If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
До 2024 ще падат с 10% , тъй че може да се чака много и тогава ще са безплатни.Цените се повишават вече, тая статистика хич я няма.
Статистиките са на база официални данни, а всички знаем до колко, тези данни ( официалните ), съответстват на реалните. Истинския пазар няма нищо общо с обявеното в агенцията по вписванията на чиято база се сглобяват повечето статистики!
Съвета ми е да имате търпения, особено тези които възнамеряват да купуват жилище, до края на 2014 очаквам около 10% по-ниски ценови равнища отсега.
Бива, че планирам да напазарувам още един,….само да не са все коптори тез дето казваш, че щели да са с по още 10% надолу, че не ме устройва хич ако ще да е така …. Те и сега евтинките са 99% лоши локации, гълъбарници или прогнили сутерени, северни калкани и т.н. все нелицеприятни параметри. Но няма лошо, само дето не е ясно, кой ще има желания да ги настрои тез апартаменти, дето щели да се обезценяват с по още 10% ?! …ама пак да кажа, няма лошо, аз съм почти готов за още един, че ме устройва таз твоя прогноза … И както е в оназ популярна песен "а дано, ама на дали "
Наистина съдейки по броя на колите и състоянието на средата е мега зле. В сравенние с това бургаския Меден Рудник е направо Лас Вегас...
Както се казва... цар лъже, поп лъже, фотограф не лъже...
Ватман каква е тази дезинформация! Коментара ти е като на новините на тв7...
Снимката е на зелена площ - това НЕ Е паркинг, мръдни малко напред към паркинга и ще видиш че е пълен, даже има и спрели в средата (няма места). ...
Нагласите за потреблението през 2014 година остават негативни, в продължение на тенденциите през миналата година.
Спад на покупките на облекло и обувки чакат и през 2014 г.
77% намалили посещенията в ресторанти, сочи проучване в интернет
Почти половината от анкетираните споделят, че през 2013 година личните им доходи са намалели спрямо 2012 г.
Общо 67,6% от потребителите заявяват, че разходите им през годината са се увеличили. http://www.dnes.bg/obshtestvo/2014/0...-2014-g.212291
Ррррррррррррррръст на дрехите.....
Рррррррррррррррррррръст на обувките...
Ррррррррррррррръст на ресторантите...
Ррррррррррррррррррррръст на намаленията......... на доходите
Рррррррррррррррррррръст на увеличението на ............... разходите
Рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр рррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррррр рррррррррррррррррррррррррррррръстове без край
Бате Пешо как е при животновъдите според теб, Имам приятел който се мъчи, освен това си разширява си дейността с Европари
Ми различно е всеки както си го направи.Животните не са много и животновъдите също.Но при повечето е добре.Не мога да разбера защо е тоя напън да ни гонят от селата...Аз не мисля да им се връзвам на простотията...
Лесен въпрос - не очаквам Дори и при най-малка причина цените на имотите винаги вървят нагоре, а надолу посоката никак не я обичат търговците. Подобно и при горивата, макар там на власт съвсем да са монополистите. Да сте видели нещо да поевтинее трайно и с цифра ? Най-много малко прах в очите преди пак да се изстреля нагоре цената на бензина.
Виждам, че си много вещ в тия работи! Дай някакво професионално мнение за цените на имотите и за тоя напълно необясним ценови спад. Кога може да очакваме ръста?...
Тука има още един мноу нахъсан мъдрец, ама напоследък се умълча нещо......
Лесен въпрос - не очаквам Дори и при най-малка причина цените на имотите винаги вървят нагоре, а надолу посоката никак не я обичат търговците. Подобно и при горивата, макар там на власт съвсем да са монополистите. Да сте видели нещо да поевтинее трайно и с цифра ? Най-много малко прах в очите преди пак да се изстреля нагоре цената на бензина.
Коментар