Първоначално изпратено от bota156
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнение
http://www.doctoronline.bg/articles/...e-zdravoslovno
Намалява се влиянието на магнитното поле. Това удря сърдечно съдовата система. Отделно колкото си по на възраст, до временно спиране на асансьора, си е предизвикателство,отделно си е риска от внезапно пропадане на асансьора, докато си на по висок етаж.Last edited by cupwinner; 12.01.2020, 21:09.
- 1 like
Коментар
-
Намалява се влиянието на магнитното поле. Това удря сърдечно съдовата система. Отделно колкото си по на възраст, до временно спиране на асансьора, си е предизвикателство,отделно си е риска от внезапно пропадане на асансьора, докато си на по висок етаж.Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Намалява се влиянието на магнитното поле. Това удря сърдечно съдовата система. Отделно колкото си по на възраст, до временно спиране на асансьора, си е предизвикателство,отделно си е риска от внезапно пропадане на асансьора, докато си на по висок етаж.
Япония живеят най-много а май май все по високи сгради са.
Африканците са по колибите и пещерите а не докарват и 50 години.
И да има някакво измислено влияние, то здравеопазването и начина на живот са с поне 10 пъти по голямо влияниеНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеТова за билогията не го знаех. Какво означава близо до земната повърхност ? Тези на морето по-близо ли са от жълтите павета ? Другите проблеми са само неподдържането на асансьорите ?
Намалява се влиянието на магнитното поле. Това удря сърдечно съдовата система. Отделно колкото си по на възраст, до временно спиране на асансьора, си е предизвикателство,отделно си е риска от внезапно пропадане на асансьора, докато си на по висок етаж.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Не съм си намерил туркиня да ми го чисти. Иначе колко ми е 50к лева, нали ще има хиперинфлация джобни стотинки.
Иначе ми казаха че наемите са по 1500тл - 500лв ама дали се отдават за толкова лесно.
И баш правилото 100 наема цената на имотя ..
сал трябва някой да го плаща
Коментар
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеЗачетох ви за високите етажи и се сещам да ви питам. Защо според вас някои хора не желаят да живеят на по-високо от 10 етаж ? При нормално строени с 2 асансьора жилища. Дали си на 5 или на 15 е все едно като си вътре. Но като погледнеш навън...На мен винаги ми е било кеф от гледката. На запад по-високият етаж е символ за просперитет...
Само защото повечето са живеели в къщата на първият етаж и ги е страх ли ? За 2 седмици всеки свиква с високото, а после се кефи, че не гледа простора на съседите отсрещаОсветлете ме, моля
Коментар
-
Зачетох ви за високите етажи и се сещам да ви питам. Защо според вас някои хора не желаят да живеят на по-високо от 10 етаж ? При нормално строени с 2 асансьора жилища. Дали си на 5 или на 15 е все едно като си вътре. Но като погледнеш навън...На мен винаги ми е било кеф от гледката. На запад по-високият етаж е символ за просперитет...
Само защото повечето са живеели в къщата на първият етаж и ги е страх ли ? За 2 седмици всеки свиква с високото, а после се кефи, че не гледа простора на съседите отсрещаОсветлете ме, моля
Коментар
-
Първоначално изпратено от cupwinner Разгледай мнение
оня с клекалото у Станбул ного ме кефеше, жалко, че ботич не го захлупи на мига. Иначе колко ми е 50к лева, нали ще има хиперинфлация джобни стотинки.
Иначе ми казаха че наемите са по 1500тл - 500лв ама дали се отдават за толкова лесно.
И баш правилото 100 наема цената на имотя ..
сал трябва някой да го плаща
Last edited by bota156; 12.01.2020, 12:05.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от pesimist4o na kvadrat Разгледай мнение
Ботич, как го виждаш като няма снимка :-)))
За момент да си помисля, че си вдигнал температура и пуснал един линк към нормален имот :-))) Ма то как да е нормален като е на половин цена от средната за квартала :-))) Някой който иска да продаде по-бързо трябва ли да пуска даден имот на половин цена илй 5-10 или айде 20% ще свършат работа ? Ако е първа линия на паважа на Борис 3 и пари да ми дават не го зимам.... то и за офис не става камо ли за живеене....
Коментар
-
За момент да си помисля, че си вдигнал температура и пуснал един линк към нормален имот :-))) Ма то как да е нормален като е на половин цена от средната за квартала :-))) Някой който иска да продаде по-бързо трябва ли да пуска даден имот на половин цена илй 5-10 или айде 20% ще свършат работа ? Ако е първа линия на паважа на Борис 3 и пари да ми дават не го зимам.... то и за офис не става камо ли за живеене..... Ами то има само 2-3 10-11 етажни блока в цяла софия построени след демокрацията.
Става само за Наем - бъдещи доФториНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
За момент да си помисля, че си вдигнал температура и пуснал един линк към нормален имот :-))) Ма то как да е нормален като е на половин цена от средната за квартала :-))) Някой който иска да продаде по-бързо трябва ли да пуска даден имот на половин цена илй 5-10 или айде 20% ще свършат работа ? Ако е първа линия на паважа на Борис 3 и пари да ми дават не го зимам.... то и за офис не става камо ли за живеене....Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Blueberry Разгледай мнение
Комплекс е. Тази покривна тераса ще я поддържа купувача. Като ти сложат ДДСто и имаш предвид таксите поддръжка на комплекса и сметката ще е крива.
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
това май са онея тип ЕПК-а на борис и гешов. Добре ми се вижда
За момент да си помисля, че си вдигнал температура и пуснал един линк към нормален имот :-))) Ма то как да е нормален като е на половин цена от средната за квартала :-))) Някой който иска да продаде по-бързо трябва ли да пуска даден имот на половин цена илй 5-10 или айде 20% ще свършат работа ? Ако е първа линия на паважа на Борис 3 и пари да ми дават не го зимам.... то и за офис не става камо ли за живеене....
Коментар
Коментар