право, да ги потърси за консултации относно най-подходящите ни действия на предстоящото ОСА и пр...
Помогни си сам, за да ти помогне и бог!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеКакто навсякъде...
Добре бе отворко. Ако загубим тук,че спечелим по други позиции ( дългосрочния тренд е възходящ) След като като си държиш парите на депозити(ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ,ЧЕ ИЗОБЩО ИМАШ ТАКИВА), чии ......... дириш в този форумLast edited by neznae6; 20.04.2011, 13:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнениеТука май са ви приготвили да пийнете по една студена водицаСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
Коментар