IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Сега остава да видим да ли няма още някой да излиза, а аз влезлите как ще излязат?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
      мда, май прехвърлянето нещо приключи???
      Сега чакаме да видим кои са новите действащи лица
      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        За съжаление при нас руската рулетка не е толкова "благородна", като в Русия! Просто тук се играе само с един липсващ патрон!
        +1

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          Баси до къде стигна борсата ни ... Да се забавляваме по тоя начин
          Сега да чакаме кой на кого продал
          мда, май прехвърлянето нещо приключи???

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Във всеки спи ( а в някои се събужда...) духът на руските благородници, които си играят на руска рулетка или френските мускетари, които се забавляват като се пронизват смъртоносно със шпагите си за една крива приказка......

Нооо, определено вече се ядосвам на забавленията си...
            За съжаление при нас руската рулетка не е толкова "благородна", като в Русия! Просто тук се играе само с един липсващ патрон!

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
              Баси до къде стигна борсата ни ... Да се забавляваме по тоя начин
              Във всеки спи ( а в някои се събужда...) духът на руските благородници, които си играят на руска рулетка или френските мускетари, които се забавляват като се пронизват смъртоносно със шпагите си за една крива приказка......

Нооо, определено вече се ядосвам на забавленията си...

Коментар

• Баси до къде стигна борсата ни ... Да се забавляваме по тоя начин
                Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                  Обхваща ме леко напрежение от мятането на 15 К лв в киреча....
                  С такова мятане и при тази вече пак умряла ликвидност си си поставил една много трудна задача, решаването на която е много лошо, че не зависи от теб! Но, който не рискува, не пИчели! Успех пожелавам! Щото и аз съм такъв образ мнооого често!

Коментар

• Обхваща ме леко напрежение от мятането на 15 К лв в киреча....

Коментар

• Първоначално изпратено от vembata Разгледай мнение
                      Интересното е ,че се прехвърлят пакетите месец след окончателната сделка за сградата на Раковска за 16.5 млн. на 4.06 Логиката ме води на мисълта, че за да има купувач тук може би следващата сделка е в очакване или тези 16.5 млн ще се инвестират в нещо...
                      Да ще се инвестират по сметка в ОББ!

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                        Ще се намери кой да ги върне. Не му бери грижата. Това е само претекст за оставането им.
                        Интересното е ,че се прехвърлят пакетите месец след окончателната сделка за сградата на Раковска за 16.5 млн. на 4.06 Логиката ме води на мисълта, че за да има купувач тук може би следващата сделка е в очакване или тези 16.5 млн ще се инвестират в нещо...

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                          Ще се намери кой да ги върне. Не му бери грижата. Това е само претекст за оставането им.
                          Ама Вие наистина си мислите, че Генчев управлява тази компания, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4f4 Разгледай мнение
                            Как така да си смени управлението? Нали някой трябва да върне 53 млн. лв. на ОББ.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                              Кво става тук, фалира ли най-после или ще си сменя управлението?
                              Как така да си смени управлението? Нали някой трябва да върне 53 млн. лв. на ОББ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение

Вече 20 % минаха за има-няма 3 сесии.
                                Днес как ще сме?
                                Генчев бяга.... Дръжте гоооо.....

Коментар

Working...
                                X