IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

На мен май няма да ми издадат златната карта, за да ми се вдигне кредитния рейтинг, в два поредни месеца работодателя ми е записал заплата над 3, а в третия месец- 2,3

Май са прави да не ми я дадат тази златна карта, каква е тая смешна заплата от 2,3, та аз работя 19 години!! там
    Златна карта имат най -големите балъци.Демек ВИП клиентите. ВИП е съкратено от Временно Имали Пари.

ПП.Хвалиш се че си милионер , а пиеш мастичка.Нещо или си много стиснат или послъгваш.

ПП. За колко мастичка ще стигне кредитния лимит на златната карта?

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от AMG2023

Щеше им се много на повечето с кредити тук да имаше хиперинфлация за да може да си изплатят кредита за нула време ама ще има ляв завой
        На мен май няма да ми издадат златната карта, за да ми се вдигне кредитния рейтинг, в два поредни месеца работодателя ми е записал заплата над 3, а в третия месец- 2,3

Май са прави да не ми я дадат тази златна карта, каква е тая смешна заплата от 2,3, та аз работя 19 години!! там
        Last edited by Bailor; 30.06.2023, 22:17.

Коментар

• Индекси на цените на производител в промишлеността, май 2023 година

Публикувано на: 30.06.2023 - 11:00
          Общият индекс на цените на производител се понижава с 2.9% през май 2023 г. спрямо предходния месец. Намаление е регистрирано при производството и разпределението на електрическа и топлоенергия и газ - с 4.4%, в преработващата промишленост - с 2.4%, и в добивната промишленост - с 2.2%.

Индексът на цените на производител на вътрешния пазар намалява с 2.5% през май 2023 г. спрямо предходния месец. Понижение е отчетено при производството и разпределението на електрическа и топлоенергия и газ - с 4.3%, в добивната промишленост - с 2.9%, и в преработващата промишленост - с 1.3%.

Общият индекс на цените на производител намалява с 6.7% през май 2023 г. в сравнение със същия месец на 2022 година. Значителен спад на цените се наблюдава при производството и разпределението на електрическа и топлоенергия и газ - с 19.4%, в добивната промишленост - с 4.4%, и в преработващата промишленост - с 1.5%.

Индексът на цените на производител на вътрешния пазар се понижава със 7.0% в сравнение с май 2022 година. Спад на цените е регистриран при производството и разпределението на електрическа и топлоенергия и газ - с 18.9%, а увеличение е отчетено в преработващата промишленост - с 2.1%, и в добивната промишленост -
          с 0.4%.

https://www.nsi.bg/bg/content/20570/...B8%D0%BD%D0%B0

Коментар

• Click image for larger version

Name:	11.JPG
Views:	1
Size:	55.7 КБ
ID:	4084929

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
              Аз , само исках да кажа, че прогнозите на Julius_bg не се оправдаха за мечтаната от него дефлация и той е заблудил маса хора, че такава съществува.
              Ко речи?
              French Inflation Follows Italy and Spain Down to 14-Month Low
              Click image for larger version

Size:	38.4 КБ
ID:	4084914

https://www.bloomberg.com/news/artic...o-14-month-low

Само златото и захарта още са на печалба на годишна база -

Click image for larger version

Size:	75.8 КБ
ID:	4084917
              Last edited by unimog; 30.06.2023, 13:02.

Коментар

• Според "6000" който е "доктор на икономически науки" и всепризнато световно "светило" в областта на макроикономиката ,ФЕД щели да напечатат някакви трилиони и квадрилиони долари и оборите щели да поскъпват видиш ли,поради тази причина.
                Нещо не се получава точно така обаче
                ..... поредната му сбъркана с много "прогноза"

Last edited by petrg5s; 30.06.2023, 12:42.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

За морето голямо значение има и лошото време. В смисъл дъждовно, не че имам против лятото да е хладно.
                  Не е точно така, повечето резервации се продават зимата, а всички чартъри се договарят още през зимата.
                  Last edited by better; 30.06.2023, 00:17.

Коментар

Аз залагам че 3-тото и 4-тото тримесичие ще почне да светва кафяво.Банкерите си казаха тежката дума.
                    От тук нататък като зашият солени лихви ще видиш как острова на стабилноста, стабилно ще потъне.
                    България е държавата с втория най-нисък външен дълг и едно от най-ниските нива на безработица в ЕС.Дългът ни е 5 пъти по-нисък от този в еврозоната. Плюс намаляваща работна ръка всяка година.

Коментар

Щом никой не се обажда за увеличение на заплатата значи идва момента в който ще почнат ритниците.
                      С недвижимите имоти е същото - никакви сделки.
                      Виж какво става на морето - 0 интерес.
                      Този мач сме го гледали.Сега всеки отрича но Октомври/Ноември друга песен ще запеят.
                      За морето голямо значение има и лошото време. В смисъл дъждовно, не че имам против лятото да е хладно.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Хмм, и то посред лято?
                        Нека да излязат данните за безработицата за второто тримесечие. Аз залагам на намаление спрямо първото.

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Скивай, скивай, как червените стълбчета са по-големи от жълтите и то всеки месец

https://www.nsi.bg/sites/default/fil...1_2023_W23.png

Вече е започнала, така наречената циклична безработица, която е знак за идваща рецесия /до 6 месеца/. И този път няма да е като 2020.
                          Хмм, и то посред лято?

Коментар

• Първоначално изпратено от antani Разгледай мнение

Скивай, скивай, как червените стълбчета са по-големи от жълтите и то всеки месец

Вече е започнала, така наречената циклична безработица, която е знак за идваща рецесия /до 6 месеца/. И този път няма да е като 2020.
                            Коефициентът на безработица през първото тримесечие на 2023г е 4.4 процента, с 0.4 процента по-нисък от съответното тримесечие на 2022г. Като не достигат над 200 хиляди кадри на пазара на труда.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

През 2020г имаше спад на БВП от 4.2 процента ,а безработицата нарасна с 0.8 процента.
                              Аз представям факти от практиката ,не от теорията.

Коментар

• Аз , само исках да кажа, че прогнозите на Julius_bg не се оправдаха за мечтаната от него дефлация и той е заблудил маса хора, че такава съществува.

Коментар

Working...
                                X