Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 19.03.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеТвърдо съм убеден че всеки полицай, който работи за политическа партия в работно време трябва да бъде уволнен.
Всеки полицай който не се легитимира трябва да бъде уволнен
Всеки полицай който упражнява поцейско насилие трябва да бъде уволнен, съден и вкаран в затвора.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ пак да попитам ,кое полицейското насилие....което си видял и къде...
Ей този катаджия дето си позволява да бие затвратници на момчето е готов пътник към СЦЗ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеОнази русата неприятница дето трошеше пръсти по жълтите павета и чието клипче обиколи нета сигурно не е упражнявала насилие
Видях няколко самоубиици който скачаха по колите и лягаха под бронята им.... , няколко журналисти който не искаха да се качат на тротоара от в. Дневник и псуваха като каруцари /защо не се пусна звука /....няколко тичащи маймуни по платното..хвърлящи камъни и бутащи кофи...
Ами ,един коментатор ,каза ,ако не искат да спазват правила ,полицайте да ги оставят да сгазят някой от тях и така...
за дадения случай ,жена около 40 км да извива ръце на съпротивляващ се мъж... смешно , по скоро беше легнала отгоре да не го сгазят...
Та какво за полицайте....
нали знаеш мойто мнение ,за 50 % сеч ама като е тръгнало ,догодина ще станат 100 к...заради такива демократи като теб....
Смях!
Ти имаш ли право да искаш легитимация на полицай....ако не те арестува...
Ако искаш легитимазия и кажеш че имаш право ,тогава имаш право да искаш легитимация на всеки срещнат гражданин...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеМодератор?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнениеИ пак да попитам ,кое полицейското насилие....което си видял и къде...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАууу, за санкциите ще питаш Зинаида Крокодилова.
А не знам как си представяш действието на Натура 2000, но не е баш така.
Коментар
-
"Макар и с половин уста, МВР призна, че няма правно основание служители на ведомството да не се легитимират, когато това им бъде поискано от граждани."
http://offnews.bg/index.php/235981/m...avno-osnovanie
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеКой напада полицай - не съм видял някой да напада полицай, но за сметка на това видях много полицаи извършващи полицейски насилие - което заслужава не само да бъдат уволнени, но и съдени, а някой от тях и да полежат в затвор.което си видял и къде...
Коментар
-
Nikolay Chanev
В България не можем да произведем лъжици и вилици за еднократна употреба, нямаме технологии, затова ги внасяме от Китай. Но асфалт за еднократна употреба - моля, правим в изобилие, заповядайте на оглед на Дунав мост 2 , дано има останали количества за мостри!
ТАКИВА СА И УЖ ДЯСНИТЕ- МУТРИ- ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАз не мога да разбера как разбра, че са полицаи след като не се легитимират.
Аз като гражданин не съм длъжен да изпълнявам каквито и да било разпореждания на, който и да било друг гражданин, пък бил той и в синя униформа. Като нямаш значка или служебна карта си същия като мен!
Равновесие е напълно прав, уволнение на всеки един служител на МВР, който престъпва закона, в това число и изпълнение на НЕЗАКОННА ЗАПОВЕД, без значение дали на министър Овчев, още повече на Миков!
Това беше върха....
Я кажи коя е тази незаконно заповед....
Почнахте ала ,бала...
Коментар
-
Evgeni Kanev
Винаги съм се питал къде са левите икономисти в България? Като изключим проф. Иван Ангелов и един-двама от УНСС, за други не се сещам...Но се сещам за две крайности на икономическите тези - крайно ляво-крайно дясно, които обслужват статуквото.
Едната крайност - да се прокарва законодателство, което драстично намалява приходите на държавата. Другата крайност - да се прокарва законодателство, което драстично увеличава разходите на държавата.
А кои сме между тези две крайности?
Коментар
-
http://www.bgmak.eu/2013/05/%d0%b1%d...b0%d0%b8/2594/
Сидеров: Има факти, които ще облекат раиран костюм на Борисов и сие
bgmak.eu
Днешното поведение на Борисов беше поведение на един уплашен човек. Уплашен, защото започнаха да излизат едни неща, които ще му донесат раира..
Коментар
Коментар