Първоначално изпратено от pepe1234
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Обратно броене до ERM 2 за правителството на Борисов
Collapse
X
-
Вчера видях някакви искат референдум против ерм 2.
според мен в интерес на нас и на държавата е да влезнем. За мен позитив се очертава да вземем да рационализираме БнБ, че е леко безсмислена в тоз си вид. Всякакви политически кредити от банките и т.н. ще секнат. Смятам че и допълнителните такси които ни товарят банките и те ще секнат. То бг банка няма да остане де... Вероятно ще има ценови скок, но ако не е в кеш нема да пострада човек толкова...Last edited by pepe1234; 03.07.2018, 10:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнение
Виж, не сме цвете за мирисане, но се движим напред. Икономиката и доходите ни растат по-бързо от западните. Освен това при предстоящата дългова криза, те ще трябва да орежат социала и да вдигнат данъците, не ние. Живели са над възможностите си и ще дойде време, когато ще трябва да си платят за това.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеСпоред мен проблема е, че от ЕЗ не искат да ни перат кирливите ризи. Всичко в България формално е наред... но в действителност всички знаем какво е положението... само че дори нямаме право да говорим. Лоша работа... почти настигнахме соц. времената. Всички знаеха, какво не е наред, но тогава вкарваха в затвора за приказване... сега все още не вкарват в затвора, но сме много близо и до това.
Това е защото проблемите не се решават, говоренето е забранено, но замитането под килима е разрешено и дори се насърчава. Така до никъде няма да стигнем дами и господа.
Иначе относно правителството... мисля че те по скоро разчитат на "кратката памет" на хората. И друго много важно нещо... когато Бойко е обещал... хората са го чули. Няма значение дали ще изпълнява какво е обещал или не... важното е че е обещал тогава и тогава са го чули. Да не си мислите, че някой го следи дали си изпълнява обещанията... средният избирател отдавна е забравил за тия неща. След два месеца дори тук в тази тема, ще има спор... дали Борисов наистина го е обещал това... или ние "тъпите кратуни" погрешно сме го разбрали/разтълкували.
Може ли +1012 да сложа!???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнение
Ние сме добре само формално. Те са зле, но всъщност са много по-добре от нас. Това се опитват да ни "намекнат" Европейските "партньори", но Българина си е гьонсурат.
Още повече... те може да са закъсали, но ние сме вече труп... то затова всичко е толкова "стабилно".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tantum Разгледай мнениеНе че и ние няма да перем техните кирливи ризи - ще плащаме солидарно дълговете на затъналите европейски икономики и за спасяването на банките им.
Ние сме добре само формално. Те са зле, но всъщност са много по-добре от нас. Това се опитват да ни "намекнат" Европейските "партньори", но Българина си е гьонсурат.
Още повече... те може да са закъсали, но ние сме вече труп... то затова всичко е толкова "стабилно".
Коментар
-
Първоначално изпратено от Xman1 Разгледай мнениеСпоред мен проблема е, че от ЕЗ не искат да ни перат кирливите ризи. Всичко в България формално е наред... но в действителност всички знаем какво е положението... само че дори нямаме право да говорим. Лоша работа... почти настигнахме соц. времената. Всички знаеха, какво не е наред, но тогава вкарваха в затвора за приказване... сега все още не вкарват в затвора, но сме много близо и до това.
Това е защото проблемите не се решават, говоренето е забранено, но замитането под килима е разрешено и дори се насърчава. Така до никъде няма да стигнем дами и господа.
Иначе относно правителството... мисля че те по скоро разчитат на "кратката памет" на хората. И друго много важно нещо... когато Бойко е обещал... хората са го чули. Няма значение дали ще изпълнява какво е обещал или не... важното е че е обещал тогава и тогава са го чули. Да не си мислите, че някой го следи дали си изпълнява обещанията... средният избирател отдавна е забравил за тия неща. След два месеца дори тук в тази тема, ще има спор... дали Борисов наистина го е обещал това... или ние "тъпите кратуни" погрешно сме го разбрали/разтълкували.
Коментар
-
Според мен проблема е, че от ЕЗ не искат да ни перат кирливите ризи. Всичко в България формално е наред... но в действителност всички знаем какво е положението... само че дори нямаме право да говорим. Лоша работа... почти настигнахме соц. времената. Всички знаеха, какво не е наред, но тогава вкарваха в затвора за приказване... сега все още не вкарват в затвора, но сме много близо и до това.
Иначе относно правителството... мисля че те по скоро разчитат на "кратката памет" на хората. И друго много важно нещо... когато Бойко е обещал... хората са го чули. Няма значение дали ще изпълнява какво е обещал или не... важното е че е обещал тогава и тогава са го чули. Да не си мислите, че някой го следи дали си изпълнява обещанията... средният избирател отдавна е забравил за тия неща. След два месеца дори тук в тази тема, ще има спор... дали Борисов наистина го е обещал това... или ние "тъпите кратуни" погрешно сме го разбрали/разтълкували.Last edited by Xman1; 02.07.2018, 17:39.
- 1 like
Коментар
-
то пък Бойко ако ти каже че е изгряло слънце ти върви провери. Този не си пази мнението два дена подред, а в някой дни и от сутрин до вечер ти го чакаш да спази обещание от преди 4 месеца Кучета си лаят кервана си върви.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеСРОКЪТ ИЗТЕЧЕ!
ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ ПРОПУСНА И ПОСЛЕДНАТА ВЪЗМОЖНОСТ да изпълни обещанието си и не подаде документи за членство на България в ERM 2 (и Банковия съюз) до края на юни! Нещо повече - през този месец премиерът не спази и други две обещания - да подадем заявлението 10 дни по-рано, а вчера пък - да представи нашата кандидатура пред лидерите на еврозоната. Съдейки по (не)случилото се досега, вероятно Борисов няма да изпълни и последното си обещание - на събранието на колегите си от еврозоната на 14 юли (събота, национален празник на Франция) финансовият ни министър да подаде официално заявлението, подписано и от гуверньора на БНБ?!
ЗАЩО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ НЕ СИ ДЪРЖИ НА ДУМАТА? Тук вече анализаторите могат да се развихрят, но аз ще се задоволя да направя само 4 предположения, колкото се очертава да бъдат и неизпълнените обещания:
1. Правителството се шегува с нас?
2. Правителството не е способно да се справи?
3. Правителството (каквито тези имаше още в началото) никога не е имало намерение да подава заявлението, защото това не отговаря на (частно)партийните му интереси?
4. Премиерът допуска, че ще му откажат и "няма топки" да защити националната ни кауза, независимо че удовлетворяваме всички формални критерии, т.е. можем да я защитим и пред съда?
Коя от четирите причини? Да ви кажа честно - не знам и не ме интересува! Очаквахме резултат, а РЕЗУЛТАТ НЯМА! Зает да спасява Западните Балкани, Европа и света от всевъзможни врагове, по време на българското европредседателство българският премиер Борисов не направи за своите избиратели и своя народ нещо съвсем простичко - да подаде едно заявление от наше име и да вземе входящ номер - ако не за Шенген, то поне за ERM-2! А специалистите твърдят, че такъв шанс през идните години няма да имаме!?...
Исторически моменти като този са като лакмус - тогава проличават и способностите, и куражът, и моралът... Народите или издигат на щит водача си и са готови да го следват в огъня, или... осъзнават, че от всеки пожарникар водач през огъня не става!Last edited by pepe1234; 01.07.2018, 18:40.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеСРОКЪТ ИЗТЕЧЕ!
ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ ПРОПУСНА И ПОСЛЕДНАТА ВЪЗМОЖНОСТ да изпълни обещанието си и не подаде документи за членство на България в ERM 2 (и Банковия съюз) до края на юни! Нещо повече - през този месец премиерът не спази и други две обещания - да подадем заявлението 10 дни по-рано, а вчера пък - да представи нашата кандидатура пред лидерите на еврозоната. Съдейки по (не)случилото се досега, вероятно Борисов няма да изпълни и последното си обещание - на събранието на колегите си от еврозоната на 14 юли (събота, национален празник на Франция) финансовият ни министър да подаде официално заявлението, подписано и от гуверньора на БНБ?!
ЗАЩО ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ НЕ СИ ДЪРЖИ НА ДУМАТА? Тук вече анализаторите могат да се развихрят, но аз ще се задоволя да направя само 4 предположения, колкото се очертава да бъдат и неизпълнените обещания:
3. Правителството (каквито тези имаше още в началото) никога не е имало намерение да подава заявлението, защото това не отговаря на (частно)партийните му интереси?
4. Премиерът допуска, че ще му откажат и "няма топки" да защити националната ни кауза, независимо че удовлетворяваме всички формални критерии, т.е. можем да я защитим и пред съда?
Коя от четирите причини? Да ви кажа честно - не знам и не ме интересува! Очаквахме резултат, а РЕЗУЛТАТ НЯМА! Зает да спасява Западните Балкани, Европа и света от всевъзможни врагове, по време на българското европредседателство българският премиер Борисов не направи за своите избиратели и своя народ нещо съвсем простичко - да подаде едно заявление от наше име и да вземе входящ номер - ако не за Шенген, то поне за ERM-2! А специалистите твърдят, че такъв шанс през идващите години няма да имаме!?...
Исторически моменти като този са като лакмус - тогава проличават и способностите, и куражът, и моралът... Народите или издигат на щит водача си и са готови да го следват в огъня, или... осъзнават, че от всеки пожарникар водач през огъня не става!
Е па не може вечно да вали
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
СРОКЪТ ИЗТЕЧЕ!
Коя от четирите причини? Да ви кажа честно - не знам и не ме интересува! Очаквахме резултат, а РЕЗУЛТАТ НЯМА! Зает да спасява Западните Балкани, Европа и света от всевъзможни врагове, по време на българското европредседателство българският премиер Борисов не направи за своите избиратели и своя народ нещо съвсем простичко - да подаде едно заявление от наше име и да вземе входящ номер - ако не за Шенген, то поне за ERM-2! А специалистите твърдят, че такъв шанс през идните години няма да имаме!?...
Исторически моменти като този са като лакмус - тогава проличават и способностите, и куражът, и моралът... Народите или издигат на щит водача си и са готови да го следват в огъня, или... осъзнават, че от всеки пожарникар водач през огъня не става!Last edited by Спящият бик; 30.06.2018, 22:45.
- 7 Харесвания
Коментар
Коментар