If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
абе ,крителине,нали си в германия???кажи им на тъпите европейци да не кушпуват петрол,че в момента ги обриат по същия начин,както миналата година......
европейците решиха,че петрола е паднал под 60$ и станал много евтин и го вдигнаха днес 60.58$.......американците щом отвориха веднага го сринаха с над 2 долара........в момента е 58,40$ ......
кажи им да не лакумеят "умните" европейци,че направо ми е жал за тях......през ден кълват на кукичката....
Не знам кой кого обира, но аз имам путове взети при теста на 73$
играй го КУРелативно на форекса....нали е най "еФтиния" маркет....
е как имаш путове,като преди 3 дни изписа половин страница,че не съм прав,че петрола ще пада?
как така преди до преди 3 дни ми обясняваше в ква грешка съм и колко неправилен анализ правя,сега пък си хванал точ1но топ нивото от преди 2 седмици?????/
айде по полека с въображението,ако обичаш.......
Ти май си се превъзбудил нещо след този бърз спад днеска Никъде не съм казвал, че петролът няма да пада. Прегледай си темата ако не ми вярваш. Относно отиграването - писах лично съобщение на аннон в деня, в който взех путовете. Той може да потвърди
Паунд/долар е в рейндж между 1.60-1.67 и все още няма пробив извън рейнджа за разлика от петрол,С&П,Дау и т.н.
Единственото нещо, което писах свързано с петрола е, че покачването 30$-70$ не беше балон, а по-скоро нормална корекция в рамките на низходящ тренд.
Крителин, надявам се нямаш нищо против да ти цитирам ЛС. Въпреки, че какво ти пука за споровете в темата?! Тук някой смята, че е най-умен и печеливш от всички и останалите духаме супата.
Със здраве.
acen1975 върху петрола нямам толкова наблюдения, но мога да ти кажа от другите пазари какви са ми наблюденията и мисля, че това може да се приложи и на конкретния пазар - при високи обеми се движим по поска тренд, при ниски обикновено тръгват корекции. След 14:00 ГМТ+1 обикновено обемите достигат пик - предполагам, че и при петролът е така. Дали пък причините за обратните на тренда движения сутрин по време на европейската сесия не са заради по-ниските обеми ?
дори и ниски обеми,някой от старата интелигентна европа е купувал повече,отколкото друг е продавал....
вчера,като видях на японската сесия как засилиха петрола с 1$ надолу и проби на нива от 58$,ме хвана яд,че в петъка не отворих повече позиции...и си викам-европейците няма да са толкова тъпи-достатъчно ги обраха последните седмици-викам си и те ще го натискат поне с 2 долара надолу,после и американците и те и петорла ще вземе да удари 55$ днес.......
ама събуждам се тая сутрин и кат видях че "сънародниците" ти за пореден път са "напазарували"......си ударих гъзо у тавана с още 10 опъна........
знаеш ли защо ставам преди да отвори американската сесия?
ами защото да обера европеейца,преди американските бели якички да са дошли на работа...гледам да ги изпреваря.....
в момента за мен европейската сесия беше като дядо мраз......"подаръци ще има за всички от сърце" ........
acen1975 върху петрола нямам толкова наблюдения, но мога да ти кажа от другите пазари какви са ми наблюденията и мисля, че това може да се приложи и на конкретния пазар - при високи обеми се движим по поска тренд, при ниски обикновено тръгват корекции. След 14:00 ГМТ+1 обикновено обемите достигат пик - предполагам, че и при петролът е така. Дали пък причините за обратните на тренда движения сутрин по време на европейската сесия не са заради по-ниските обеми ?
абе ,крителине,нали си в германия???кажи им на тъпите европейци да не кушпуват петрол,че в момента ги обриат по същия начин,както миналата година......
европейците решиха,че петрола е паднал под 60$ и станал много евтин и го вдигнаха днес 60.58$.......американците щом отвориха веднага го сринаха с над 2 долара........в момента е 58,40$ ......
кажи им да не лакумеят "умните" европейци,че направо ми е жал за тях......през ден кълват на кукичката....
е как имаш путове,като преди 3 дни изписа половин страница,че не съм прав,че петрола ще пада?
как така преди до преди 3 дни ми обясняваше в ква грешка съм и колко неправилен анализ правя,сега пък си хванал точ1но топ нивото от преди 2 седмици?????/
Ти май си се превъзбудил нещо след този бърз спад днеска Никъде не съм казвал, че петролът няма да пада. Прегледай си темата ако не ми вярваш. Относно отиграването - писах лично съобщение на аннон в деня, в който взех путовете. Той може да потвърди
Паунд/долар е в рейндж между 1.60-1.67 и все още няма пробив извън рейнджа за разлика от петрол,С&П,Дау и т.н.
Единственото нещо, което писах свързано с петрола е, че покачването 30$-70$ не беше балон, а по-скоро нормална корекция в рамките на низходящ тренд.
ако това,което казваш е вярно-тогава "имаш крава,пиеш мляко"......особено ако опшъните са върху фючърите с левъридж 1:1000....но дори и на итиеф да са,само мога да те похваля,че си нацелил топ нивото.......а това е много трудно да се направи-уважавам такива хора.......независимо случайно ли е,или не......
защото повечето ти колеги европейци от 2 седмици им смъкнаха и долните гащи-доста дълбоко наблюдавам петролния маркет и мога да ти кажа,че там някой в момента търпи брутални загуби......ако ми не вЕрваш,поглевдни графиките,как на евро сесията почни винаги се качва и на американската пада ПОВЕЧЕ отколкото се е качила европейската.......
Кажи ти какво стана с корелацията, която беше изчислил на око петрол-долар.
аааа,долара не се качва,така ли?добре......
ако си малко по "наблщюдателен ще видиш,че качването от 60 до 73$ в петрола не беше съпроводено от качване на долара,спрямо еврото.......
беше съпроводено с качване на паунда......да си хвърлял едно око на паунда напоследък???????
крителине...не трябва да си вундеркин,че да управяваш икономиката и финансите на една държава....вЕрвай ми....особено бг с 7 милиона наСЕЛЯние..
просто трио българка-орешарски,искров,димитров са гамени...за тва съсипаха държавата.
дянков вече е погмал банките-първата му работа....ако си спомняш много съм писал специялно за бг банките-ще в цивилизацията такива ще ги скъсат от съдене за лъжите и измамите им......ето ти го дянков им прави "проверка".......
отделно и ще ги натиска да смъкват лихвите,защото не само съсипват икономиката с 15% лихви при дефлационни процеси,ама и себе си съсипват,без да знаят......щото са продукт унссовски.......
ето ти го и първия ход на дянков...начало на войната с банките:
Бат Асене, явно някой трябва да ти обясни "технологията" на демокрацията в БГ. Мое да сме много назадничави но и у нас както и у вас, когато някой спечели изборите той не идва на власт още на следващия ден. Тук все още МФ е Орешарски и КЗК е в абсолютно същия си състав. Дянков в момента има точно толкова власт колкото и Фред Флинстоун. И да говориш за "първия му ход" е просто нелепо. Не ме карай да ти вадя и едно изказване на Дянков точно против тая проверка - той твърди че в моментната ситуация високите лихви са реално отражение на повишения риск и проверката била "странна".
Ако разкараш тая злоба и започнеш да анализираш проблемите в България на трезва глава, ще си спестиш много от обидите които отнасяш тук. Освен ако не ти харесва да те обиждат де
глупости,къв орешарски-изведнъж се сети да проверява банките????точно дянков е наредил това...орешарски 3 годсини не го направи,сега ще почне да се "преработва".......
толко ли си тъп,че не можеш наредиш пъзела?помощ искаш ли?
преди 2 месец излезна много негативен доклад на СВЕТОВНАТА БАНКА,за груби нарушения на правата на потребителя от бг банковата система......спомняш ли си?
сега бат ти бойко го избират,дянков по "случайност" е работел във световната банка...същата написала рипорта.....и хоп..спореде теб изведнъж орешарски се загрижил за банкповата система????????
то не трябва да си гении,за да ги следиш тези "случайности",трябва да си гамен,за да не ги видиш......
:lol: Аз един въпрос искам да задам и отговор не искам. Какво щяха да правят душевноболните гурота, ако нямаше интернет форуми. А?
Е, недей с лошо !
Интернет си е много полезен :-))).
Ето например на едно такова място като този форум може да се чуе предложение от някой колега :-)) да се прочете и Чомски.
:lol: Аз един въпрос искам да задам и отговор не искам. Какво щяха да правят душевноболните гурота, ако нямаше интернет форуми. А?
Е, недей с лошо !
Интернет си е много полезен :-))).
Ето например на едно такова място като този форум може да се чуе предложение от някой колега :-)) да се прочете и Чомски.
Разбирам напълно взелите кредит разбирам че болката от прецакването е огромна.Но замислете са малко нали комбинацията от постоянно и с по много растящи цени на жилищата и ниските лихви докараха това положение.Ако тези хора не теглиха кредити за да участвуват в спекулата с имоти нямаше да има това презастрояване и осиране на градовете и цените щяха да са нормални.От години пиша че няма ненаказана алчност ама никой не слуша.Сега отиваме в другата страна ниски цени на жилищата и високи лихви по кредитите.Кандидатите за бързо забогатяване сега плачат.Много скоро ще започнат да вият.Хора мислете с главите си какво правите и озаптявайте алчността у себе си и у жените си.Не са ви виновни другите за вашите безумия.Комунизма си отиде и сега всеки носи сам последствията от своите решения и постъпки.Е сега нали рабрахте как строителната мафия в комбина с банкерската ви разкатаха.Като мине кризата пак тичайте да теглите кредити и да си купувате курници в Манастирски ливади новия престижен софийски квартал слушайте разни идиоти брокери и после пак ще плачете.А и да не забравяме главния архитект ако прати 6.5 по Рихтер.Тогава София как ще изглежда?????????????Не ми се мисли.....................
Коментар