IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
    Само ако не съм лоялен...
    Бил съм лоялен към костов ,Царя , станишев ,бойко и Орешарски...
    Винаги съм бил защитник на служебната тайна...
    Не съм лоялен само на избори....
    4 години пиша против Борисоф ,да съм цитирал конфиденциална информация...

В кодекса на държавния служител има специална точна по този въпрос.....
    Някои "служители" не трябваше ли да бъдат деполитизирани
    Относно информацията - нали не бъркаш конфиденциалната с класифицираната
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• ТАКА СЕ ПРАВИ!

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        тати каза че ще ми купи колело ....ма друг път
        Хиляди цигани от ДПС ... За кво сте тука бре? Стачка ша прайм. Срещу кого? Ми де да знам!

"Да заповяда електоратът. Гражданите днес настрана!" Ц. Цачева
        Yeah

Коментар

• Протеста на Герберите в центъра на Пловдив (на живо) по Нова ТВ и тук > http://offnews.bg/index.php/267894/g...ovdiv-na-zhivo
          Протеста на БСП по БТВ > http://www.btv.bg/live/
          Last edited by коки; 16.11.2013, 13:49.
          Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

В момента съм привърженик само на Орешарски/ той може да ни помогне в икономиката и финансите/ , когато си подаде оставка ,ставам и аз отричащ цялата система...

Даже и сега искам избори през май, три в едно и със служебен премиер удобен и на двете главни партии...

...
            Очарован съм всъщност колко голям % съгласие може да има между различните пол. пристрастия, когато се проведе някаква дискусия без обиди и клишета! Съгласен съм с казаното от теб, а моят главен проблем с БСП е прекалената им обвързаност с ДПС! Имам впечатления за икономиката от тройната коалиция насам и ти гарантирам, че те просто минават през просото!
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• С уговорката, че броят наистина няма значение, всеки сам да си направи изводите:

София, ясно се вижда, че има не повече от 2-3000 орки...

http://kamerite.bg/camera/view/6/%D0...campaign=slide

Пловдив:

http://kamerite.bg/camera/view/9/%D0...campaign=slide

Коментар

• Орките отвръщат на удара

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                  Май бесепету ще постигне невъзможното днес - да превърне феновете на Левски и ЦСКА в мощен отбор срещу себе си .... Абе тоя народ от гарата може ли да прочете сам плакатите, които носи?
                  тати каза че ще ми купи колело ....ма друг път
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                    mechobikov не разбра ли ,че при народ на който му е увреден чипа , пряка демокрация е неприложима
                    за първи път да се съглася с теб
                    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Време е да започваме да си ги мерим ...
                      Yeah

Коментар

• Май бесепету ще постигне невъзможното днес - да превърне феновете на Левски и ЦСКА в мощен отбор срещу себе си .... Абе тоя народ от гарата може ли да прочете сам плакатите, които носи?
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                          Лошото е само, че тази фраза липсваше в изказването на Премиера! А и как ще я мерите тази лоялност ?
                          Всички ни правят на маймуни, но се чудя как са зарибили хора като теб! Все пак явно си образован човек, с ресурси и т.н. /казвам го без ирония/!
                          В момента съм привърженик само на Орешарски/ той може да ни помогне в икономиката и финансите/ , когато си подаде оставка ,ставам и аз отричащ цялата система...

Даже и сега искам избори през май, три в едно и със служебен премиер удобен и на двете главни партии...

Защото и така не може ,200 човека с подкрепата на още 200 преподаватели ,журналисти и пиари , да правят луди ..милиони ....
                          Морала е нещо в човека ,то не се яде ,не се придобива ,не се оперира..
                          То или го има или го няма...
                          А в политическата класа в цял сят го няма...
                          Пресен пример е американския шпионин Сноудън и неговите разкрития за подслушването на цял свят..
                          Къде е морала...с неморални средства..
                          Когато моралните студенти нарушават 5 закони и преподавате юристи ги подкрепят... в това тяхно действие..
                          Така завършва морала...Когато разбереш ,че си безнаказан...
                          ...

Коментар

Само ако не съм лоялен...
                            Лошото е само, че тази фраза липсваше в изказването на Премиера! А и как ще я мерите тази лоялност ?
                            Всички ни правят на маймуни, но се чудя как са зарибили хора като теб! Все пак явно си образован човек, с ресурси и т.н. /казвам го без ирония/!
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              А не трябва ли държавните служители да са грамотни ???
                              Управниците са огледален образ на гласоподавателите си.Тоест прост народ- слаба държава
                              Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                                А не трябва ли държавните служители да са грамотни ???
                                Трябва ,но само ако уважавам съсебеседника...
                                ти за мен си трол и не си правя труд да си поправям изречението...
                                Аз пиша тук за да дразня троловете и платените , иначе борсата ми е основното занимание..
                                И там си имам друго отношение към колегите ,който са на мойто мнение към дадени позиции....

Коментар

X