IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 19.03.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
    mechobikov не разбра ли ,че при народ на който му е увреден чипа , пряка демокрация е неприложима
    Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
      Само ако не съм лоялен...
      Бил съм лоялен към костов ,Царя , станишев ,бойко и Орешарски...
      Винаги съм бил защитник на служебната тайна...
      Не съм лоялен само на избори....
      4 години пиша против Борисоф ,да съм цитирал конфиденциална информация...

В кодекса на държавния служител има специална точна по този въпрос.....
      А не трябва ли държавните служители да са грамотни ???
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
        Монти, ти сега като си политически пристрастен трябва ли да бъдеш уволнен?
        Само ако не съм лоялен...
        Бил съм лоялен към костов ,Царя , станишев ,бойко и Орешарски...
        Винаги съм бил защитник на служебната тайна...
        Не съм лоялен само на избори....
        4 години пиша против Борисоф ,да съм цитирал конфиденциална информация...

В кодекса на държавния служител има специална точна по този въпрос.....

Коментар

• Няма ли пряка демокрация - няма демокрация !!!
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
            Той е правилно пристрастен !!!
            tnm

Коментар

• За да е на тоя хал България , ей тия другари са виновни .И за да се промени статуквото ,трябват нови лица с морал .Но за съжаление такива не се виждат на хоризонта .Следователно още дълги години страната ще е задният двор на Европата.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                Знам ,че нищо не си разбрал...
                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Кой докара орките в София ??? Кой кОй коЙ
                  tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    Монтьо,

П.П.П. Поне разбрахме, че 6 души ти включват кампютъра - и само Господ знае колко пишат от твоя ник.

и

Знам ,че нищо не си разбрал...
                    Просто показах ,на Факушката ,как един ник пише от 6 доставчика...
                    Това е направено ако изчезне интернета от един доставчик да се мине към друг...
                    А трол е когато 6 ника пише от един доставчик...
                    Ама с тези твой мисли за края на света ,губиш реалността...

Коментар

• Ашколсун Марине !!!

ОСТАВКА !!!
                      ВЕДНАГА !!!
                      tnm

Коментар

• От Блога на г-н Николай Колев - Босия
                        http://bosia.blog.bg/politika/2013/1...oveka-.1206559
                        -----------------------

ДЕКЛАРАЦИЯ

От Националното ръководство на първото Независимо дружество за защита на човека, сподвижници, емигранти, прогонени от комунистическия терор, неправителствени организации, съсловни организации, профсъюзи и политически партии.

НЕЗАВИСИМОТО ДРУЖЕСТВО ЗА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА В БЪЛГАРАИЯ ДЕКЛАРИРА:

Поради това, че след окупацията на Родината ни от 09.09.1944 г. насилието, лъжата, грабежите и корупцията са издигнати в ранг на държавна политика се осъществява от банда предатели и родоотстъпници, съставена от ренегати, капитуланти, съпътстващ слугинаж – башибозук.
                        Поради това, че всички изборни резултати са продукт на масово купуване на гласове, фалшификации, терор и подмяна на избирателния вот, което води до пълен срив на ценностите.
                        Поради това, че имаме фасадна демокрация и порочен политически живот. Че неокомунистическата клика доминира всички държавни ресори и убива България!
                        Поради това, че заветът за Свобода, Справедливост и национално достойнство, завещан от нашите Ханове, Царе Възрожденци и Строители на България след османското владичество до колониалната Втора световна война е потъпкан.

В подкрепа на справедливо протестиращите родолюбиви граждани и студенти.

Призоваваме за всенародно гражданско неподчинение и протести до падане на омразните, крадливи и тиранични управления на всички криптокомунистически правителства и парламенти след 1989 г.!

Призоваваме всички родолюбиви българи прокудени по света:

Приберете се незабавно така, както постъпиха нашите предци в най-трудните за Родината ни събития!

Днес и сега е времето да освободим България от посткомунистическия произвол.

Да позволим на настоящите и идни поколения да имат свобода и справедливост за по-добро бъдеще!

Дойде отново Време разделно и всеки е наложително да вземе страна.

На страната на Свободата и Справедливостта чрез пълна ревизия на антибългарските политически действия и грабежа на националното богатство. За съд и най-строги присъди за изменниците и грабителите или на страната на безродниците, ренегатите, капитулантите и насилниците. За феодални зависимости и непредвидимо и позорно бъдеще!

Призоваваме българската армия, записала най-славни страници в името на България, независимостта и обединителните борби и защитила всички бойни знамена. да покаже дали все още е Българска армия. Полицията да реше дали ще продължи да служи на палачите от Военен отдел на ЦК, на БКП и ДС, или ще подкрепи справедливите протести.

Призоваваме да претворим в дела думите на българския класик и радетел за свободна България “на бунт, на борба, като за една всеобща веселба” !

България е нашата родина и родова памет, орис и покров. Да и дадем любовта и почитта чрез саможертва!

Да живей България!

Бог да пази България!

15.11.2013 г.
                        remember remember the fifth of november

Коментар

• Егати кочината в тая страна.КОЙ е по-по-най?Управляващите и ГЕРБ си мерят подкрепата. Блокират София и Пловдив >http://offnews.bg/index.php/267828/u...fiya-i-plovdiv

Коментар

• Добро Ви утро.
                            Мечо от твоята уста право у божиите уши. Маранди позна за гражданската война.
                            АЙДЕ СТЯГАЙТЕ СЕ РЕВОЛЮЦИЯ ВИ ЧАКА. НАПРЕД И ОСТАВКА!!!
                            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Аз викам, докато орките и ултрасите се бият на орлов мост, свестните да щурмуват парламента и да го окупират отвътре !!!
                              tnm

Коментар

• http://www.podoko.eu/archives/5244
                                Бойко не е каратист а слаб артист, когото народът разобличи
                                www.podoko.eu
                                Изразът на бившия председател на министерски съвет “Аз бях забравил, че имам офшорка” и че бил див каратист през 90те години взривиха медийните канали с поредната изцепка на вече само народния представител от ГЕРБ Бойко Борисов.

Коментар

Working...
                                X