IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

зарязването на строежи е много обезпокоителна практика, защото е щета за всички по един или друг начин
    според мен ни е много слабо законодателството в тази част и е нужно да се поработи, за да няма гробници празни по 20-30 години.
    сещам се за онзи високия блок (незаконен) на бул българия и отечество (близо до площад ручей).. има много такива сгради в почти всички населени места, които няма как да бъдат узаконени при настоящото законодателство и няма как да бъдат разделени... трагедия.
    Зарязани строежи преди имаш повече и с годините се поизчистиха не че все още няма измамници и случайно попаднали в бранша но всеки има очи да гледа като купува

Коментар

• Първоначално изпратено от facingthesun Разгледай мнение
      Професоре, това със сиренето бе метафора. Или ти не познаваш тази дума.
      Не можеш да говориш за борси, тенденции, имоти и наеми, ако сам не притежаваш такива. Та в този ред на мисли, що дириш в темата? Нищо, твоята безумица за дефлацията ще остане в аналите на форума. Не тези анали, имам предвид, нали
      Аа, чувал съм, но знам и значението на тази дума!

И мога да ти кажа, че определено не ти се удават метафорите. По-добре се насочи към нещо по-простичко!

Учудващо е какви крила да пишеш ти е дала покупката на 1/2 кило млечен продукт. К'во ли ще е ако вземеш и малко кашкавал.... бедна ми е фантазията!

Коментар

• Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнение
        Интересно какво точно търсят в един инвеститорски форум кауфландските юзери? Хората тук си говорят за борси, за тенденции, но техния мироглед не стига по-високо от щанда със сирене! Сложничко им е явно?!

https://www.bloombergtv.bg/a/19-svet...amka-prez-2023

Но като им е сложничко - защо не си стоят във форума за сирене?
        Барем го купувайте от мандри, стига с тоя Кауфланд, там сирене нЕма!
        Професоре, това със сиренето бе метафора. Или ти не познаваш тази дума.
        Не можеш да говориш за борси, тенденции, имоти и наеми, ако сам не притежаваш такива. Та в този ред на мисли, що дириш в темата? Нищо, твоята безумица за дефлацията ще остане в аналите на форума. Не тези анали, имам предвид, нали

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
          В неделя посред Февруари едва ли са много строителните обекти дето да се работи

Но друго ми е чудно вас що това ви радва, като колкото повече недовършени обекти има толкова по малко жилища за продаване ще има?

Аааа сетих се вас всъщност не ви интересува покупка на жилище тролите си по навик
          зарязването на строежи е много обезпокоителна практика, защото е щета за всички по един или друг начин
          според мен ни е много слабо законодателството в тази част и е нужно да се поработи, за да няма гробници празни по 20-30 години.
          сещам се за онзи високия блок (незаконен) на бул българия и отечество (близо до площад ручей).. има много такива сгради в почти всички населени места, които няма как да бъдат узаконени при настоящото законодателство и няма как да бъдат разделени... трагедия.
          това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

В неделя посред Февруари едва ли са много строителните обекти дето да се работи

Но друго ми е чудно вас що това ви радва, като колкото повече недовършени обекти има толкова по малко жилища за продаване ще има?

Аааа сетих се вас всъщност не ви интересува покупка на жилище тролите си по навик
            Колега, останал си с грешно впечатление, никога не бих се зарадвал на изоставен строеж! Една от причините е тази, която си споменал, също така няма по-грозна гледка от изоставен строеж, направо ми вади очите, така че предпочитам всички започнати обекти да се завършат и да не се започват много нови, че вече става нетърпимо от към застрояване...
            Иначе констатацията ми за изоставените строежи беше в отговор на дежурното заяждането на колегата ratten, като го жегнах там къде знам, че му е чувствителна тема.

Коментар

• В неделя посред Февруари едва ли са много строителните обекти дето да се работи

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

боровин, ти ли си
                мислех, че си квартирант някъде из гоцето
                Не го познавам този ник, явно е доста стар потребител...

Коментар

• Първоначално изпратено от ВМПП Разгледай мнение

1-во - времето беше хубаво
                  2-ро -живея в краен столичен квартал.
                  ​​​​​​3-то - жената поиска да се поразходим из квартала...

Други въпроси?
                  боровин, ти ли си
                  мислех, че си квартирант някъде из гоцето
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Laconic Разгледай мнение

Строежите в Малинова Долина ги зарязаха още през Октомври миналата година.
                    Незнам в Малинова долина как е, но конкретните 2 строежа са на 100 метра разстояние от метро станция, незнам защо не се работи по тях...

Коментар

и какво търсиш пеша в тоя краен квартал
                      1-во - времето беше хубаво
                      2-ро -живея в този краен столичен квартал.
                      ​​​​​​3-то - жената поиска да се поразходим из квартала...

Други въпроси?
                      Last edited by ВМПП; 19.02.2023, 22:56.

Коментар

Не искам да те тревожа излишно, но днес разхождайки се в краен столичен квартал установих 2 броя строежи, по които вече не се работи. Не знам, сигурно е случайност и са единични случаи, не вярвам за в бъдеще да има и други такива обекти
                        Строежите в Малинова Долина ги зарязаха още през Октомври миналата година.

Коментар

Не искам да те тревожа излишно, но днес разхождайки се в краен столичен квартал установих 2 броя строежи, по които вече не се работи. Не знам, сигурно е случайност и са единични случаи, не вярвам за в бъдеще да има и други такива обекти
                          и какво търсиш пеша в тоя краен квартал
                          препоръка е

Коментар

то реваньето тепърва ще се усилва
                            наемите са нагоре и няма изгледи добродушни хазяи
                            да пускат фандък на форумни специалисти анализатори - гадатели

Коментар

В София ипотеките са над 50% но да ви припомня че броя на ипотеките рязко спаднаха в началото на Ковида и тука беше голяма радост по въпроса, а после голямо реване настана
                              то реваньето тепърва ще се усилва
                              наемите са нагоре и няма изгледи добродушни хазяи
                              да пускат фандък на форумни специалисти анализатори - гадатели
                              препоръка е

Коментар

• В София ипотеките са над 50% но да ви припомня че броя на ипотеките рязко спаднаха в началото на Ковида и тука беше голяма радост по въпроса, а после голямо реване настана

Коментар

Working...
                                X