IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• скъсани гольовци мечтаят за еФтиния. Класика!

Първоначално изпратено от Frosty
    И аз това се чудя. Кой нормален човек, при повишаващи се цени ще иска да си продава имота?!? Лорда, Иванов и още двама-трима брокери, уж твърдят, че цените щели да се вдигат, а искат на всяка цена да се отърват от панелите си...
    За пазара на панели настава много кофти време и затова на тях започва да им пари под краката. Понеже те усещат накъде отиват нещата.

Това стана така, защото 2008 година в разгара на имотния балон, когато имаше сделки на цени над 1000 е/м2 и нагоре, притежателите на наследствени панели като Лорда не ги продадоха, защото се полакомиха понеже вярваха във вечния ъп. Те очакваха, че ще продадат на цени 1900 - 2000 е/м2.

Само че, докато се усетят пазара рязко се извъртя, ситуацията се промени и затова сега единстваната надежда на Лорда, Алето и Иванов е да бълват непрекъснато безмислени постове по форуми за повишаване на цени и нечуван ръст на имотитите.
    Нали ти обясниха вече и в пресата, че пика на лошите кредити е отминат, а пазара на наеми е минал дъно. На мен повече от тези новини не ми трябва. Това е знака
    Вместо да клечите и да чакате ниската топка, по-добре се захващайте здраво за работа както казва др. Иванов и не мрънкайте и не чакайте държавата да Ви хрантути и да ви свали цените както казва Бате Пешо.

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
      Хи хи хи,

това е велико...
      Аз кат ви разправям че Лорда е голям шегаджия оти не ми вервате?

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
        А моите панели на 33 и на 22 години още далеч не са се изплатили

Така си кажи ......
        След 28-30г ще си на печалба...
        Даже ще имаш и пари да построиш една тоалетна в центъра - като минават кучетата, да ти опикават късмета....

Коментар

Така е, ето и доказателството:

Частните съдия изпълнители само за София замо за 8,7 и 6 февруари са пуснали към 200 нови търга. В тях има всичко. Има и доста парцели, дето били причината за високата себестойност...

Както казаха отсреша - пикът предстои!

Коментар

• Първоначално изпратено от Bones57 Разгледай мнение

Гадна манипулация. Бързо някой от ансамбъл "Ъп" да измисли нещо умно!!!

Между другото в съседната тема един човек пише поне с 3 ника. Чак ми става смешно когато няма никой и той сам си говори...

Коментар

Та стана дума за цените на имотите в САЩ, или по скоро болната фантазия на човек, който не признава реалността:

http://www.trulia.com/foreclosure/30...Miami-FL-33127
              Тц, тц, тц,

4 спални, 2 бани, семейна къща, 219 кв.м., двор... за 13300 $ на хубаво и предпочитано за живеене място в Майями, същевременно тихо и спокойно, но близко до спирки, училища, молове. Близо до океана и плажа.

Гадна манипулация. Бързо някой от ансамбъл "Ъп" да измисли нещо умно!!!

Коментар

• Та стана дума за цените на имотите в САЩ, или по скоро болната фантазия на човек, който не признава реалността:

http://www.trulia.com/foreclosure/30...Miami-FL-33127
                Тц, тц, тц,

4 спални, 2 бани, семейна къща, 219 кв.м., двор... за 13300 $ на хубаво и предпочитано за живеене място в Майями, същевременно тихо и спокойно, но близко до спирки, училища, молове. Близо до океана и плажа.

Коментар

Аз не, ама им завиждам на тези дядковци-разбойници, дето са купили в края на 50-те в Свобода, отгледали са две поколения след тях, а сега като пеликани лапат чиста печалба. А моите панели на 33 и на 22 години още далеч не са се изплатили
                  Ха ха ха,
                  ще ме умориш от смях днес...

Коментар

Чакал си 60 години за да почнеш да гушкаш печалбата. Ти на 80 ли си бе дядка?
                    Аз не, ама им завиждам на тези дядковци-разбойници, дето са купили в края на 50-те в Свобода, отгледали са две поколения след тях, а сега като пеликани лапат чиста печалба. А моите панели на 33 и на 22 години още далеч не са се изплатили

Коментар

Кое ти е смешно? Живота в собствено жилище, дори с изтекъл срок си е чиста печалба от спестените наеми, които плащаш на такъв като мен.
                      Чакал си 60 години за да почнеш да гушкаш печалбата. Ти на 80 ли си бе дядка?

Коментар

Хи хи хи,

това е велико...
                        Кое ти е смешно? Живота в собствено жилище, дори с изтекъл срок си е чиста печалба от спестените наеми, които плащаш на такъв като мен.

Коментар

А на тези блокове е изтекъл проектния срок за живот, сега само гушат чиста печалба!
                          Хи хи хи,

това е велико...

Коментар

Колкото ще струва всяко друго нормално жилище-около Е1200.
                            Хайде цъкни сега едностаен в западнал квартал като Свобода с 60 годишни панели.
                            Ако намериш такъв под Е20 000, ЕЛА се обади.
                            ЗНАЧИ-НАЙ-ДЪРТИЯ ПАНЕЛ В БЪЛГАРИЯ, СТРУВА Е500 НА МЕТЪР.
                            А на тези блокове е изтекъл проектния срок за живот, сега само гушат чиста печалба!
                            Ето ти за 350 евро в Свобода и то без пазарлък, че и до парка - лукс!

http://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act...066&f1=details

За не повече от 30 секунди се намира.

Бягай да го купуваш, че е много евтин...само 350 евро, след някоя друга година ще е 1200 евро, нал тъй беше?

Коментар

И защо точно панеляците ще дърпат цената надолу, ти оглеждаш ли се какви глупости пишеш? Панела е имот като всеки друг с това предимство , че е топлофицирано и на добри локации обикновено. Надолу винаги са дърпали цените новопостроените боклуци с лоши разпределения , квадратури, безумни локации и евтини материали.
                              Панелата е тотален боклук и коптор.Дори мравките го ядат.Не съм виждал през живота си нещо по отвратиттелно и грозно.Бетер циганските бордеи.

Коментар

И след 10-15 години колко ще струват панеляците в днешни пари според теб?
                                Колкото ще струва всяко друго нормално жилище-около Е1200.
                                Хайде цъкни сега едностаен в западнал квартал като Свобода с 60 годишни панели.
                                Ако намериш такъв под Е20 000, ЕЛА се обади.
                                ЗНАЧИ-НАЙ-ДЪРТИЯ ПАНЕЛ В БЪЛГАРИЯ, СТРУВА Е500 НА МЕТЪР.
                                Last edited by Лорда; 12.02.2013, 18:34.

Коментар

Working...
                                X