IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво понижение очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Traicho_80 Разгледай мнение

Да, така е и жена ми получава толкова!
    Аз ти написах, че не всичко е до пари, а до заобикаляща среда. Даже да имах милиони е все тая, като тези около мен са зле и дишаме един въздух и караме по разбити улици и вървим по разбити тротоари (ако изобщо има такива или се ползват, като парко места ...
    олеле, семейство чиновници
    трайчо, като чиновник, сигурно знаеш. че плащаш само 10% дод и нищо друго
    не може да настояваш за блага, платени с парите на другите, нали?
    препоръка е

Коментар

Аз ти написах, че не всичко е до пари, а до заобикаляща среда. Даже да имах милиони е все тая, като тези около мен са зле и дишаме един въздух и караме по разбити улици и вървим по разбити тротоари (ако изобщо има такива или се ползват, като парко места ...
      Чак пък да са зле тия около теб. При средна заплата 2000 лв в София официално (неофициално е поне 2500 лв)няма как да са зле тия около теб.И разбитите тротоари са само един от десетките фактори,които определят стандарта на живот. Ти си се вторачил в един и твърдиш,че заради него животът в България е зле.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Във Велинград специално масово се отопляват с дърва.Планински град е и не е учудващо ,че е така. В повечето областни градове все по-малко стават тия,които се отопляват с въглища и дърва.А много хора,включително и аз минаха от дърва и въглища на пелети.Които са екологични и не замърсяват толкова.
        Нямам нито един познат или приятел, който да се отоплява на дърва в областния град, в който живея.
        Всеки с поне малко акъл в главата си е изолирал жилището и е отдавна на ново поколение енергийно ефективни климатици.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

за форума не си съществувал
          За форума, беше просто прекрасно, че не е съществувал. Нямаше да си представяме, че държавни служители, безнаказано могат да играят роля на национални предатели.

Коментар

Ти нали твърдеше,че получаваш над 3000 лв заплата .Ами тия пари ти осигуряват стандарт на живот, съизмерим с този на хора от Западна Европа. Щото не е важен само размера на заплатата,а и покупателната способност.

Коментар

• Въздуха ни бил по-чист,съдебната система по-добра.
              Има ли изобщо нещо в което те ни превъзхождат ?

Коментар

Ти това как го установи?
                Как съм го установил? Ти сериозно ли...от момента на регистрацията му.

Коментар

Просто ми е любопитно как стигна до този извод? И аз пиша в този форум от няколко месеца. Това означава ли, че преди това не съм съществувал?
                  за форума не си съществувал
                  препоръка е

Коментар

• петрогъсчо, сигурен съм, че има баби по родопите, които живеят като теб ама по-добре
                    нагъзят се на коча....успокоят се
                    па после го издоят.... наядат се
                    започвай да гледаш обявите за кочове по родопите, младеж
                    Last edited by ratten; 10.05.2023, 21:22.
                    препоръка е

Коментар

Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                      Абе, след като след 20г. емиграция, се сетил за Родината, значи нещата в САЩ, са повече от трагични за този потребител! Как 20г. не сети, че България съществува?

Ти това как го установи?
                      Че кой каза, че сега съм се сетил ? Миналата година се включих във форума , ма до допускам, че има поне 2-3 милиона българи живееши в България , които не са и чували за този форум. Не вярвам , че е това е знак , че не се сещат за България. Това мислене направо ме хвърля в потрес. Как може да си толкова тъп бе ?

Коментар

Зле в сравнение с белите държави или в сравнение с държава в централна Африка?
                        Ти нали твърдеше,че получаваш над 3000 лв заплата .Ами тия пари ти осигуряват стандарт на живот, съизмерим с този на хора от Западна Европа. Щото не е важен само размера на заплатата,а и покупателната способност.

Коментар

Аз не оспорвам ,че някъде някой живее зле ако нямам наблюдения.Оспорвам твърденията, че в България се живее зле.
                          А контрола в България върху храните е на много високо ниво.Занимавал съм се със случаи на нарушения от дадени производители и съответните органи са реагирали веднага и адекватно. С яки глоби.
                          Колкото до станциите-дори и в парк замърсеният въздух ще се отчете.
                          А, ти питаш ли Петрогъзчо, какво още прави в България?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Ама, ти вече и от негово име ли пишеш!!!???
                            Просто ми е любопитно как стигна до този извод? И аз пиша в този форум от няколко месеца. Това означава ли, че преди това не съм съществувал?

Коментар

Аз не оспорвам ,че някъде някой живее зле ако нямам наблюдения.Оспорвам твърденията, че в България се живее зле.
                              А контрола в България върху храните е на много високо ниво.Занимавал съм се със случаи на нарушения от дадени производители и съответните органи са реагирали веднага и адекватно. С яки глоби.
                              Колкото до станциите-дори и в парк замърсеният въздух ще се отчете.
                              Зле в сравнение с белите държави или в сравнение с държава в централна Африка?

Коментар

Ти това как го установи?
                                Ама, ти вече и от негово име ли пишеш!!!???

Коментар

Working...
                                X