IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ТИ КОЛКО БУХАЛКИ ОТНАСЯШ ВСЯКА ВЕЧЕР ОТ МУТРИТЕ СИ

Богомил Бонев, който беше вътрешен министър от кабинета "Костов", сравни студентите, окупирали Софийския университет, с цигани. "Когато сняг забръска, в СУ ще бъде топличко. Катунът се готви да зимува. Така циганите се настаняват по изоставените домове и се греят с паркета, написа на страницата си във "Фейсбук" Бонев. - Иначе Укопаторите (по Валери Тарандов) са изцвъкали всички текстове по НК."/БЛИЦ

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
      На коя държава бе, тролов, ти къде виде държава - аз виждам само една територия тука, при това разграбена Вие като правихте деца, я кажи какво бъдеще им осигурихте - тамън никакво. Общество няма как да има, щото бай ганьо е винаги сам за себе си Ако искам да правя деца, ще ги правя в чужбина, щото тука перспектива ядец. Да ги гледам 20 и косур години, накрая да работят за некой червен дембелей, или пък да се забутат у некой кол център, щото нали в момента е много престижно да работиш за западна корпорация , само дето парите обикновено са като при червения дембелей. Така че не ми ги обяснявай на мене нещата, щото поговорката е питай патило, а не старило
      Ай не са грижи за мойте деца.
      Единият тази година си завърши магистратурата, другият догодина. Знаят английски по-добре от български. И образованието им не е тинтири-минтири. И материално са осигурени, поне на старта. По-напред са от тебе поне с няколко обиколки.
      А че не съм трол съм го доказал. А ти си доказал противното.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Протестиращи превзеха тролей в София (СНИМКИ) - Marica.bg
        marica.bg
        Протестиращите срещу правителството блокираха движението по една от централните пътни артерии
        на София - улица...

ПОНЕ ДА СИ ПОКАЖАТ БУХАЛКИТЕ ОТ ГОСПОДАРИТЕ ИМ ОТ СИК
        ЛИЧАТ СИ МУТРЕНСКО КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ПОХВАТИ

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
          Че то гласуването не е задължително Най-много Светльо Витков да отнесе един глас
          Че Светльо си е един много разумен избор. И аз го харесвам.
          Още повече че е одрал кожата на един снукърист, Марк Кинг, когото много харесвам. Сигурно защото прилича на Светльо Витков.

Коментар

• Първоначално изпратено от karl1957 Разгледай мнение
            ПИРУСТИИТЕ НА ГЕРБ ДА ХОДЯТ ПРИ ГОСПОДАРИТЕ СИ ТИКВИ ДА ГИ ОБСЛУЖВАТ

http://lubamanolova.info/analizi/201...pravitelstvoto

Кой болен мозък режисира окупация на Университета, за да сваля правителството?

МУТРИИИИИИИИИИИИИИИИИ
            Аз я режисирам, проблем ли имаш нещо ? Ако имаш, ела да ме набиеш

Коментар

• ПИРУСТИИТЕ НА ГЕРБ ДА ХОДЯТ ПРИ ГОСПОДАРИТЕ СИ ТИКВИ ДА ГИ ОБСЛУЖВАТ

http://lubamanolova.info/analizi/201...pravitelstvoto

Кой болен мозък режисира окупация на Университета, за да сваля правителството?

МУТРИИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Мм че то не е старило,ам че изкуфело!!!
                Бааа изкуфело, то си е куфело по дефоулт - все пак под шапката акъл не вирее

Коментар

• Коментар на „Хроники”

Люба Манолова, собственик на сайта Сайтът „Хроники” не защитава правителството на Пламен Орешарски, така както не защитаваше и кабинетите на Бойко Борисов, Сергей Станишев, Симеон Сакскобургготски, Иван Костов и прочие.

Кабинетът „Орешарски” се нагърби с някаква политическа чистка, продължение на политиката на ГЕРБ, вместо да извади от всяко ведомство злоупотребите с милиони и да ги прати в Прокуратурата.

Във вътрешната политика кабинетът „Орешарски” запази кадри на Цветан Цветанов и ГЕРБ, уволнява уважавани специалисти и отделни министри, като тези на здравеопазването и транспорта си позволяват освен чистката и да унижават достойни специалисти в професиите си.

Във външната политика Кристиян Вигенин абдикира от проблема с бежанците и остави всичко на министъра на вътрешните работи. В много случаи Вигенин продължи политиката на един от предшествениците си – Николай Младенов?!

Защо дойдоха социалистите на власт пита „Хроники” – за да си урежда ДПС свои хора на ключови ръководни постове в силови министерства и ведомства?

Коя година сме: 1946 или 2013? В България ли сме или в Северна Корея?

Какви са тези арогантни саморазправи с достойни професионалисти? Защо се гонят хабилитирани лица, за да се назначават партийни креатури на БСП?

Разговорът за това правителство тепърва започва на сайта „Хроники”, защото изчакахме седми месец нещо да се промени...

Що се отнася до студентската окупация – „Хроники” стои твърдо на позицията, че не може да се нарушава законът в търсене на морал.

Призоваваме всеки един българин, който има документални доказателства за олигарси и мафиоти, за каквито слушаме всеки ден и на поизтънелите протести на улицата – да ни ги прати и ние ще проверим данните и ще ги публикуваме.
                  Нека бъдем конкретни и говорим като се позоваваме на документи!
                  Духни-дух-на духалото на ТИКВАТА МУТРЕНСКА МАСТИО

Коментар

На коя държава бе, тролов, ти къде виде държава - аз виждам само една територия тука, при това разграбена Вие като правихте деца, я кажи какво бъдеще им осигурихте - тамън никакво. Общество няма как да има, щото бай ганьо е винаги сам за себе си Ако искам да правя деца, ще ги правя в чужбина, щото тука перспектива ядец. Да ги гледам 20 и косур години, накрая да работят за некой червен дембелей, или пък да се забутат у некой кол център, щото нали в момента е много престижно да работиш за западна корпорация , само дето парите обикновено са като при червения дембелей. Така че не ми ги обяснявай на мене нещата, щото поговорката е питай патило, а не старило
                    Мм че то не е старило,ам че изкуфело!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                      Ама ти с това ли се хвалиш неудачно недовършило студентче?
                      Че нямаш нищо зад гърба си? Че не си направил нищо през живота си?

Ама тез, дето ти плащат да тролиш във форума, са издигнали съвсем други идеали бе!

Айде, като направиш семейство и деца, като ги изучиш и ги направиш нормални граждани на държавата и уважаващи ОБЩЕСТВОТО в което живеем, тогава говори. И разбира се като си създадеш име сред себеподобните, ама не име на ДОСАДНИК, а на солиден мъж, на човек който държи на думата си.
                      А че можеш да ръсиш простотии по форума сме се убедили всички.

Коментар

Не е съдено на смъртните да знаят какво ще стане напред във времето.

Ама в настоящето виждам, че БСП е партия, която се стреми към ред, която е нормална в говоренето и действието, като изключиш "Пеевски" и която се променя без значение какво говорят хейтърите (виж ма колко съм модерен ) за нея.
                        А ГЕРБ са деструктивни от самото си начало. Започнаха с деструкция... оплювки... виновни... Управляваха точно по този начин. Не създадоха нищо ново, само плюха по предните. И сега пак продължават с опитите си да доразрушат държавността. Виж само какво правят в парламента. Деструкция отвсякъде.
                        За провалените сини няма какво да говоря. Народът им даде оценка на последните избори. Дори не ги пусна в парламента. А Атака е там. Това е резултатът на две десетилетия деструктивна политика от страна на сините "демократи".
                        Така че не мога да ти помогна. Разбирам твоето желание да намериш конструктивна политическа сила (макар и да не си станал инженер, то все пак идеята за конструкция си я запазил ), ама няма. Поне в дясното пространство.
                        То не че БСП е лява.
                        Ами че ако те бяха комунисти и искаха да ми вземат, това дето го имам, аз щях да извадя пистолета бе!

Впрочем, пробвай с Кунева. Въпреки деструктивната си позиция по казуса "Белене", те не са идиоти. Нормални са, ама твърде надясно за моите разбирания.
                        Че то гласуването не е задължително Най-много Светльо Витков да отнесе един глас

Коментар

• kefala ТИКВАТА НЕ САМО, НЕ ИМ СВИ БИЗНЕСА А ГО ЛЕГАЛИЗИРА СРЕЩУ ТАКСИ
                          МНОГО МУТРЕНСКО НАЛИ- АМА НАЛИ СТЕ ИМ К.РВИ ЗА ДРУГИ РАБОТИ СИ МИСЛИТЕ КОГАТО СТЕ С ТЯХ

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2057602

http://www.capital.bg/politika_i_iko...kciia_mitnica/

Мутрите и мастиите им в затвора

Коментар

А мене ме боли фара - утре и да си *бе майката цялата държава , слагам си капата и хващам гората
                            Ама ти с това ли се хвалиш неудачно недовършило студентче?
                            Че нямаш нищо зад гърба си? Че не си направил нищо през живота си?

Ама тез, дето ти плащат да тролиш във форума, са издигнали съвсем други идеали бе!

Айде, като направиш семейство и деца, като ги изучиш и ги направиш нормални граждани на държавата и уважаващи ОБЩЕСТВОТО в което живеем, тогава говори. И разбира се като си създадеш име сред себеподобните, ама не име на ДОСАДНИК, а на солиден мъж, на човек който държи на думата си.
                            А че можеш да ръсиш простотии по форума сме се убедили всички.

Коментар

Ама в настоящето виждам, че БСП е партия, която се стреми към ред, която е нормална в говоренето и действието, като изключиш "Пеевски" и която се променя без значение какво говорят хейтърите (виж ма колко съм модерен ) за нея.
                              А ГЕРБ са деструктивни от самото си начало. Започнаха с деструкция... оплювки... виновни... Управляваха точно по този начин. Не създадоха нищо ново, само плюха по предните. И сега пак продължават с опитите си да доразрушат държавността. Виж само какво правят в парламента. Деструкция отвсякъде.
                              За провалените сини няма какво да говоря. Народът им даде оценка на последните избори. Дори не ги пусна в парламента. А Атака е там. Това е резултатът на две десетилетия деструктивна политика от страна на сините "демократи".
                              Така че не мога да ти помогна. Разбирам твоето желание да намериш конструктивна политическа сила (макар и да не си станал инженер, то все пак идеята за конструкция си я запазил ), ама няма. Поне в дясното пространство.
                              То не че БСП е лява.
                              Ами че ако те бяха комунисти и искаха да ми вземат, това дето го имам, аз щях да извадя пистолета бе!

Впрочем, пробвай с Кунева. Въпреки деструктивната си позиция по казуса "Белене", те не са идиоти. Нормални са, ама твърде надясно за моите разбирания.
                              Не знам дали има ред,но всички печата ри на фалшиви бандероли са се активизирали яко!!!Казват че ББ им е свил много бизнеса!!!Та сега са като отвързани кучета!!!

Коментар

Ама в настоящето виждам, че БСП е партия, която се стреми към ред,
                                И за тва купените от тях лумпени, фъргаха камъни по полицията фефруари месец Еб*м ти и порядъка

Коментар

Working...
                                X