IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд Имоти АДСИЦ (FUES / BMREIT)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Пончо много ти благодаря!

Аз апелирам към ПФ за по-голяма отговорност, съдебното решение по тд 2391/2012 отменя решението на ОСА от 02.04.2012г, заради Неактуален акционерен състав...

Смешна работа нали!
    Е незнам какво му е смешното. Това си беше чисто лобиско решение. Пипалата на октопода са дълби, да не кажа безкрайни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
      Сделката "Раковска" ще даде възможност да се обслужват дълговете за поне 5 години. Бях го смятал, че ако Раковска не се провали, всеки милион евро на Цариградско над 16, дава по 10 стотинки за акционерите. От друга страна тези 16 милиона евро са грубо 400 евро/ квадрат върху РЗП. Това е доста под себестойноста на строителството, без да броим земята и другите разходи. Тук вече ако има някой колега от София, който е в час с текущите цени на имотите може да каже дали може да се реализира тази сграда, било то чрез продажби на парче или на цяло. Друг голям въпрос е могат ли да се отдадат площите под наем на 5-6 евро/квадрат ? Напълно ще достатъчно за да обслужва дълга, че и доволно да остава за дивидент ?
      много трудно баце.Сградата е красива,но за бизнес е калпава.губи се работна площ с тези параболични стени.КАто имаме предвид,че софтуерната индустрия наема повечето офиси в София.А Индийците последно време толкова подбиват цените на софтуера,всеки глда да пести от наем
      в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
        Чиче да не хързулна пакета.
        Пазара го не ще....

Коментар

• Чиче да не хързулна пакета.
          Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Айде у киреча....

Коментар

• Айде у киреча....

Коментар

• Пончо много ти благодаря!

Аз апелирам към ПФ за по-голяма отговорност, съдебното решение по тд 2391/2012 отменя решението на ОСА от 02.04.2012г, заради Неактуален акционерен състав...

Смешна работа нали!

Коментар

• Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
                Все още се държи на 5 стинки. Да се ненадява човек Не е препоръка
                Не е 5 а е 7 Балониада От 5 до 7 са си едно 40% профит над 5 отгоре, макар и виртуален
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Нещо не разбирам
                  има дело 2661/2012 за спиране на регистърното производство по молба на ДВИ-то ДИД
                  http://legalacts.justice.bg/ShowAct.aspx?actId=2103059
                  което е спряно с определение на Съда
                  С определението е спряно вписването на решенията на ОС с което е уважен иска /молбата/ на Д.И.Д.

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  в определението съда посочва че се води дело 2390/2012, което дело не ми излиза от Електронния справочник на СГС... Предполагам че това е решеното дело от предишния ти пост..........
                  Не, решението по-долу е по дело 2391. 2390 е друго дело - едно от тези за които споменах, че са спрени, но 2390 е възобновено с молба на Д.И.Д. от 15.05.2013 г. - Открито съдебно заседание от 26.6.2013, 10:00ч.

Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                  Аз пак питам, Защо са входирани две искови молби в ТР, едната е на ВДГ, а другата е на ДИД и тези молби не са качени в Дело-то по партидата на дружеството, а виждаме само качено Определението на СГС от длъжностното лице на ТР
                  Има и искови молби и от Л.Н.Б. и В.И.В., но явно после са решили, че няма много смисъл от толкова еднакви дела и не са им внесли таксите за образуване на делата.
                  Няма защо и как всички дела водени от и срещу дружеството да се вписват в ТР. Вписано е само това което касае ТР - спирането на регистърното производство /вписването на решенията на ОС/.
                  За подробности и ако ти се рови търси тук https://info.scc.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                    Вписването на решенията ОС е спряно отпреди година и това го пише в ТР. Срещу дружеството има и други дела по повода и от други акционери, но мисля че само това остана в края на краищата.

ПФ ги "надробиха" и после оставиха дружеството в безтегловност и безвластие. Ако забелязахте ОС се свиква от акционера Веселин Генчев след определение на съда, а не от Съвета на директорите. Тази година мисля че властта ще се вземе отново в ръце и ще има вече нормално функциониращо дружество - поне юридически.
                    Нещо не разбирам
                    има дело 2661/2012 за спиране на регистърното производство по молба на ДВИ-то ДИД
                    http://legalacts.justice.bg/ShowAct.aspx?actId=2103059
                    което е спряно с определение на Съда

в определението съда посочва че се води дело 2390/2012, което дело не ми излиза от Електронния справочник на СГС... Предполагам че това е решеното дело от предишния ти пост..........

Аз пак питам, Защо са входирани две искови молби в ТР, едната е на ВДГ, а другата е на ДИД и тези молби не са качени в Дело-то по партидата на дружеството, а виждаме само качено Определението на СГС от длъжностното лице на ТР

Абе Мила родна картинка

Коментар

Имам следния въпрос, когато се иска отмяна на решение на ОСА, не е ли молбата до ТР, и в случай на отказ от ТР, Исковата молба се препраща до СГС и обжалване пред Апелативен след това....Това означава че тази ИсковаМолба трябва да бъде обявена в ТР, за да може публиката да се запознае с искането, на Г-н Акционера с/у дружество, на което той е ИД..... Дали някои други ИМ или задължения на ИД-то за оповестяване също не са публикувани...

Понеже не съм юрист и проверката на тези факти са свързани с разход на време, мерси предварително, ако някой ми отговори на въпроса

Какво да ви кажа с/у "МОТИВАЦИЯТА" на ВГ да се освободи от отговорност за периода 2010-2012г виждаме едно лениво и пренебрежително отношение на ПФ
                      Вписването на решенията ОС е спряно отпреди година и това го пише в ТР. Срещу дружеството има и други дела по повода и от други акционери, но мисля че само това остана в края на краищата.

ПФ ги "надробиха" и после оставиха дружеството в безтегловност и безвластие. Ако забелязахте ОС се свиква от акционера Веселин Генчев след определение на съда, а не от Съвета на директорите. Тази година мисля че властта ще се вземе отново в ръце и ще има вече нормално функциониращо дружество - поне юридически.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                        http://scc.spnet.net/scc/?page_id=715
                        http://legalacts.justice.bg/ShowAct.aspx?actId=3129497

Тая година пак ли ще има циркове?
                        Имам следния въпрос, когато се иска отмяна на решение на ОСА, не е ли молбата до ТР, и в случай на отказ от ТР, Исковата молба се препраща до СГС и обжалване пред Апелативен след това....Това означава че тази ИсковаМолба трябва да бъде обявена в ТР, за да може публиката да се запознае с искането, на Г-н Акционера с/у дружество, на което той е ИД..... Дали някои други ИМ или задължения на ИД-то за оповестяване също не са публикувани...

Понеже не съм юрист и проверката на тези факти са свързани с разход на време, мерси предварително, ако някой ми отговори на въпроса

Какво да ви кажа с/у "МОТИВАЦИЯТА" на ВГ да се освободи от отговорност за периода 2010-2012г виждаме едно лениво и пренебрежително отношение на ПФ

Коментар

• Все още се държи на 5 стинки. Да се ненадява човек Не е препоръка

Коментар

• http://scc.spnet.net/scc/?page_id=715
                            http://legalacts.justice.bg/ShowAct.aspx?actId=3129497

Тая година пак ли ще има циркове?

Коментар

• Затова ли днес така отъняха офертите вляво...

Коментар

• Първоначално изпратено от Don Archon Разгледай мнение
                                а кога е ОСА ?
                                свиква ОСА на 17.06.2013 год. от 10.00 ч. в гр. София, бул. Драган Цанков № 36, сграда Интерпред, блок А, ет. 2, зала Бургас

Коментар

Working...
                                X