Първоначално изпратено от nkavrakov1982
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМоже и да не е чак толкова изненадващо.
Виж, че номиналния ръст е 168%, а реалния е 63% - значи те са извадили 105% инфлация.
При такава галопираща инфлация какви опции ти остават - имоти и злато.
Техния манталитет да не мислиш е по-различен от нашия.
п.п.
Имаше статии колко злато са извадили изпод руините от земетресението ...... то затова веднага се напълни с лешояди там, мародери...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеНамерих оригиналната статия дето са я превели - ето ги таблиците (номинал/реал)!
Last edited by segato; 02.04.2023, 17:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМоже и да не е чак толкова изненадващо.
Виж, че номиналния ръст е 168%, а реалния е 63% - значи те са извадили 105% инфлация.
п.п.
Имаше статии колко злато са извадили изпод руините от земетресението ...... то затова веднага се напълни с лешояди там, мародери...
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеМен ме изненадва Турция.
п.п.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнениеПреди 2 месеца се бях виждал с един мой познат, който работи в някакъв кол център и ми беше казал, че от фирмата са им намекнали, че до края на годината може да има съкращения. Днес се видях с него и ми каза, че от тази седмица вече бил съкратен... За съжаление, нещата не отиват на добре...
Има ли планета на която да се раздават пари на калпак,хората да си седят по къщите ,безработица да няма ,фалити фалити да няма ,в същото време затваряш целия свят наливаш едни пари ей така ,на финала какво очакваш ?
Това е гранде финале ....Просто без аналог в човешката история ....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеИ аз се зачудих как са ги смятали - ето цитат:
За мин. година инфлацията в Аржентина е била 94.8%!
Не знам как им се връзва сметката с тия ~52% спад?!
https://www.bloomberg.com/news/artic...2022#xj4y7vzkg
Редакция:
Намерих оригиналната статия дето са я превели - ето ги таблиците (номинал/реал)!
Коментар
-
И аз се зачудих как са ги смятали - ето цитат:
По същия начин в Буенос Айрес, Аржентина, изглежда, че спадът на цените на жилищата е управляем с 6,03%, но ако коригираме инфлацията, реалните цени всъщност са се сринали с колосалните 51,76%.
Не знам как им се връзва сметката с тия ~52% спад?!
https://www.bloomberg.com/news/artic...2022#xj4y7vzkg
Редакция:
Намерих оригиналната статия дето са я превели - ето ги таблиците (номинал/реал)!
Last edited by Julius_BG; 02.04.2023, 17:33.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от nkavrakov1982 Разгледай мнениеhttps://www.pariteni.bg/novini/imoti...kliuchi-245686
Бумът на цените на жилищата приключи На кои пазари в Европа има най-голямо намаление, показва анализ
Пазарите на жилища в Европа вече се изчерпват, като цените на жилищата се покачват само в 8 от 29-те европейски държави, включени в глобалното проучване през 2022 г. Реалните цени на жилищата на ключови европейски пазари като Германия, Обединеното кралство, Испания, Франция и Италия падат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИздирих я, ама кът видЕх за къв вълк става на въпрос....избегах с 200.
https://blitz.bg/obshtestvo/ot-vzraz...ews861645.html
Слушай, поне един път трябва и долната глава да се прежали в името на горната!
Няма само горната да страда я!
Все пак всичко е в името на бизнеса, парАта, глей как емоциите пречат в т(в)оя случай!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеСлушай,
издири коя е секретарката, дето му пише речите........ прилъжи я...... почерпи я едно хубаво....... после ако искаш даже ти си знаеш ***....... ама най-важното гледай да му подмениш речите , тъй че на другия ден като се изправи пред фен-зоната си да почне да им говори: НЕ на Биткойня!
https://blitz.bg/obshtestvo/ot-vzraz...ews861645.html
Коментар
-
Преди 2 месеца се бях виждал с един мой познат, който работи в някакъв кол център и ми беше казал, че от фирмата са им намекнали, че до края на годината може да има съкращения. Днес се видях с него и ми каза, че от тази седмица вече бил съкратен... За съжаление, нещата не отиват на добре...Last edited by Traicho_80; 02.04.2023, 16:28.
Коментар
-
https://www.pariteni.bg/novini/imoti...kliuchi-245686
Бумът на цените на жилищата приключи На кои пазари в Европа има най-голямо намаление, показва анализ
Пазарите на жилища в Европа вече се изчерпват, като цените на жилищата се покачват само в 8 от 29-те европейски държави, включени в глобалното проучване през 2022 г. Реалните цени на жилищата на ключови европейски пазари като Германия, Обединеното кралство, Испания, Франция и Италия падат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеПриятели, Костя (дет му викат Копейкин) как е? Каза "не на ваксинитИ" - всичките му депутатини се оказаха ваксинирани. Каза "не на еврото" - всичките му депутатини със сметки в евро
. Като гледаме кви ги говори и кви ги върши (сега вика вън от Ес и Нато, само Мордор опс Расия
) дали всъщност тоя не е гарант, че няма да излеземе нито от едното нито от другото.
издири коя е секретарката, дето му пише речите........ прилъжи я...... почерпи я едно хубаво....... после ако искаш даже ти си знаеш ***....... ама най-важното гледай да му подмениш речите , тъй че на другия ден като се изправи пред фен-зоната си да почне да им говори: НЕ на Биткойня!
- 1 like
Коментар
-
Приятели, Костя (дет му викат Копейкин) как е? Каза "не на ваксинитИ" - всичките му депутатини се оказаха ваксинирани. Каза "не на еврото" - всичките му депутатини със сметки в евро
. Като гледаме кви ги говори и кви ги върши (сега вика вън от Ес и Нато, само Мордор опс Расия
) дали всъщност тоя не е гарант, че няма да излеземе нито от едното нито от другото.
- 1 like
Коментар
Коментар