If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според репортери има 25-30 хиляди протестиращи. Сред издигнатите плакати са: "Орешарски - премиер на европейска Българи", "Беден народ, богат президент", "Ние сме глас за Орешарски", "Бойко на съда за Мишо Бирата".
Коригирам се ...
Това е от Дневник....
Над 30 К.....те са пристранстни в намаляването...
Представителна извадка на уволнените и назначените службогонци /следващото правителство може да си сменят местата/и твърдото ядро на професионално митингуващите.
Според репортери има 25-30 хиляди протестиращи. Сред издигнатите плакати са: "Орешарски - премиер на европейска Българи", "Беден народ, богат президент", "Ние сме глас за Орешарски", "Бойко на съда за Мишо Бирата".
Коригирам се ...
Това е от Дневник....
Над 30 К.....те са пристрастни в намаляването...
Очарован съм всъщност колко голям % съгласие може да има между различните пол. пристрастия, когато се проведе някаква дискусия без обиди и клишета! Съгласен съм с казаното от теб, а моят главен проблем с БСП е прекалената им обвързаност с ДПС! Имам впечатления за икономиката от тройната коалиция насам и ти гарантирам, че те просто минават през просото!
Лошото е че ни чака два или три варианта!.
Или голяма коалиция- БСП и ГЕРБ към 50 %
За такава работят Гоце и Борисоф...
Или нестабилен кабинет подкрепен от 5 малки партии с огромна захапка към баницата...
Бареков , РБ , Герб ,Националистите от Скат и Х партия - 30 %
За варианта БСП , ДПС,Бареков и Х партия е също възможен ,но ще е вече ужасен вариант..20 %
Коментар