IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Dr.Tren4eff Разгледай мнение
    Тук мажоритар няма, както и един контролиращ акционер няма, има силно раздробен фрийфлоут, такъв какъвто приляга на една публична компания. Дано да станат сделките и фондът да оживее, защото пазара има нужда от такива компании, където и по-малки акционери могат да налагат мнението си на ОСА...
    Равновесие нещо си в лоша серия, Пъряо Бенча, послед ИХЛБЛ (там освен да обират пари от пазара, някога давали ли са дивидент ?, поне в последните 5 гоидни). Ако бенча се закрепят, ще бъдат една дивидентна компания.
    В бенча бях за броени дни, със сума която бях готов да отпиша, а и загубата която реализирах не беше нещо особено като процент.

А все пак който иска да печели трябва да е готов и да губи.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз гледам фактите, а фактите са че след новината за предстояща сделка мажоритарите излизат. Защо тогава аз да влизам.
      Тук мажоритар няма, както и един контролиращ акционер няма, има силно раздробен фрийфлоут, такъв какъвто приляга на една публична компания. Дано да станат сделките и фондът да оживее, защото пазара има нужда от такива компании, където и по-малки акционери могат да налагат мнението си на ОСА...
      Равновесие нещо си в лоша серия, Пъряо Бенча, послед ИХЛБЛ (там освен да обират пари от пазара, някога давали ли са дивидент ?, поне в последните 5 гоидни). Ако бенча се закрепят, ще бъдат една дивидентна компания.

Коментар

• Аз гледам фактите, а фактите са че след новината за предстояща сделка мажоритарите излизат. Защо тогава аз да влизам.

Коментар

А в това което си пратил аз не виждам нищо окончателно като сделка.
          Равновесен, защо се правиш на луд!?
          Та нали ако имаше окончателно, цената тук щеше да е близо дабъл!?
          Не говорим за окончателност, а за това че индикациите за сделка не могат да се нарекат кьор фишек при положение че идват от сериозни институции, а не от няква статийка в селски вестник например.
          И това дето си писал по-долу:

Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
          .. Основните акционери излязоха...
          Ти погледна ли протокола от последното ОСА?
          Е, уж излезли, но едва успяхме да ги преборим при гласуването... с 0,5% разлика. Имат 30%, почти колкото и преди. Просто разликата е че са преместени в свързани лица.
          Бъди по-обективен, какъвто съм свикнал да те чета! Това че си отнесъл няква загуба от тук (то на сегашните цени кой ли не е) не трябва така да изкривява коментарите ти по темата.
          Last edited by Батя; 21.07.2011, 09:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
            Няма ди ти го смилам и изплювам, не виждам защо да го правя..
            ако имаш желание, влизаш на сайта и търсиш съответните документи...
            И тогава може да напишеш нещо обосновано за разнообразие
            Не просто да си чешете езиците тук...
            Само да те питам.това минава ли за оправдание ,платежен документ или пък за някаква гаранция пред кредиторите.

Аз мисля,че НЕ

А ти?

Коментар

И тогава може да напишеш нещо обосновано
              Не ми трябва да търся. Аз тук влязох при новината за сделка и излязох веднага когато стана ясно че на определената дата няма нищо. И не мисля да повтарям тази грешка

А в това което си пратил аз не виждам нищо окончателно като сделка.

Коментар

И къде тука пише че сделката е одобрена
                И тогава може да напишеш нещо обосновано за разнообразие
                Не просто да си чешете езиците тук...

Коментар

Интересно е как пишете, без дори да сте си направили труда да проверите.
                  Ето линк към официален документ, в който се одобрява дори трансфера на средствата.
                  Защо още няма сделка, много просто - бюрокрация му се вика...

http://www.europarl.europa.eu/meetdo...3_sofia_en.pdf
                  И къде тука пише че сделката е одобрена

Коментар

Как някой лобирал за нещо, преди да е одобрено го пуска като новина. След това минава срока, нищо не е одобрено. Сделка няма. Основните акционери излязоха. Цената се срива и сделка продължава да няма.

И на мен ми изглежда като най-малкото неумишлена манипулация. Да не навлизаме в дебрите на умисъл и вина.
                    Интересно е как пишете, без дори да сте си направили труда да проверите.
                    Ето линк към официален документ, в който се одобрява дори трансфера на средствата.
                    Защо още няма сделка, много просто - бюрокрация му се вика...

http://www.europarl.europa.eu/meetdo...3_sofia_en.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                      Ти пък чак 0
                      .Исках да кажа,че ако си купил 10к акции на 12 ст и ги продадеш на 5ст ще загубиш по-малко ако си ги купил на 17ст и ги проадеш пак на 5ст.

Иначе едва ли ще видим 0..Все нещо трябва да остане след като банките приберат и разпродадат имотите

Н е е препоръка за покупко продажба на акции.Слава богу нямам от тези
                      Искам да кажа, че спада е винаги максимум 100%, кой къде и кога е решил да излезе, сравнено с това кой, кога и на колко ще реши да излезе е просто безсмислено. Ако някой е бил влязъл на 17 ст. е имал пълната възможност да ги продаде през целия път до тук. Също както и някой ако влезе днес изобщо не означава че ще направи по-малка загуба от този който е влязъл на 17 стотинки.

При тренд с долна граница 0 това е положението.

Коментар

Защо да носят най-малка загуба. Ако нещо върви към нула и на 100 и на 0,01 лв да го купуваш все загубата ще ти излезе 100%
                        Ти пък чак 0
                        .Исках да кажа,че ако си купил 10к акции на 12 ст и ги продадеш на 5ст ще загубиш по-малко ако си ги купил на 17ст и ги проадеш пак на 5ст.

Иначе едва ли ще видим 0..Все нещо трябва да остане след като банките приберат и разпродадат имотите

Н е е препоръка за покупко продажба на акции.Слава богу нямам от тези

Коментар

Как някой лобирал за нещо, преди да е одобрено го пуска като новина. След това минава срока, нищо не е одобрено. Сделка няма. Основните акционери излязоха. Цената се срива и сделка продължава да няма.

И на мен ми изглежда като най-малкото неумишлена манипулация. Да не навлизаме в дебрите на умисъл и вина.
                          Аз мисля, че трябва да се фокусира дискусията върху основните въпроси...

1. защо няма сделка?

2. Докога кредиторът ще издържи на сегашната ситуация?

3. Каква ще е съдбата на АДСИЦ-а?

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
                            Би ли разяснил как точно е било кьор фишек?
                            ЕП и ЕК в свои официални документи, заседания и сайтове пишат за тази сделка за да може някой да прецака БГ спекулантчетата, така ли?
                            Я опиши как точно я виждаш конспирацията, че ми е интересно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                              А какво става с продажбата на сградата на "Раковски"? Нали трябваше да има решение още през м. март? Май е било кьор фишек.
                              Би ли разяснил как точно е било кьор фишек?
                              ЕП и ЕК в свои официални документи, заседания и сайтове пишат за тази сделка за да може някой да прецака БГ спекулантчетата, така ли?
                              Я опиши как точно я виждаш конспирацията, че ми е интересно?

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                                Здравейте "балонери"(както казва прецаканото).

Днес тази акция е слязла както гледам до исторически минимум.Искам да поздравя купилите днес.Те са най-големите по тази позиция.....Защо ли....Ами при последващ спад днешните акции закупени около 12ст ще носят най-малка загуба на притежателите си....и обратно .при отласкване от тук ще донесат най-голямата печалба .

Аз лично не виждам как ще се получи вторият вариант.Освен ако Батя не мобилизира приятелите си (с които държи около 2-3проц от позицията).да пазят нивото.
                                Само ,че не ми се мисли ако продължи спада тук....Всеки "инвестирал" тук ще се мъчи да минимизира загубите.....и стана страшно дами и господа.

Затоа препоръчвам...УМНАТА.......ако не РУСАТА

Не е препоръка за покупко продажба на акции.Не притежавам такива
                                Защо да носят най-малка загуба. Ако нещо върви към нула и на 100 и на 0,01 лв да го купуваш все загубата ще ти излезе 100%

Коментар

Working...
                                X