Първоначално изпратено от better
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Last edited by mitko2848; 03.04.2023, 08:28.
- 1 like
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
И аз така мисля. Не е честно хора, които виждат Бг само по тв да определят съдбата и.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз не. Не ми се струва честно да определям живота на хората като не живея в България. Като дойда да живея в България ше гласуам. Вие гласувахте ли ?
П.С. При нас сега е 1 на обяд , та имам още 5-6 часа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Колега, малко е извън темата, за което се извинявам, но гласува ли?
П.С. При нас сега е 1 на обяд , та имам още 5-6 часа.Last edited by segato; 02.04.2023, 23:05.
- 1 like
Коментар
-
Чакам да видя кога ше гръмне Канада
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеДа!
Вярно, че войната (и ограниченията) - също изиграха голяма роля!
Гледай как се разместват цели пластове.
- - - - - -
И кво - най-скъпия пазар в света Хонг-Конг - надолЕ със 17%!
Швеци и поляци - минус 13.5%, Алеманията - почти 12% на червено, Финландия/Италия -10%, Румъния "-7.5%" - кой беше тоя тука дето до оняден даваше примери, че видиш ли в Румъния растяли - Ивермет-нещо-си май беше?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Вярно, че войната (и ограниченията) - също изиграха голяма роля!
Гледай как се разместват цели пластове.
- - - - - -
И кво - най-скъпия пазар в света Хонг-Конг - надолЕ със 17%!
Швеци и поляци - минус 13.5%, Алеманията - почти 12% на червено, Финландия/Италия -10%, Румъния "-7.5%" - кой беше тоя тука дето до оняден даваше примери, че видиш ли в Румъния растяли?
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеLast edited by Julius_BG; 02.04.2023, 18:36.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеХахаха....... сигурен бях. че няма да пропуснеш и ще се включиш!
Ама турците са по истинските, здрави, аналогови коньове, а не по пребитите, дигитални!
https://www.youtube.com/watch?v=pwMtzObHcn4
Погледни турските вестници.
https://www.sabah.com.tr/
https://www.haberturk.com/
Last edited by better; 02.04.2023, 18:35.
Коментар
-
Изненадаха ме защото инфлацията се задържа доста време и очаквах , че разходите за храна ше натиснат имотите. Може обаче и там пазара да е като в БГ, Истанбул хвърчи , другото крета.
https://www.dw.com/bg/rusnaci-izkupu...lia/a-64593505
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИ коновЕ:
Ама турците са по истинските, здрави, аналогови коньове, а не по пребитите, дигитални!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеМоже и да не е чак толкова изненадващо.
Виж, че номиналния ръст е 168%, а реалния е 63% - значи те са извадили 105% инфлация.
При такава галопираща инфлация какви опции ти остават - имоти и злато.
Техния манталитет да не мислиш е по-различен от нашия.
п.п.
Имаше статии колко злато са извадили изпод руините от земетресението ...... то затова веднага се напълни с лешояди там, мародери...
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеХа, верно бе, и на мексиканското песо било $. Баси как съм плащал досега ...
Това каква врътка може да е за туристите .... хапнеш в ресторанта , накрая сметката $2000 ма от истинските. Чудя се по нашето море как не са се усетили да искат да сменят знака на лева да е €Няма да му ги върнат. :-))
Народът неслучайно е казал: Кьорав карти не играе!
А пък за Бетерчо народът има друга приказка: Който го е страх от мечки....хи-хи....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеThe peso (established as the peso convertible) is the currency of Argentina, identified by the symbol $ preceding the amount in the same way as many countries using peso or dollar currencies. It is subdivided into 100 centavos. Its ISO 4217 code is ARS.
Изглежда не само хамериканците ползват тоя символ!
Това каква врътка може да е за туристите .... хапнеш в ресторанта , накрая сметката $2000 ма от истинските. Да си питал какво $ са имали предвид в началото. Чудя се по нашето море как не са се усетили да искат да сменят знака на лева да е €Last edited by segato; 02.04.2023, 18:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеВъх.....
Слушай, поне един път трябва и долната глава да се прежали в името на горната!
Няма само горната да страда я!
Все пак всичко е в името на бизнеса, парАта, глей как емоциите пречат в т(в)оя случай!
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеВ Аржентина не са ли с песос, какви са тия $ на снимката в статията ?
Изглежда не само хамериканците ползват тоя символ!
Коментар
Коментар