IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Как го виждаш във времето, че аман от тези говеда комунисти
    Не е съдено на смъртните да знаят какво ще стане напред във времето.

Ама в настоящето виждам, че БСП е партия, която се стреми към ред, която е нормална в говоренето и действието, като изключиш "Пеевски" и която се променя без значение какво говорят хейтърите (виж ма колко съм модерен ) за нея.
    А ГЕРБ са деструктивни от самото си начало. Започнаха с деструкция... оплювки... виновни... Управляваха точно по този начин. Не създадоха нищо ново, само плюха по предните. И сега пак продължават с опитите си да доразрушат държавността. Виж само какво правят в парламента. Деструкция отвсякъде.
    За провалените сини няма какво да говоря. Народът им даде оценка на последните избори. Дори не ги пусна в парламента. А Атака е там. Това е резултатът на две десетилетия деструктивна политика от страна на сините "демократи".
    Така че не мога да ти помогна. Разбирам твоето желание да намериш конструктивна политическа сила (макар и да не си станал инженер, то все пак идеята за конструкция си я запазил ), ама няма. Поне в дясното пространство.
    То не че БСП е лява.
    Ами че ако те бяха комунисти и искаха да ми вземат, това дето го имам, аз щях да извадя пистолета бе!

Впрочем, пробвай с Кунева. Въпреки деструктивната си позиция по казуса "Белене", те не са идиоти. Нормални са, ама твърде надясно за моите разбирания.
    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
      И кой е виновен са, марсиянците ли ?
      Ей Досада,я напиши в Гуглето марсиЯнци!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
        За разлика от теб това го чух с ушите си лично от Петър Младенов.Тълпата ме избута на стълбите на НС.Много добре знам какво последва след това пълен погром на земеделие промишленост армия наука и образование.Въобще варварско самоунищожение на държавата и два милиона емигранти циганизация чалга и простотия
        Бате Пешо, ти си вече 897 998-ия, който е бил до Петър Младенов и е чул с очите си думите му. Аман от такива "свидетели" на исторически моменти.

ПП Аз също бях там, до Младенов, но не те видях.
        Last edited by sofiance; 28.10.2013, 22:54.

Коментар

За разлика от теб това го чух с ушите си лично от Петър Младенов.Тълпата ме избута на стълбите на НС.Много добре знам какво последва след това пълен погром на земеделие промишленост армия наука и образование.Въобще варварско самоунищожение на държавата и два милиона емигранти циганизация чалга и простотия
          И кой е виновен са, марсиянците ли ?

Коментар

Тука явно сте се събрали все "политици"-неудачници!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Нищо подобно!
              В крайна сметка е побеждавала цивилизацията. Пример. Римската империя, която уж била завладяна от варварите германци. Да, ама след "завладяването" не е настъпил варварският хаос, ами е останала римската законност. И германският император се е наричал Император на Свещената римска империя.
              Същото е и с нашествията и "завладяването" на Китайската империя от монголите.

Така че колкото и говеда да се мъчат да върнат хаоса, то живият живот по своето естество се стреми към организация. Защото редът и организацията са характерни за живота, а хаосът е характерен за ентропията.
              Да да, затова германците са живели на племена, до появата на Бисмарх. Пак ти го повтарям, и ако трябва ще ти го потретя - слабия се стреми към порядък, силния владее хаоса А тебе те е страх от хаос , щото си си създал зависимости - семейство, студентчета, имотчета. А мене ме боли фара - утре и да си *бе майката цялата държава , слагам си капата и хващам гората

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                Ти май си забравил кво почна от репликата "Добре е да дойдат танковете".

Коментар

Така че колкото и говеда да се мъчат да върнат хаоса, то живият живот по своето естество се стреми към организация. Защото редът и организацията са характерни за живота, а хаосът е характерен за ентропията.
                  Как го виждаш във времето, че аман от тези говеда комунисти

Коментар

Ми ела ме обеси де

Само дето всички цивилизации в крайна сметка, са паднали жертва на варварите Щото все много учени хора произвеждат
                    Нищо подобно!
                    В крайна сметка е побеждавала цивилизацията. Пример. Римската империя, която уж била завладяна от варварите германци. Да, ама след "завладяването" не е настъпил варварският хаос, ами е останала римската законност. И германският император се е наричал Император на Свещената римска империя.
                    Същото е и с нашествията и "завладяването" на Китайската империя от монголите.

Коментар

Какъв е тоя Калин Янакиев и кой го е направил професор?Това е един невъзпитан нагъл агресивен и неграмотен простак.По какво преподава тоя нещастник?Да внимава само да не го дрещна някъде щото ще стане член кореспондент или академик направо..Знае ли някой дали не е бил даскал по БКП Политикономия или комунизъм?
                      Ма те всичките са такива бе. Аз за какво си хабя тука клавиатурата толкова, да ви го обяснявам това

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                        Samuil Bulgarian
                        После иде ред на детските градини...
                        Боко се провали на улицата - сега пробва в Университета
                        bulgarski.pogled.info
                        /Поглед.инфо/ След като се провали на улицата, Боко се пробва в Университета. Ръчка напред Калин Янакиев, Сашо Кьосев и Близнашки, които са се втурнали да организират студенти за каузата на ГЕРБ - предсрочни избори...

ТИКВИИИИИИИИИИИИИИИИ
                        Какъв е тоя Калин Янакиев и кой го е направил професор?Това е един невъзпитан нагъл агресивен и неграмотен простак.По какво преподава тоя нещастник?Да внимава само да не го дрещна някъде щото ще стане член кореспондент или академик направо..Знае ли някой дали не е бил даскал по БКП Политикономия или комунизъм?

Коментар

Точно така! Закон и държавност! На това се крепи цивилизацията.
                          Тази цивилизация, която ти позволява безпрепятствено и безнаказано да тролиш по форумите. Щото като няма законност, такива л..нари като теб ги бесят по дърветата.
                          Ми ела ме обеси де

Само дето всички цивилизации в крайна сметка, са паднали жертва на варварите Щото все много учени хора произвеждат

Коментар

• Samuil Bulgarian
                            После иде ред на детските градини...
                            Боко се провали на улицата - сега пробва в Университета
                            bulgarski.pogled.info
                            /Поглед.инфо/ След като се провали на улицата, Боко се пробва в Университета. Ръчка напред Калин Янакиев, Сашо Кьосев и Близнашки, които са се втурнали да организират студенти за каузата на ГЕРБ - предсрочни избори...

ТИКВИИИИИИИИИИИИИИИИ

Коментар

Ами тя държавата си е от 25 години в хаос, 150 показни убийства и нито едно разкрито до тук. И ще ми говориш за държавност и закон, айде да се засрамиш леко, сам от себе си
                              Точно така! Закон и държавност! На това се крепи цивилизацията.
                              Тази цивилизация, която ти позволява безпрепятствено и безнаказано да тролиш по форумите. Щото като няма законност, такива л..нари като теб ги бесят по дърветата.

Коментар

И какво общо има един изоставен район на бившо военно поделение? То такива има много.
                                Ако изобщо това е военно поделение. И кво от това?
                                Армията не е да бърше осраните задници на политиците. Понякога, когато държавата отива към тотален хаос, се налага намесата на армията като стабилизираща сила, уважаваща държавността и закона. Ама има и обратни примери.
                                Ами тя държавата си е от 25 години в хаос, 150 показни убийства и нито едно разкрито до тук. И ще ми говориш за държавност и закон, айде да се засрамиш леко, сам от себе си

Коментар

Working...
                                X