IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Ако ми депозираш 2000 евро невъзвръщаеми, до 7 дена ще ти намеря купувач.
    Намери ме. Срещу невъзвръщаем депозит 1000 еврака за резервиране на имота съм съгласен да бъда купувач. 60/40 върху 1000-та кинта горница са приемливи за мен

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
      Да правят някакви бакалски сметки, но явно не са реални купувачи дори на лятна почивка. Някой искаше къща. Ей тази мога да я сваля до 155 К евро дори и повечко при добро желание и нужната дипломатичност.:
      http://www.imoti.net/kashta-sofia-pa...no1961640.html
      На тихо място е с добра комуникация с центъра и чист въздух близо до Витоша.
      Да видим дали има и 1% реални купувачи или само лаладжии-сеирджии с обърнати джобове.
      Ако ми депозираш 2000 евро невъзвръщаеми, до 7 дена ще ти намеря купувач.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Както виждаш тук хората даже могат и да смятат Предложи нещо на сгода, може някой и да откликне
        Да правят някакви бакалски сметки, но явно не са реални купувачи дори на лятна почивка. Някой искаше къща. Ей тази мога да я сваля до 155 К евро дори и повечко при добро желание и нужната дипломатичност.:
        http://www.imoti.net/kashta-sofia-pa...no1961640.html
        На тихо място е с добра комуникация с центъра и чист въздух близо до Витоша.
        Да видим дали има и 1% реални купувачи или само лаладжии-сеирджии с обърнати джобове.

Коментар

• Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнение
          Оп-оп-оп моме, извади го малко! Тези "мижави 100К евра" са 30 годишни средни работни заплати!
          То и средно заможно западно семейство трябва да ги "отгладува" 3-4 години за да ги събере.
          Баси неземните чалга образи дето взеха да се появяват тоя форум...

Коментар

Ти си неопределен.
            Както виждаш тук хората даже могат и да смятат Предложи нещо на сгода, може някой и да откликне

Коментар

Ти си неопределен. Не виждаш ли, че половината ти постинги са единствено емотикони.
              Като продадеш активи на стойност около 1 милиард или си рентил такива за стотици хиляди левове, тогава ще имаш правото да ме охарактеризираш. Дотогава ще мълчиш и ще пускаш емотиконки! Щото тука сте много философи, ама никой не вади и мижавите 100 К евро. Това са малко пари дори за Албанския пазар на недвижимости.
              Много си се изнервил/а бре, що така?

Много малко сделки?

Ние преди време направихме една сметка сега пак ще ти я припомня:

Колко бяха сделките за тримесечието в София?

По спомен към 4800.
              Делено на 3 прави 1600 на око за месец.
              Делено на 30 прави 53 на ден. От тях 30 да минават през брокер.

Не случайно много агенции хлопнаха кепенци. Не знам колко са хората, които си вадят прехраната чрез посредничество, ама в София са сигурно поне 5000 хора. С по 30 сделки на ден има голям глад при тях.
              Да кажем една средна сделка от 50000 евро и средна комисионна 2% прави 1000 евро на сделка х 30 = 30000 евро за 5000 калпака (а аз съм сигурен че са много повече). Което е 6 евро надник на ден на човек. Като махнеш издръжката на офисите, данъци и разходи остават по 4 евро на ден на човек. Е значи си прошляк...и затова си толкова изнервен/а.
              За Варна бяха към 2800, което прави по 30 сделки на ден на око.

А за другите места в БГ...мале, мале...

Коментар

Ти си неопределен. Не виждаш ли, че половината ти постинги са единствено емотикони.
                Като продадеш активи на стойност около 1 милиард или си рентил такива за стотици хиляди левове, тогава ще имаш правото да ме охарактеризираш. Дотогава ще мълчиш и ще пускаш емотиконки! Щото тука сте много философи, ама никой не вади и мижавите 100 К евро. Това са малко пари дори за Албанския пазар на недвижимости.
                Maйко мила........ако комисионната ти е 2.5%......на тоя милиард, не ми се мисли !!! С 25 милиона какво ли правиш у тоя форум , а не си на някой остров.

Коментар

Щото тука сте много философи, ама никой не вади и мижавите 100 К евро. Това са малко пари дори за Албанския пазар на недвижимости.
                  Оп-оп-оп моме, извади го малко! Тези "мижави 100К евра" са 30 годишни средни работни заплати!

Коментар

Когато постна "", го разбирай "SOS - помощ , неспасяем случай...", който с писане не може да се опише......

Коментар

Полечка с милиардите Я го сметни в 100К хапартаменти колко е това

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Малко е неопределен човека....Като бизнеса си....
                        "Продава" имоти за по 200-500 К евра, но офиса му (ѝ) в Обеля........
                        Явно цялата семейна фирма списва по нещо......
                        Да са живи и здрави, само за тикви да не ни взимат....

Коментар

• Банкитe в България са отпуснали жилищни кредити на стойност по-малко от 562 милиона лв. от началото на 2012г. до края на юни 2012г.

За сравнение НОИ изплати пенсии:
                          1)
                          - през януари 2012г. за над 588 милиона лв.
                          2)
                          - през февруари 2012г. за над 588 милиона лв.
                          3)
                          - през март 2012г. за над 589 милиона лв.
                          4)
                          - през април 2012г. за над 589 милиона лв.
                          5)
                          - през май 2012г. за над 590 милиона лв.
                          6)
                          - през юни 2012г. за над 595 милиона лв.
                          7)
                          - през юли 2012г. за над 595 милиона лв.
                          8)
                          - през август 2012г. за над 594 милиона лв.

http://www.bnb.bg/Statistics/index.htm
                          http://www.noi.bg/aboutbg/st/statistic/153-index2011

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Ти вчера не говореше ли в мъжки род за себе си?

Малко е неопределен човека....Като бизнеса си....
                            "Продава" имоти за по 200-500 К евра, но офиса му (ѝ) в Обеля........
                            Явно цялата семейна фирма списва по нещо......
                            Да са живи и здрави, само за тикви да не ни взимат....

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                              sel4o сега разбрах работата.

Това стоп капаро или невъзвръщаем депозит или каквото е там по жаргона им, си е най-обикновен задатък(капаро) с една важна разлика - връщат ти само него.

Защото в твоя случай, ако това което си дал е един задатък (капаро) е трябвало да ти го върнат в двоен размер. Това обаче предполагам в средите на брокерите е едно табу. Те разбира се никога не са виновни .
                              Да, това имах в предвид. Защо тия мизерници не носят отговорност за подвеждане на клиента? А се чудят как да закрепостят и продавачи и купувачи, та дори и за несвършена работа да си приберат комисиона. Да не споменавам колко пъти са ми предлагали примерно магазин 170кв.м, а се оказват два слепени гаража по 20кв.м., целите затлачени с подпорни колони и отдолу една маза още 40кв! По проект всичко това барабар с общите площи е 115кв.м, а баламосват клиента че е 170!?!? За това трябва да се носи наказателна отговорност!

Коментар

• Вместо да си чешате езиците с това дали са нужни брокерите , вземете най-накрая се сдобийте с основно жилище, щото пазара отново тръгна нагоре в Бургас и ще се ускорява като разбрах какви проекти е замислила общината. От догодина тенденцията ще е такава във всички по-големи градове. Вижте:

Коментар

Working...
                                X