Първоначално изпратено от mechobikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеСамо ако не съм лоялен...
Бил съм лоялен към костов ,Царя , станишев ,бойко и Орешарски...
Винаги съм бил защитник на служебната тайна...
Не съм лоялен само на избори....
4 години пиша против Борисоф ,да съм цитирал конфиденциална информация...
В кодекса на държавния служител има специална точна по този въпрос.....
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, ти сега като си политически пристрастен трябва ли да бъдеш уволнен?
Бил съм лоялен към костов ,Царя , станишев ,бойко и Орешарски...
Винаги съм бил защитник на служебната тайна...
Не съм лоялен само на избори....
4 години пиша против Борисоф ,да съм цитирал конфиденциална информация...
В кодекса на държавния служител има специална точна по този въпрос.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМонти, ти сега като си политически пристрастен трябва ли да бъдеш уволнен?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
За да е на тоя хал България , ей тия другари са виновни .И за да се промени статуквото ,трябват нови лица с морал .Но за съжаление такива не се виждат на хоризонта .Следователно още дълги години страната ще е задният двор на Европата.
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеЗнам ,че нищо не си разбрал...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМонтьо,
П.П.П. Поне разбрахме, че 6 души ти включват кампютъра - и само Господ знае колко пишат от твоя ник.
и
Знам ,че нищо не си разбрал...
Просто показах ,на Факушката ,как един ник пише от 6 доставчика...
Това е направено ако изчезне интернета от един доставчик да се мине към друг...
А трол е когато 6 ника пише от един доставчик...
Ама с тези твой мисли за края на света ,губиш реалността...
Коментар
-
От Блога на г-н Николай Колев - Босия
http://bosia.blog.bg/politika/2013/1...oveka-.1206559
-----------------------
ДЕКЛАРАЦИЯ
От Националното ръководство на първото Независимо дружество за защита на човека, сподвижници, емигранти, прогонени от комунистическия терор, неправителствени организации, съсловни организации, профсъюзи и политически партии.
НЕЗАВИСИМОТО ДРУЖЕСТВО ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В БЪЛГАРАИЯ ДЕКЛАРИРА:
Поради това, че след окупацията на Родината ни от 09.09.1944 г. насилието, лъжата, грабежите и корупцията са издигнати в ранг на държавна политика се осъществява от банда предатели и родоотстъпници, съставена от ренегати, капитуланти, съпътстващ слугинаж – башибозук.
Поради това, че всички изборни резултати са продукт на масово купуване на гласове, фалшификации, терор и подмяна на избирателния вот, което води до пълен срив на ценностите.
Поради това, че имаме фасадна демокрация и порочен политически живот. Че неокомунистическата клика доминира всички държавни ресори и убива България!
Поради това, че заветът за Свобода, Справедливост и национално достойнство, завещан от нашите Ханове, Царе Възрожденци и Строители на България след османското владичество до колониалната Втора световна война е потъпкан.
В подкрепа на справедливо протестиращите родолюбиви граждани и студенти.
Призоваваме за всенародно гражданско неподчинение и протести до падане на омразните, крадливи и тиранични управления на всички криптокомунистически правителства и парламенти след 1989 г.!
Призоваваме всички родолюбиви българи прокудени по света:
Приберете се незабавно така, както постъпиха нашите предци в най-трудните за Родината ни събития!
Днес и сега е времето да освободим България от посткомунистическия произвол.
Да позволим на настоящите и идни поколения да имат свобода и справедливост за по-добро бъдеще!
Дойде отново Време разделно и всеки е наложително да вземе страна.
На страната на Свободата и Справедливостта чрез пълна ревизия на антибългарските политически действия и грабежа на националното богатство. За съд и най-строги присъди за изменниците и грабителите или на страната на безродниците, ренегатите, капитулантите и насилниците. За феодални зависимости и непредвидимо и позорно бъдеще!
Призоваваме българската армия, записала най-славни страници в името на България, независимостта и обединителните борби и защитила всички бойни знамена. да покаже дали все още е Българска армия. Полицията да реше дали ще продължи да служи на палачите от Военен отдел на ЦК, на БКП и ДС, или ще подкрепи справедливите протести.
Призоваваме да претворим в дела думите на българския класик и радетел за свободна България “на бунт, на борба, като за една всеобща веселба” !
България е нашата родина и родова памет, орис и покров. Да и дадем любовта и почитта чрез саможертва!
Да живей България!
Бог да пази България!
15.11.2013 г.remember remember the fifth of november
Коментар
-
Егати кочината в тая страна.КОЙ е по-по-най?Управляващите и ГЕРБ си мерят подкрепата. Блокират София и Пловдив >http://offnews.bg/index.php/267828/u...fiya-i-plovdiv
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Коментар
-
http://www.podoko.eu/archives/5244
Бойко не е каратист а слаб артист, когото народът разобличи
www.podoko.eu
Изразът на бившия председател на министерски съвет “Аз бях забравил, че имам офшорка” и че бил див каратист през 90те години взривиха медийните канали с поредната изцепка на вече само народния представител от ГЕРБ Бойко Борисов.
Коментар
Коментар