а кога е ОСА ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение"Плащат" съм го изтървал малко измежду пръстите.
Настанало е тук едно голямо чакане. Банките чакат, акционерите чакат - какво обаче и случва ли нещо не е ясно. "Ключът" е в голямата сграда. Сделката "Раковска" само ще удължи агонията, ако за "Цариградско" не се намери решение.
Ако има някой желаещ да представлява интересите на миноритарите там да се обади.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСделката "Раковска" само ще удължи агонията, ако за "Цариградско" не се намери решение.Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеИ аз си задавах този въпрос преди време и проследих развитието му във времето.
Учудващо, но заемите се предоговарят, а лихвите се начисляват и плащат.
.....
Остава някой да им дава допълнително заеми, за да си плащат лихвите по старите...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение...
Аз лично съм много изненадан че компанията още не е колабирала.
Чудно как точно стои въпроса с начисляването на лихви по огромните им заеми. Защото ако се начисляват реалните, дори и не повишени, наказателни такива... шанса да е останала някаква чиста стойност за акционерите е минимален.
*отдавна нямам акции тук
Учудващо, но заемите се предоговарят, а лихвите се начисляват и плащат.
Относно участието на институционалните и чуждестранните инвеститори - от 2008 г. насам те намаляват и като брой и като дял в капитала, за сметка на физическите лица.
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеТова го заявявам най-искрено и с цялото ми уважение.Дано не съм го обидила
Което си е истина, си е истина
карл, бях писал преди време че управлявам, така да се каже фамилен фонд
Но стига за мен, темата е за бенча.
Аз лично съм много изненадан че компанията още не е колабирала.
Чудно как точно стои въпроса с начисляването на лихви по огромните им заеми. Защото ако се начисляват реалните, дори и не повишени, наказателни такива... шанса да е останала някаква чиста стойност за акционерите е минимален.
*отдавна нямам акции тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеКак кой - Батя
Коментар
-
Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнениеБатя , сега остава да ми кажеш и кои се пък оказаха добрите инвеститори
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВ ДОБРА КОМПАНИЯ СМЕ
Родните ПФ и ДФ се доказаха като едни от най-неефективните инвеститори!
Коментар
-
Първоначално изпратено от glory Разгледай мнениеАкционери на фонда . Обаче къде са процентно Чичо и Киро ....
Деси, като си почнала с процентите карай до края
Коментар
Коментар