IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти? - АРХИВ 2

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
    Точно частната централна банка е гаранция за продължителен просперитет и хегемония на САЩ.
    +1

И защото е най-голямата и най-важната.
    Почти си е световна банка.

Коментар

.....................
      ИЗРАЕЛ
      .....................

Хайде кажи ми сега, защо във въпросните държави е имало хиперинфлация, а в САЩ не. Лошият ФЕД не е ли спасил държавата си през двете световни войни, Студената и сегашната икономическа?
      Точно това -- световните войни --- е спасило САЩ от хиперинфлация ....Друг проверен вариант световната икономическа теория не познава ....

Би ли ми посочил през кой период Израел е имал хиперинфлация , че аз имам по --друго инфо ?
      Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от партиен куфар Разгледай мнение
        “Аз съм най-нещастния човек.Аз несъзнателно разруших тази страна.
        Великата индустриална нация сега се контролира от нейната кредитна система.Нашата кредитна система е концентрирана.Растежа на нацията , оттук нататък, и всички нейни
        Начинания са в ръцете на няколко човека.Ние станахме едно от най- зле управляваното, едно от най- пълно контролираното Правителство в цивилизования свят- Правителство -не повече на свободното мнение ,не повече Правителство в услуга на избралото го мнозинство , а Правителство на мнението и принудата на група от властни мъже”

Американският Президент –Уудроу Уилсон след подписването на -the Federal Reserve Act of 1913
        Хубаво е да се гледа и цитира Цайтгайст, но е още по-хубаво и да се разбират нещата в него, а не да се твърдят понятия с капаци на очите.

Давам ти тема за размисъл:
        След този "отвратителен" и "антинароден" акт при основаването на ФЕД, чувал ли си впоследствие в САЩ да е имало хиперинфлация? Страшилището, което наистина изяжда всичко на населението? Не си чувал нали? Сега ще се потрудя и ще ти напиша някои държави, в които е имало хиперинфлация след 1913.

Аржентина
        Австрия
        БЪЛГАРИЯ
        Бразилия
        КИТАЙ
        ГЕРМАНИЯ
        Гърция
        Унгария
        ИЗРАЕЛ
        ЯПОНИЯ
        Полша
        РУСИЯ
        Турция.

Хайде кажи ми сега, защо във въпросните държави е имало хиперинфлация, а в САЩ не. Лошият ФЕД не е ли спасил държавата си през двете световни войни, Студената и сегашната икономическа?
        Точно частната централна банка е гаранция за продължителен просперитет и хегемония на САЩ.
        Last edited by anon6706; 15.11.2010, 21:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
          Същата работа, само чакането е по-дълго
          Опитай се да го изгониш такъв на улицата - три телевизии и две дружества за защита на ...... ще те обявят за гаден изедник !!!
          Ходи обяснявай, че нямаш сестра.....
          Свързваш се с местните социални служби и действаш по настаняване в лечебно заведение.
          Разчистваш бързо имота и сменяш входните врати.При социалните действаш загрижено за живота на човека.
          Успех.

Коментар

• в момента на пазара има 2 групи купувачи
            1. акули търсещи сделка със закъсали продавачи
            2. балами, които подведени от приказките на брокерите ходят от банка на банка и търсят кредити.

Една моя познате се тръшкаше онзи ден как испуска промоциите и и казвам " това не е бърз пазар 5% има да ги качва месеци, като тръгне ще имаш време да се качиш на влака"
            тя не та не сега и ходи по разни банки да търси кредити.

викам и:
            почни да заделяш всеки месец по една вноска за ипотека.. направи си депозит и вкарвай там парите. Ще видиш как ти се отразява, можеж ли да се справиш и няма да си притисната до стената. А като издаяниш 1 г и си ОК ще си събрала кеш, който като го включиш към самоучаститето ще ти намали кредита (респективно месечните разходи за лихви), защото ще теглиш по-малко.

Тя седи и ме гледа, но май ме разбтра..е поне се надявам.

поздрави
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Е що тъй?

Имотята все надоле?

Коментар

• Първоначално изпратено от VP Разгледай мнение
                Би ли цитирал кой закон имаш предвид, примерно линк или нещо от сорта, да видим от кога ти е информацията, от кога е този закон и как изглежда този закон днес, защото ми писнаха разни теории за конспирацията, че ФЕД не знам си какво си.
                Това, което аз знам е, че печалбата на ФЕД отива в бюджета на Щатите, а не за евреина, който управлява целия свят...

“Аз съм най-нещастния човек.Аз несъзнателно разруших тази страна.
                Великата индустриална нация сега се контролира от нейната кредитна система.Нашата кредитна система е концентрирана.Растежа на нацията , оттук нататък, и всички нейни
                Начинания са в ръцете на няколко човека.Ние станахме едно от най- зле управляваното, едно от най- пълно контролираното Правителство в цивилизования свят- Правителство -не повече на свободното мнение ,не повече Правителство в услуга на избралото го мнозинство , а Правителство на мнението и принудата на група от властни мъже”

Американският Президент –Уудроу Уилсон след подписването на -the Federal Reserve Act of 1913

Коментар

• Първоначално изпратено от 56$ Разгледай мнение
                  Човека, който го обитава е действително луд, той е клошар и жилището е занемарено и няма ток така или иначе. Мен ме интересува законния начин да вляза във владение, а не как да изгоня така или иначе клошяра.
                  Защо не пробва в сайт за клошари ....
                  Като чета кой-какво ти е отговорил, не виждам някой да те засяга, та да пишеш кой - какъв е и с какво си го мери...
                  Последен съвет - настани клошаря във външната тоалетна, а ти се разхождай до близката бензиностанция.....

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah Разгледай мнение
                    Точно така, Белият дом назначава седемте члена на управителния орган - борда на гуверньорите.
                    Момчета , момчета-совите на са това което изглеждат.
                    Поставяте каруцата пред коня , ха сега помислете реално- Белия дом ли контролира банките , или банките контролират Белия дом.
                    И се просвещавайте -има и други форуми- трябва просто да знаеш езици.
                    Защо Обама загуби изборите за Конгреса?
                    Защото защитава интересите на банките- хората не са толкова глупави .Икономиката на САЩ не се е подобрила защото именно средствата , които бъдещите данъкоплатци /разбирай обикновения човек и децата му/ трябва да връщат -отиват не в реалната икономика , а в банките .
                    Затова няма и инфлация.
                    А за тези , които все още си мислят , че ФЕД служи на народа искам да ги попитам , защо ФЕД отказват да ги одитира държавата?
                    Защо ФЕД не искат да кажат кой конкретно е получил средствата по TARP?

Коментар

Нещо си се объркал. Тук има едри собственици, ама те искат да излязат от владение (продадат).
                      Останалите сме малки бедни мишлета. Я влезем някога във владение на новозакупен имот, я не.
                      Бу ха ха
                      =================================
                      http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                      Спасете Мирко !!!
                      --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                      http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

Разбира се че ще ползвам адвокат, и частен съдебен изпълнител, но идеята ми е ако някой от тук пишещите е имал подобен случай и се е преборил бързо със случая да даде съвет. Разчитах на това, че тук имат претенции да пишат много и все едри инвеститори /собственици/ на имоти.
                        Нещо си се объркал. Тук има едри собственици, ама те искат да излязат от владение (продадат).
                        Останалите сме малки бедни мишлета. Я влезем някога във владение на новозакупен имот, я не.

Коментар

Човека, който го обитава е действително луд, той е клошар и жилището е занемарено и няма ток така или иначе. Мен ме интересува законния начин да вляза във владение, а не как да изгоня така или иначе клошяра.
                          Меко и леко го изхвърляш навън,
                          сменяш врата(брава) и леуко полеко
                          решаваш нещата макар и незаконно уж.
                          Щом имаш документ за собственост
                          що да е толкоз незаконно горното пфууу !!!!
                          Инък минаваш ....може и 1-2 години
                          да минат докато си вземеш своето !!!
                          Посъветвай се с некои милиционер все пак !!!
                          =================================
                          http://www.vbox7.com/play:e3e388ed
                          Спасете Мирко !!!
                          --е за НАДЕНИЦАТА ви отепах!!!
                          http://farm6.static.flickr.com/5248/5222600580_2e7c1c2264_b.jpg

Коментар

• Разбира се че ще ползвам адвокат, и частен съдебен изпълнител, но идеята ми е ако някой от тук пишещите е имал подобен случай и се е преборил бързо със случая да даде съвет. Разчитах на това, че тук имат претенции да пишат много и все едри инвеститори /собственици/ на имоти.

Коментар

• Първоначално изпратено от zaho Разгледай мнение
                              Е, човека вече е нагазил.
                              пробвай да смениш електромер или
                              поискай да спрат тока като собственик.
                              иначе добър адвокат.....или вече споменатото решение.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Същата работа, само чакането е по-дълго
                                Опитай се да го изгониш такъв на улицата - три телевизии и две дружества за защита на ...... ще те обявят за гаден изедник !!!
                                Ходи обяснявай, че нямаш сестра.....
                                Е, човека вече е нагазил.
                                пробвай да смениш електромер или
                                поискай да спрат тока като собственик.
                                иначе добър адвокат.....или вече споменатото решение.

Коментар

Working...
                                X