IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
    Тук си абсолютно прав, но бате Пешо по-скоро се фукняви отколкото да пазарува такива батерии. Преди 2 смених кухненската мивка и смесител. Смесителя е на "Видима" , мивката немска "Бланко". Е, смесителя не е мръднал, а помпичката от резервоара за сапун на мивката се прееВа.
    Не не се фукляви просто казва какви са желанията.Разбира се ще си останат само желания за младежите.Кога си изкарат парите мое си сложат каквото си искат,

Коментар

• Първоначално изпратено от Hunter of fools
      А-аааа, не ги учи така!
      Като иска нещо да си го постигне и купи сам!
      Това е моя отговор на такива претенции.
      Иначе и при мен има хър/мър от време на време за някой щуротии/глезотии - и им казвам - като искаш ,изкарай парите и си го купи - ако иска и от 2 бона да си слага батерии или от 5 бона тоаленти чинии и т н
      Аз не харча пари за глупости...
      Разбира се че няма да ги уча така.Това струва колкото на Лорда панелката у Левски ЪЪ да не се обиди само.Не бива в една съвсем обикновена сграда и обикновен апартамент независимо че е в центъра да се слага такава скъпа батерия.Същите думи съм казал и аз.Парите не бива да се харчат за изхвърляции за до 1000 кинта може да се купят страхотни душове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
        Може и аз,направих така.Купих на акт 14,следващият сезон,акт 16.Комплекса,беше готов и обзаведен,апартамента също.Цената сега е по-висока с над 25 % от тази на която купих,това е в южен,морски град,първа линия море, след 5 години от акт 16.
        Поздрави.
        Щом твърдите значи е така.Явно сте попаднали на коректни хора.

Коментар

Остроумен си като остра баскетболна топка.
          Но си прав. Всеки път когато купя имот, заборчавам с едни 500-1000лв. месечно с нова ипотека и стандарта ми пада драматично до момента докато не сложат куфарите в гардеробите новите ми клиенти. Всеки месец правя нов разбор на файненшъл къндишън. Борчът пада с 600 единици месечно, докато сейвинга расте със около 200. Не е много добре, но задоволително.
          За тебе е добре, направо отлично ....

пп И квоо, всеки месец се прищиш 3 дни над балансите си и после 2 дни пиеш от мъка......

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            [/B]
            Така си е....
            Но щото съм на половин работен ден, вземам половин МРЗ......

ПП Не се съмнявам в драматичното намаление на стандарта ти...
            Класиците са писали - "битието определя съзнанието"...
            Както и не се съмнявам в драматичното и маргинално изменение на мисленето ти....
            Остроумен си като остра баскетболна топка.
            Но си прав. Всеки път когато купя имот, заборчавам с едни 500-1000лв. месечно с нова ипотека и стандарта ми пада драматично до момента докато не сложат куфарите в гардеробите новите ми клиенти. Всеки месец правя нов разбор на файненшъл къндишън. Борчът пада с 600 единици месечно, докато сейвинга расте със около 200. Не е много добре, но задоволително.

Коментар

• Чета ви и гледам много сте се разнежили.
              За мивки и батерии сте се раздумали.
              Ми тогава и аз да ви кажа, сложих си тази мивка на тека:

http://tehnomix.bg/teka-universo-100-1-12c-1e-m572mc4

и я взех с 20% промоция.

Жена ми искаше да е микролен. Честно казано и на мен ми допадна.
              И е много удобна за правене на салати - особено марули, зелени, зеле от този тип.

И тази батерия ;

http://tehnomix.bg/pyramis-balata

обаче графит, което е по-скъпо, но със всички промоции ми излезе 118лв, а тук е доста повече. И тя е удобна много за салатки...
              Last edited by luboil; 06.09.2013, 21:54.

Коментар

Сега слагам мивки ТЕКА по нищо не отстъпват на BLANCO
                И от двете имам.
                http://tehnomix.bg/mivki
                Аз сложих абсорбатори ТЕКА в 4 от имотите ми, ама в два от тях изгоряха крушките на лампите. Дори не съм си правил труда да видя как се сменят. Иначе яко смука тая ТЕКА. За хол-бокс е прекрасна!

Коментар

Ти си лесен, пазиш паркинга и всеки месец си взимаш минималната заплата гарантирано. Ама тук има хора с негарантирани доходи, а разчитащи на печалба от НИ. Измененията в параметрите се отразява драматично на стандарта.

Така си е....
                  Но щото съм на половин работен ден, вземам половин МРЗ......

ПП Не се съмнявам в драматичното намаление на стандарта ти...
                  Класиците са писали - "битието определя съзнанието"...
                  Както и не се съмнявам в драматичното и маргинално изменение на мисленето ти....

Коментар

Стига с тези проценти и печалби....
                    Хората са си хартесали имоти и ги купили....
                    На Мажо локацията е перфектна, имота е добър и става за всичко...
                    Колегата иска да има на морето ...Купил си и се радва и го ползва....
                    Защо трябва да се смятат процентчетата печалби, пропуснати ползи или загуби....?
                    В един момент ти е все едно...Дали с 5 или 55% ти нараства портфейла. няма значение.....
                    Парите просто ти дават възможност да си начешеш "крастата".......
                    А тези които ги нямат, си чешат езиците.....
                    Ти си лесен, пазиш паркинга и всеки месец си взимаш минималната заплата гарантирано. Ама тук има хора с негарантирани доходи, а разчитащи на печалба от НИ. Измененията в параметрите се отразява драматично на стандарта.

Коментар

Стига с тези проценти и печалби....
                      Защо трябва да се смятат процентчетата печалби, пропуснати ползи или загуби....?
                      В един момент ти е все едно...Дали с 5 или 55% ти нараства портфейла. няма значение.....
                      … тъй ми, ай наздраве …..

Коментар

• Стига с тези проценти и печалби....

Коментар

ОК 5% капиталова, а ако се отдава още примерно едни 6% от наеми и то си става една доста прилична доходност от 11%.
                          Да съгласен съм...... при тези проценти, ако наистина е така е доволно!

Коментар

А-аааа, не ги учи така!
                            Като иска нещо да си го постигне и купи сам!
                            Това е моя отговор на такива претенции.
                            Иначе и при мен има хър/мър от време на време за някой щуротии/глезотии - и им казвам - като искаш ,изкарай парите и си го купи - ако иска и от 2 бона да си слага батерии или от 5 бона тоаленти чинии и т н
                            Аз не харча пари за глупости...
                            Тук си абсолютно прав, но бате Пешо по-скоро се фукняви отколкото да пазарува такива батерии. Преди 2 смених кухненската мивка и смесител. Смесителя е на "Видима" , мивката немска "Бланко". Е, смесителя не е мръднал, а помпичката от резервоара за сапун на мивката се прееВа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнение
                              Поради много коментари,като горният не ми се пише в темата.Мен,ме устройва и то,най-вече,че мога да си почина,а децата ми имат своето синьо лято.Повишението на цената идва от търсенето,догодина ще се види,колко ще е.
                              Сделката е чудесна,защото,ако не беше собствен апартамент,трябваше да заплащам по 140 лв. на ден за него през сезона.5 год. Х 120 дни Х 140 лв. си ми е точно
                              Поздрави.
                              ...и аз май ще спра, макар да се изпущам кът се почерпя, човещина кво да правиш … вместо да попиват се дърлят, ама що, не знам що… всеки си знае неговото .....

Коментар

• Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнение
                                И на това ако му казвате добра сделка... 5г.x5%=25%. Ако 5% годишен доход ви устройва.......ок. За мен това е доста малка доходност.

Поздрави

Поради много коментари,като горният не ми се пише в темата.Мен,ме устройва и то,най-вече,че мога да си почина,а децата ми имат своето синьо лято.Повишението на цената идва от търсенето,догодина ще се види,колко ще е.
                                Сделката е чудесна,защото,ако не беше собствен апартамент,трябваше да заплащам по 140 лв. на ден за него през сезона.5 год. Х 120 дни Х 140 лв. си ми е точно
                                Поздрави.

Коментар

Working...
                                X