IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добрите нрави и практики са за друг свят и друга страна....има един вариянт да го финтирате, но се искат връзки и т.н...има една възможност! просто не са я предвидили....но за без пари толкова!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
      виж не разбирам от право, но дали не е възможно размера на неустойката да се оспори по ЗЗД, като противоречаща на добрите нрави и практики.........
      Тегава работа с такъв казус, що не пробвате позитивно да подходите.
      Last edited by prodigal; 20.04.2011, 23:10.

Коментар

• Първоначално изпратено от batko Разгледай мнение
        само не знам кой е луд да инвестира тук! да не би пенсионните фондове да са толкова тъпи та да се вържат и да участват!само неустойката на изп.директор да се опитате да неутрализирате пак е добре...
        виж не разбирам от право, но дали не е възможно размера на неустойката да се оспори по ЗЗД, като противоречаща на добрите нрави и практики.........

Коментар

• Може би след като превземете фонда, трябва да увеличите капитала за да подпомогнете дружеството.

Коментар

• само не знам кой е луд да инвестира тук! да не би пенсионните фондове да са толкова тъпи та да се вържат и да участват!само неустойката на изп.директор да се опитате да неутрализирате пак е добре...

Коментар

• Батя аз и мой близък имаме над 1%, искам да уточня намерението му относно неговия пакет, щото той има желание да излезе при определени ценови нива, които са невъзможни в момента.......Имам близък приятел, който е преподавател в СУ, много е близко до материята, в т.ч. несъстоятелност, надали бих могъл да го ангажирам да изчете цялата публична информация, относно Бенча, но при конкретно поставени въпроси ще можем да разчитаме на професионално мнение.......

Коментар

• http://www.investor.bg/news/article/115666/113.html

12 млрд. долара са привлекли публичните компании за имоти по света за три месеца

Доходността на компаниите в сектора се очаква да е 8-9% през 2011 г.
                Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Харесва ми идеята ви и дано ентусиазмът доведе до реални неща. Нямам акции, но ако не ви стигат бройки съм навит да се включа с някоя друга десетица. Смятам, че фондът определено няма бъдеще с това ръководство, което се компрометира жестоко, но ако успеете да постигнете промяна инвестицията тук може и да си заслужава.

Коментар

• Първоначално изпратено от G.G. Разгледай мнение
                    идеята за ОСАФ е много добра. Ето няколко въпроса които сигурно вълнуват всички и е добре да се обсъдят и да имаме единна позиция ако ще превземаме фонда:
                    1. До къде е сделката с Раковска
                    2. Какви са плановете по отношение на кредиторите, има ли договорка със сегашните или за рефинансирне с друга банка в случай, че се наложи такова
                    3. Как ще се процедира по отношение на сградата на Цариградско, въпроса е за продажба/ наем/ или и двете. Сградата ще бъде по-лесно продаваема при наличие на метро, то тръгва проетта на 2012 та
                    4. С какво нашия човек който ще стане ИД е по-добър от Генчев?
                    5. Доброволна ликвидацияна фонда , но не веднага а в рамките на 18 -24 месеца.
                    по т.2 има и друг вариант, ако не можем да се договорим с банката кредитор. Пенсионните фондове да запишат емисия облигации за рефинансиране на дълга. хубаво е да се обсъди и това с тях, защото без ПФ няма как да стане.

Коментар

• Тази тема започва да става леко налудничева, ха-ха-ха ... ОСАФ

Ще дойда и аз, имам към 10 000 артии
                      Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                        Започвам да правя списък на акционерите за ОСАФ. Може да ми пращате на ЛС актуалните си пакети, да видим колко % държим в крайна сметка.
                        идеята за ОСАФ е много добра. Ето няколко въпроса които сигурно вълнуват всички и е добре да се обсъдят и да имаме единна позиция ако ще превземаме фонда:
                        1. До къде е сделката с Раковска
                        2. Какви са плановете по отношение на кредиторите, има ли договорка със сегашните или за рефинансирне с друга банка в случай, че се наложи такова
                        3. Как ще се процедира по отношение на сградата на Цариградско, въпроса е за продажба/ наем/ или и двете. Сградата ще бъде по-лесно продаваема при наличие на метро, то тръгва проетта на 2012 та
                        4. С какво нашия човек който ще стане ИД е по-добър от Генчев?
                        5. Доброволна ликвидацияна фонда , но не веднага а в рамките на 18 -24 месеца.

Коментар

• Започвам да правя списък на акционерите за ОСАФ. Може да ми пращате на ЛС актуалните си пакети, да видим колко % държим в крайна сметка. Аз и мои близки сме с 3%.
                          Мисля че на предстоящото ОСА е време за промени в СД. Особено някой от сегашните членове които настоятелно си разпродават акциите и явно нямат доверие в бъдещето на фонда, на каква основа кандидатстват за нов мандат?!?
                          Трябват ни хора на които да имаме пълно доверие. Които имат и/или купуват акции, защото вярват че има смисъл, и които да водят професионално фонда към общата ни цел - доброволна ликвидация и разпределяне на ликвидационна квота сред акционерите.

Призовавам ви за повече активност. Който има връзки с хора от инвестиралите тук ПФ, да ги използва за да ги информираме за идеите ни. Който има познати добри юристи в областта на корпоративното право, да ги потърси за консултации относно най-подходящите ни действия на предстоящото ОСА и пр...

Помогни си сам, за да ти помогне и бог!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
                            Както навсякъде...

Добре бе отворко. Ако загубим тук,че спечелим по други позиции ( дългосрочния тренд е възходящ) След като като си държиш парите на депозити(ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ,ЧЕ ИЗОБЩО ИМАШ ТАКИВА), чии ......... дириш в този форум
                            Last edited by neznae6; 20.04.2011, 13:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от @_@ Разгледай мнение
                              Тука май са ви приготвили да пийнете по една студена водица
                              Както навсякъде...
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Тука май са ви приготвили да пийнете по една студена водица
                                Искреността е много скъп подарък. Не го очаквайте от евтини хора!

Коментар

Working...
                                X