Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво понижение очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Разочароваш ме. С непреметена къща и без краставици - отказвам се от евроатлантически ценности. Като няма краставици, ще има ли поне вибратори? Таратор с вибратори да можем да си правим.
кривите ги забраниха.
да се готви розовия домат, шкембе чорбата
и мусаката, тя специално заради високия въглероден отпечатък.
обаче, тайното ни оръжие, запържения бобец, за сега не е разкрито,.Last edited by ratten; 03.04.2023, 19:08.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от IaneSandanski Разгледай мнение
Не и не. И да ти отговоря и на въпроса който те е срам да зададеш - и къщата няма да ти преметат.
Коментар
-
бетерчо, ще отървеш коня
https://www.bloombergtv.bg/a/2-novin...paign=RSS_2019 Ликвидността при биткойн пресъхва въпреки огромното поскъпване през 2023 г.
Сега анализаторите търсят как да се задържат по-малките инвеститори на дребно, тъй като те бяха неразделна част от системата, помагайки за повишаването на цените по време на ранния бум на пандемията
препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
Мислиш ли, че като влезем в еврозоната, общината ще оправи плочките? Ще можем ли да си купуваме краставици?
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Преди 2-3 седмици като се бях разбеснял за данък свръхпечалба споменах Черна Гора. И те имаха избори, само че за президент. При тях се получи промяна. Гласуваха над 70% обаче. Мисля, че ще ни изпреварят за еврозоната, въпреки, че още не са в ЕС. Нормалните хора по света имат изисквания и си ги казват. Ние не можем да накараме обшината да оправи плочките по улиците.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение
Аз винаги гласувам, но повечето ми познати не гласуват и после мрънкат за всичко. Резултата е, че копейката е на трети място - няма спасение за този народ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Julius_BG Разгледай мнениеТе черногорци отдавна са в евра /но неофициално - малко тип мафиотска държавица/! Купуват си еврата, защото официално не са в ЕЗ и нямат право да ги печатат.
Това вчера видяхте ли го - ето ви едно събитие от тип 'гейм чейнджър', защото наистина променя играта. Щатите може да си отмъстят с по-скъп долар /бай Джером да надуе повече от планираното лихвите/ и съвсем да вкарат света в рецесия, респ. и имотите в канала...
"ОАЕ заяви, че ще намали производството със 144 000 барела на ден, Кувейт обяви намаление със 128 000 барела на ден, докато Ирак заяви, че ще намали производството с 211 000 барела на ден, а Оман обяви намаление с 40 000 барела на ден. Алжир заяви, че ще намали добива си с 48 000 барела на ден."
но няма да е кой знае какво, защото сега опек дружно им го вкарАхаLast edited by ratten; 03.04.2023, 10:32.препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Защо да не е честно? Тези хора се трудят, пращат пари на близките си в България, без които доста възрастни хора ще го закъсат яко. Щом може циганина без основно образование живеещ на социал да гласува защо да не могат те?препоръка е
- 2 Харесвания
Коментар
-
Аз винаги гласувам, но повечето ми познати не гласуват и после мрънкат за всичко. Резултата е, че копейката е на трети място - няма спасение за този народ...Last edited by unimog; 03.04.2023, 09:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнениеИ аз така мисля. Не е честно хора, които виждат Бг само по тв да определят съдбата и.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнениеПреди 2-3 седмици като се бях разбеснял за данък свръхпечалба споменах Черна Гора. И те имаха избори, само че за президент. При тях се получи промяна. Гласуваха над 70% обаче. Мисля, че ще ни изпреварят за еврозоната, въпреки, че още не са в ЕС. Нормалните хора по света имат изисквания и си ги казват. Ние не можем да накараме обшината да оправи плочките по улиците.
Това вчера видяхте ли го - ето ви едно събитие от тип 'гейм чейнджър', защото наистина променя играта. Щатите може да си отмъстят с по-скъп долар /бай Джером да надуе повече от планираното лихвите/ и съвсем да вкарат света в рецесия, респ. и имотите в канала...
"ОАЕ заяви, че ще намали производството със 144 000 барела на ден, Кувейт обяви намаление със 128 000 барела на ден, докато Ирак заяви, че ще намали производството с 211 000 барела на ден, а Оман обяви намаление с 40 000 барела на ден. Алжир заяви, че ще намали добива си с 48 000 барела на ден."
- 1 like
Коментар
-
Аз винаги гласувам, но повечето ми познати не гласуват и после мрънкат за всичко. Резултата е, че копейката е на трети място - няма спасение за този народ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от segato Разгледай мнение
Аз не. Не ми се струва честно да определям живота на хората като не живея в България. Като дойда да живея в България ше гласуам. Вие гласувахте ли ?
П.С. При нас сега е 1 на обяд , та имам още 5-6 часа.
- 1 like
Коментар
Коментар