IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dessi_georgieva Разгледай мнение
    ЗУПФ АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ 1 411 185 6.03%
    АЙ ЕН ДЖИ УНИВЕРСАЛЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД 1 142 830 4.88%
    ДПФ АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ 1 073 952 4.59%
    АЙ ЕН ДЖИ ДОБРОВОЛЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД 305 688 1.31%
    ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД 200 000 0.85%
    АЙ ЕН ДЖИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД 156 400 0.67%
    ДПФ "ЦКБ-СИЛА" 100 000 0.43%
    ДФ "АЛФА ИНДЕКС ИМОТИ" 56 900 0.24%
    ДФ ПИБ АВАНГАРД 50 000 0.21%
    ППФ "ЦКБ-СИЛА" 50 000 0.21%
    УПФ "ЦКБ-СИЛА" 50 000 0.21%
    ДФ АВРОРА КЕПИТЪЛ - БАЛАНСИРАН 21 089 0.09%
    ДФ ДСК ИМОТИ 9 440 0.04%
    ДФ РЕАЛ ФИНАНС БАЛАНСИРАН ФОНД 7 000 0.03%
    ДФ РЕАЛ ФИНАНС ВИСОКОДОХОДЕН ФОНД 7 0000.03%
    "ДЕЛТАСТОК" АД 2 000 0.0
    Деска, "обълка" ме ....
    Това са акционери на АДСИЦ-а или на Меком?

Поздрави!

Коментар

Оооо няма Пенсионно дружество, което да е инвестирало в Меком.
      Не ме разбра. Може да са инвестирали в Бенчмарк Фонд Имоти преди години и да не са разкарали целия пакет. С този АДСИЦ нещата не винаги са изглеждали така. Надали обаче са купували в близките година-две. Меком не ме интересува, няма нищо общо.

Коментар

• ЗУПФ АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ 1 411 185 6.03%
        АЙ ЕН ДЖИ УНИВЕРСАЛЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД 1 142 830 4.88%
        ДПФ АЛИАНЦ БЪЛГАРИЯ 1 073 952 4.59%
        АЙ ЕН ДЖИ ДОБРОВОЛЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД 305 688 1.31%
        ЮРОБАНК И ЕФ ДЖИ БЪЛГАРИЯ АД 200 000 0.85%
        АЙ ЕН ДЖИ ПРОФЕСИОНАЛЕН ПЕНСИОНЕН ФОНД 156 400 0.67%
        ДПФ "ЦКБ-СИЛА" 100 000 0.43%
        ДФ "АЛФА ИНДЕКС ИМОТИ" 56 900 0.24%
        ДФ ПИБ АВАНГАРД 50 000 0.21%
        ППФ "ЦКБ-СИЛА" 50 000 0.21%
        УПФ "ЦКБ-СИЛА" 50 000 0.21%
        ДФ АВРОРА КЕПИТЪЛ - БАЛАНСИРАН 21 089 0.09%
        ДФ ДСК ИМОТИ 9 440 0.04%
        ДФ РЕАЛ ФИНАНС БАЛАНСИРАН ФОНД 7 000 0.03%
        ДФ РЕАЛ ФИНАНС ВИСОКОДОХОДЕН ФОНД 7 0000.03%
        "ДЕЛТАСТОК" АД 2 000 0.0

Коментар

• Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнение
          Те не са могли да излязат мен ако питаш...Надали са "инвестирали".
          Оооо няма Пенсионно дружество, което да е инвестирало в Меком.

Коментар

В салама на Мекома има ли инвестирали Пенсионни дружества.
            Те не са могли да излязат мен ако питаш...Надали са "инвестирали".

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Нека приемем, че се случат най-добрите новини. А те са продажбата на двете сгради. Е, нека от приходите да извадим заемите и да видим какво остава. Много ли е сложно ? резултата може да се окаже салама на меком, акто казахме някъде
              Дано не е така разбира се !
              И не е препоръка !!
              В салама на Мекома има ли инвестирали Пенсионни дружества.

Коментар

• Първоначално изпратено от glory Разгледай мнение
                Получих този отговор след направено от мен запитване:

Уважаема госпожо .........,

Благодарим Ви за електронното съобщение от 6 май 2013 година, изпратено до отдела за Справки на гражданите на Европейския парламент.

Преместването на Информационното бюро на Европейския парламент в новите офиси на посочения от Вас адрес в София е предвидено за средата на юни. За по-подробна информация по въпроса може да се обърнете директно към неговите служители на следния адрес:

ул. Московска 9
                1000 София
                тел. 02 985 35 45
                epsofia@europarl.europa.eu

Надяваме се предоставената информация да Ви бъде полезна.

С уважение

Служба за справки на гражданите
                Европейски парламент

ref=9609

Да се надяваме средата на юни на добри новини . Имам малко акции , не препоръчвам покупко-продажба на същите. Успех на всички по позицията.
                Нека приемем, че се случат най-добрите новини. А те са продажбата на двете сгради. Е, нека от приходите да извадим заемите и да видим какво остава. Много ли е сложно ? резултата може да се окаже салама на меком, акто казахме някъде
                Дано не е така разбира се ! Дано 2+2 да е 5 !
                Или както казал Kостолани - на борсата 2+2 = 5 - 1
                сиреч да го докараме първо до 5, пък после ще вадим едното
                И не е препоръка !!
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Получих този отговор след направено от мен запитване:

Уважаема госпожо .........,

Благодарим Ви за електронното съобщение от 6 май 2013 година, изпратено до отдела за Справки на гражданите на Европейския парламент.

Преместването на Информационното бюро на Европейския парламент в новите офиси на посочения от Вас адрес в София е предвидено за средата на юни. За по-подробна информация по въпроса може да се обърнете директно към неговите служители на следния адрес:

ул. Московска 9
                  1000 София
                  тел. 02 985 35 45
                  epsofia@europarl.europa.eu

Надяваме се предоставената информация да Ви бъде полезна.

С уважение

Служба за справки на гражданите
                  Европейски парламент

ref=9609

Да се надяваме средата на юни на добри новини . Имам малко акции , не препоръчвам покупко-продажба на същите. Успех на всички по позицията.

Коментар

• Прецаканке ти точно през годините доказа колко струваш.Мекома аз на два пъти го продадох на печалба и ти пак лаеше.Тук съм близо 100% над покупната цена и за какви твои сметки ми говориш.Ти винаги критикуваш и никога нямаш смелот да кажеш изобщо имаш ли някакви акции и къде..Хеитърите да си избиват комплексите другаде
                    Сега очаквам да ми кажеш къде си инвестирала и от завист ли пишеш срещу инвестициите на хората в този форум..Пари съм правил и от Химко, а съм губил и от ЦКБ и ХИМИМПОРТ, но такива тролове които всичко знаят първо да кажат те какво са направили и след това да критикуват другите и да им дават акъл

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      АБЕ МНОГО ТЪНКО НАПЪЛНИХ ТУК - ВЕЧЕ ПОЧТИ СЪМ ДУБЪЛ..ДА ВИДИМ НАТАТЪК
                      Умните хора отдавна си пресметнаха, че дори при продажба на активите, едва ли ще стигнат да се изчистят заемите. Сиреч, балансова нула в добрия случай. За шпекулантите остава какво в този случай - салама на меком
                      Не е препоръка
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• В инфосток има отчет за 1 трим.2013 г.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          АБЕ МНОГО ТЪНКО НАПЪЛНИХ ТУК - ВЕЧЕ ПОЧТИ СЪМ ДУБЪЛ..ДА ВИДИМ НАТАТЪК
                          Тука всички сме така....

Коментар

• АБЕ МНОГО ТЪНКО НАПЪЛНИХ ТУК - ВЕЧЕ ПОЧТИ СЪМ ДУБЪЛ..ДА ВИДИМ НАТАТЪК

Коментар

• Първоначално изпратено от vale1 Разгледай мнение
                              Кире, имаме го инфото...

Аз помислих, че за Деня на Европа, ще има официално откриване, ленти, шампанско.....пари, сметки, планове, блянове.....

Коментар

• Общото събрание на Фонд Имоти АДСИЦ три в едно

Последна редакция: 09.05.2013, 10:06

Публикуване: 09.05.2013, 10:04

Автор: Емил Брандийски

Размер на шрифта: a a a

На основание чл. 223 ал. 2 от Търговския закон, чл. 118, ал. 2, т. 3 от ЗППЦК и чл. 24, ал. 3, т. 3 от Устава на Фонд Имоти АДСИЦ и въз основа на овластяване от Софийски Градски Съд с определение от 29.04.2013 г. по търговско дело 1964 от 2013 г., Веселин Димитров Генчев, в качеството си на акционер, притежаващ 10.28 % от капитала на Фонд Имоти АДСИЦ, свиква ОСА на 17.06.2013 год. от 10.00 ч. в гр. София, бул. Драган Цанков № 36, сграда Интерпред, блок А, ет. 2, зала Бургас, при следния дневен ред:

- Доклади на управителните органи за дейността на дружеството през 2010, 2011, и 2012 год.;
                                - Приемане на годишните финансови отчети на дружеството за 2010, 2011 и 2012 год.;
                                - Доклади на регистрирания одитор за 2010, 2011 и 2012 год.;
                                - Отчети на Директора за връзка с инвеститорите за 2010, 2011 и 2012 год.;
                                - Избор на регистриран одитор за 2013 год.;
                                - Доклади на Одитния комитет за 2010, 2011 и 2012 год.;
                                - Освобождаване на членовете на управителните органи от отговорност за дейността им през 2010, 2011 и 2012 год.;
                                - Промени в органите на управление на дружеството. Проект за решение: ОСА преизбира СД в състав Веселин Димитров Генчев, "В и В Интернешънъл" ООД с представител в Съвета на директорите – Димитър Илиев Димитров, и Добромир Стефанов Андонов;
                                - Решение за разпределение на финансов резултат за 2010, 2011 и 2012 год.;
                                - При липса на кворум събранието ще се проведе на 01.07.2013 год. от 10.00 ч. на същото място и при същия дневен ред.

Право на глас в ОСА имат лицата, вписани в регистрите на Централен депозитар като акционери 14 дни преди датата на ОСА, или към 03.06.2013 год.

Последната дата за сключване на сделки с акции на това дружество на Борсата, в резултат на които приобретателят ще може да упражни правото си на глас в ОСА е 30.05.2013 год.

Коментар

Working...
                                X