Първоначално изпратено от Лорда
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsА-аааа, не ги учи така!
Като иска нещо да си го постигне и купи сам!
Това е моя отговор на такива претенции.
Иначе и при мен има хър/мър от време на време за някой щуротии/глезотии - и им казвам - като искаш ,изкарай парите и си го купи - ако иска и от 2 бона да си слага батерии или от 5 бона тоаленти чинии и т н
Аз не харча пари за глупости...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеМоже и аз,направих така.Купих на акт 14,следващият сезон,акт 16.Комплекса,беше готов и обзаведен,апартамента също.Цената сега е по-висока с над 25 % от тази на която купих,това е в южен,морски град,първа линия море, след 5 години от акт 16.
Поздрави.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеОстроумен си като остра баскетболна топка.
Но си прав. Всеки път когато купя имот, заборчавам с едни 500-1000лв. месечно с нова ипотека и стандарта ми пада драматично до момента докато не сложат куфарите в гардеробите новите ми клиенти. Всеки месец правя нов разбор на файненшъл къндишън. Борчът пада с 600 единици месечно, докато сейвинга расте със около 200. Не е много добре, но задоволително.
пп И квоо, всеки месец се прищиш 3 дни над балансите си и после 2 дни пиеш от мъка......
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение[/B]
Така си е....
Но щото съм на половин работен ден, вземам половин МРЗ......
ПП Не се съмнявам в драматичното намаление на стандарта ти...
Класиците са писали - "битието определя съзнанието"...
Както и не се съмнявам в драматичното и маргинално изменение на мисленето ти....
Но си прав. Всеки път когато купя имот, заборчавам с едни 500-1000лв. месечно с нова ипотека и стандарта ми пада драматично до момента докато не сложат куфарите в гардеробите новите ми клиенти. Всеки месец правя нов разбор на файненшъл къндишън. Борчът пада с 600 единици месечно, докато сейвинга расте със около 200. Не е много добре, но задоволително.
Коментар
-
Чета ви и гледам много сте се разнежили.
За мивки и батерии сте се раздумали.
Ми тогава и аз да ви кажа, сложих си тази мивка на тека:
http://tehnomix.bg/teka-universo-100-1-12c-1e-m572mc4
и я взех с 20% промоция.
Жена ми искаше да е микролен. Честно казано и на мен ми допадна.
И е много удобна за правене на салати - особено марули, зелени, зеле от този тип.
И тази батерия ;
http://tehnomix.bg/pyramis-balata
обаче графит, което е по-скъпо, но със всички промоции ми излезе 118лв, а тук е доста повече. И тя е удобна много за салатки...Last edited by luboil; 06.09.2013, 21:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеТи си лесен, пазиш паркинга и всеки месец си взимаш минималната заплата гарантирано. Ама тук има хора с негарантирани доходи, а разчитащи на печалба от НИ. Измененията в параметрите се отразява драматично на стандарта.
Така си е....
Но щото съм на половин работен ден, вземам половин МРЗ......
ПП Не се съмнявам в драматичното намаление на стандарта ти...
Класиците са писали - "битието определя съзнанието"...
Както и не се съмнявам в драматичното и маргинално изменение на мисленето ти....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтига с тези проценти и печалби....
Хората са си хартесали имоти и ги купили....
На Мажо локацията е перфектна, имота е добър и става за всичко...
Колегата иска да има на морето ...Купил си и се радва и го ползва....
Защо трябва да се смятат процентчетата печалби, пропуснати ползи или загуби....?
В един момент ти е все едно...Дали с 5 или 55% ти нараства портфейла. няма значение.....
Парите просто ти дават възможност да си начешеш "крастата".......
А тези които ги нямат, си чешат езиците.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеСтига с тези проценти и печалби....
Защо трябва да се смятат процентчетата печалби, пропуснати ползи или загуби....?
В един момент ти е все едно...Дали с 5 или 55% ти нараства портфейла. няма значение.....
Коментар
-
Стига с тези проценти и печалби....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеОК 5% капиталова, а ако се отдава още примерно едни 6% от наеми и то си става една доста прилична доходност от 11%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hunter of foolsА-аааа, не ги учи така!
Като иска нещо да си го постигне и купи сам!
Това е моя отговор на такива претенции.
Иначе и при мен има хър/мър от време на време за някой щуротии/глезотии - и им казвам - като искаш ,изкарай парите и си го купи - ако иска и от 2 бона да си слага батерии или от 5 бона тоаленти чинии и т н
Аз не харча пари за глупости...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеПоради много коментари,като горният не ми се пише в темата.Мен,ме устройва и то,най-вече,че мога да си почина,а децата ми имат своето синьо лято.Повишението на цената идва от търсенето,догодина ще се види,колко ще е.
Сделката е чудесна,защото,ако не беше собствен апартамент,трябваше да заплащам по 140 лв. на ден за него през сезона.5 год. Х 120 дни Х 140 лв. си ми е точно
Поздрави.… вместо да попиват се дърлят, ама що, не знам що…
всеки си знае неговото .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristok Разгледай мнениеИ на това ако му казвате добра сделка... 5г.x5%=25%. Ако 5% годишен доход ви устройва.......ок. За мен това е доста малка доходност.
Поздрави
Поради много коментари,като горният не ми се пише в темата.Мен,ме устройва и то,най-вече,че мога да си почина,а децата ми имат своето синьо лято.Повишението на цената идва от търсенето,догодина ще се види,колко ще е.
Сделката е чудесна,защото,ако не беше собствен апартамент,трябваше да заплащам по 140 лв. на ден за него през сезона.5 год. Х 120 дни Х 140 лв. си ми е точно
Поздрави.
Коментар
Коментар