IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
    По принцип си прав , ако ти е повечко собствеността наистина и от друга гледна точка е по добре да я държиш и да си направиш юридическо лице. То може да бъде в съдружие с близките ти , така че си осигурил кой да борави автоматично със собствеността дори ако ти се случи нещо..Ако нямаш собственост , нямаш такъв проблем разбира се.

приключи ли с документите личните ,коит оправяше

Коментар

• marandi

По принцип си прав , ако ти е повечко собствеността наистина и от друга гледна точка е по добре да я държиш и да си направиш юридическо лице. То може да бъде в съдружие с близките ти , така че си осигурил кой да борави автоматично със собствеността дори ако ти се случи нещо..Ако нямаш собственост , нямаш такъв проблем разбира се.
      D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
        Бат маранди, уважавам мнението ти, щото четеш внимателно и не испадаш в необосновани попържни, ама отвреме навреме тълкуваш както ти утърва. Съвета ми, че чиляк трябва да си има дом НЕ Е инвестиционен. Ако си припомниш преди около година пак нищихме тази тема и пак бях казал, жилището не е инвестиция а убежище и защита. Да не си мислиш че тоз имот дет го купих в странство ми е за да пичеля от него? Просто малко застраховка от неочаквани случки. И като спомена родата, като се преселили във Варната то е защото са се чуствали българи и навсякъде другаде ще бъдеш чужденец. Можеш да ми вярваш, работил съм в пет държави, в половината съм можел да остана, но все се връщам.
        По принцип данъчните политики трудно ще допускат подобни "приключения" дет' не били за инвестиция, ама ей така - да си имало някъде, нещо си. Не визирам БГ-то, а като цяло.

Тоже и аз се повтарям, ама физ. лица да се правят на Хитър Петъровци на имотния маркет, ще е до време, дет' не инвестирали, ама да си имали така по няколко ....

Както и да е - живи и здрави!
        Last edited by marandi; 08.08.2010, 17:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          Бебе сладко, донякъде си прав, ама аз кат' видна драка, ще коментирам само болднатото - хихи
          Предполагам ми знаеш тезата, че т.нар. "догонване" на развитите от ЕС са приказки под шипковия храст и моята теория е, че разликата и стандарта на 'орицата на заплатка дори ще се влошава, налЕ за тях говорим, понеже са масовия случай? Та, защо си мислиш, че последното болднато в черно не е "инвестиционен" съвет от твоя страна и той коректен ли е при условие, че и твоята красива особа ходи да си вади лебеца в чужбина, а дрънкаш на заплатаджиите в БГ колко лесно е да се сдобиеш с имотка У Варна с 500 кинта месечно? Ърмм ...?

П.П. Дядо ти е бил умен чиляк, жалко че не си прихванал повечко от него.

Чиърс!
          Бат маранди, уважавам мнението ти, щото четеш внимателно и не испадаш в необосновани попържни, ама отвреме навреме тълкуваш както ти утърва. Съвета ми, че чиляк трябва да си има дом НЕ Е инвестиционен. Ако си припомниш преди около година пак нищихме тази тема и пак бях казал, жилището не е инвестиция а убежище и защита. Да не си мислиш че тоз имот дет го купих в странство ми е за да пичеля от него? Просто малко застраховка от неочаквани случки. И като спомена родата, като се преселили във Варната то е защото са се чуствали българи и навсякъде другаде ще бъдеш чужденец. Можеш да ми вярваш, работил съм в пет държави, в половината съм можел да остана, но все се връщам.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Ъъ ...,

уточнявай плийз, че там заплатите се обявяват бруто, че в БГ-то 'орицата са свикнали да си ги казват "чисто", че подвеждаш така

1800 евро средна за Германия "чисто" звучи добре. За тия с "вишо", както си се изразил около 2200 според зависи точно какво и къде.

Чиърс!
            както и да е не ми се споти ,а и стана тъп разговора за пари...

Коментар

• Първоначално изпратено от zalagania Разгледай мнение
              дай ми промери на хора,които печелят пари в София със професии със средно образование с по 5 000 лева на месец ,колко е както ти казах в Словения и Германия и хора с вишо за по 5000 евро на месец
              Ъъ ...,

уточнявай плийз, че там заплатите се обявяват бруто, че в БГ-то 'орицата са свикнали да си ги казват "чисто", че подвеждаш така

1800 евро средна за Германия "чисто" звучи добре. За тия с "вишо", както си се изразил около 2200 според зависи точно какво и къде.

Чиърс!

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                Не мога да се сдържа. Двата най-гголеми града да няма бизнес? Дай да яя затваряме тогава тази държава. Ако там няма къде ще има? И въртиш сучиш освен строителство друг бизнес няма за теб. Да не говорим, че София смуче от цялата страна.
                дай ми промери на хора,които печелят пари в София със професии със средно образование с по 5 000 лева на месец ,колко е както ти казах в Словения и Германия и хора с вишо за по 5000 евро на месец

Коментар

• ......
                  Last edited by zalagania; 18.08.2010, 17:25.

Коментар

• .........
                    Last edited by zalagania; 18.08.2010, 17:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от zalagania Разгледай мнение
                      Какъв пък бизнес има в Софиа и Варна?В София имаше строителсвто,което няма вече...за друг бизнес легален не се сещам да се печелят пари в Софиа,а у Варна пакрай морските товарни превози за друг не се сещам
                      Не мога да се сдържа. Двата най-гголеми града да няма бизнес? Дай да яя затваряме тогава тази държава. Ако там няма къде ще има? И въртиш сучиш освен строителство друг бизнес няма за теб. Да не говорим, че София смуче от цялата страна.

Коментар

• .........
                        Last edited by zalagania; 18.08.2010, 17:08.

Коментар

• Първоначално изпратено от Веско Разгледай мнение
                          marandi, кво са прайш на ударен,като че ли не ги дъвчем от 5 години тез имоти и не знаеш какво ми е мнението? Горе долу следя имотите в родата от 1908ма, а не от 1998ма и забелязвам, че не са поевтинели. Човек трябва да си има дом където има поминък и сигурност, а такива поскъпват. Това, че investor77 не си е купил на върха си е негово решение, но вероятно не е имал и нужда.
                          Разликата между нас е че не давам инвестиционни съвети, а само споделям моя опит;)
                          Бебе сладко, донякъде си прав, ама аз кат' видна драка, ще коментирам само болднатото - хихи

Ся, да се говори за поминък и сигурност на фона на изминалите 20 години "преход" е сякаш доста забавно в БГ.

После, според тИбя поминък и сигурност не са ли думички, които 'орицата "откриват" на трудовия пазар извън БГ-то или аз пак съм изтрещял яко??

Предполагам ми знаеш тезата, че т.нар. "догонване" на развитите от ЕС са приказки под шипковия храст и моята теория е, че разликата и стандарта на 'орицата на заплатка дори ще се влошава, налЕ за тях говорим, понеже са масовия случай? Та, защо си мислиш, че последното болднато в черно не е "инвестиционен" съвет от твоя страна и той коректен ли е при условие, че и твоята красива особа ходи да си вади лебеца в чужбина, а дрънкаш на заплатаджиите в БГ колко лесно е да се сдобиеш с имотка У Варна с 500 кинта месечно? Ърмм ...?

П.П. Дядо ти е бил умен чиляк, жалко че не си прихванал повечко от него.

Чиърс!

Коментар

• Crux, не четеш внимателно. Писал съм 2000 км, каква България какви 5 лева, какъв Песков дедо гурбетчия

Цените във Варна и София са в пъти над тези в по-малките градове - именно заради възможностите и заплатите. И както правилно си забелязал - сметката под наем е по-изгодна - засега.

Коментар

• В центъра на Сливен имаше един пущинак с бакари събориха всичко и построиха 4-5 етажни малки кооперацийски с хубави тророари и пътища и за сега в София не съм видял такъв квартал нормален

Коментар

• zalagania

Ти сградите остави , ами пространствата между тях колко са грозни..да се издрайфаш с кеф..нищо не се поддържа...мързела ги е превзел.
                                D.Y.F-091066

Коментар

Working...
                                X