Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнениеПрофесоре, това със сиренето бе метафора. Или ти не познаваш тази дума.
Не можеш да говориш за борси, тенденции, имоти и наеми, ако сам не притежаваш такива. Та в този ред на мисли, що дириш в темата? Нищо, твоята безумица за дефлацията ще остане в аналите на форума. Не тези анали, имам предвид, нали
И мога да ти кажа, че определено не ти се удават метафорите. По-добре се насочи към нещо по-простичко!
Учудващо е какви крила да пишеш ти е дала покупката на 1/2 кило млечен продукт.К'во ли ще е ако вземеш и малко кашкавал.... бедна ми е фантазията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИнтересно какво точно търсят в един инвеститорски форум кауфландските юзери?Хората тук си говорят за борси, за тенденции, но техния мироглед не стига по-високо от щанда със сирене! Сложничко им е явно?!
https://www.bloombergtv.bg/a/19-svet...amka-prez-2023
Но като им е сложничко - защо не си стоят във форума за сирене?
Барем го купувайте от мандри, стига с тоя Кауфланд, там сирене нЕма!
Не можеш да говориш за борси, тенденции, имоти и наеми, ако сам не притежаваш такива. Та в този ред на мисли, що дириш в темата? Нищо, твоята безумица за дефлацията ще остане в аналите на форума. Не тези анали, имам предвид, нали
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеВ неделя посред Февруари едва ли са много строителните обекти дето да се работи
Но друго ми е чудно вас що това ви радва, като колкото повече недовършени обекти има толкова по малко жилища за продаване ще има?
Аааа сетих се вас всъщност не ви интересува покупка на жилище тролите си по навик
според мен ни е много слабо законодателството в тази част и е нужно да се поработи, за да няма гробници празни по 20-30 години.
сещам се за онзи високия блок (незаконен) на бул българия и отечество (близо до площад ручей).. има много такива сгради в почти всички населени места, които няма как да бъдат узаконени при настоящото законодателство и няма как да бъдат разделени... трагедия.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеВ неделя посред Февруари едва ли са много строителните обекти дето да се работи
Но друго ми е чудно вас що това ви радва, като колкото повече недовършени обекти има толкова по малко жилища за продаване ще има?
Аааа сетих се вас всъщност не ви интересува покупка на жилище тролите си по навик
Иначе констатацията ми за изоставените строежи беше в отговор на дежурното заяждането на колегата ratten, като го жегнах там къде знам, че му е чувствителна тема.
Коментар
-
В неделя посред Февруари едва ли са много строителните обекти дето да се работи
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
боровин, ти ли си
мислех, че си квартирант някъде из гоцето
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение
1-во - времето беше хубаво
2-ро -живея в краен столичен квартал.
3-то - жената поиска да се поразходим из квартала...
Други въпроси?
мислех, че си квартирант някъде из гоцетопрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение
Строежите в Малинова Долина ги зарязаха още през Октомври миналата година.
Коментар
-
и какво търсиш пеша в тоя краен квартал
2-ро -живея в този краен столичен квартал.
3-то - жената поиска да се поразходим из квартала...
Други въпроси?Last edited by ВМПП; 19.02.2023, 22:56.
Коментар
-
Не искам да те тревожа излишно, но днес разхождайки се в краен столичен квартал установих 2 броя строежи, по които вече не се работи. Не знам, сигурно е случайност и са единични случаи, не вярвам за в бъдеще да има и други такива обекти
- 1 like
Коментар
-
Не искам да те тревожа излишно, но днес разхождайки се в краен столичен квартал установих 2 броя строежи, по които вече не се работи. Не знам, сигурно е случайност и са единични случаи, не вярвам за в бъдеще да има и други такива обектии какво търсиш пеша в тоя краен квартал
препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
то реваньето тепърва ще се усилва
наемите са нагоре и няма изгледи добродушни хазяи
да пускат фандък на форумни специалисти анализатори - гадатели
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнениеВ София ипотеките са над 50% но да ви припомня че броя на ипотеките рязко спаднаха в началото на Ковида и тука беше голяма радост по въпроса, а после голямо реване настана
наемите са нагоре и няма изгледи добродушни хазяи
да пускат фандък на форумни специалисти анализатори - гадателипрепоръка е
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар