Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Ама в настоящето виждам, че БСП е партия, която се стреми към ред, която е нормална в говоренето и действието, като изключиш "Пеевски" и която се променя без значение какво говорят хейтърите (виж ма колко съм модерен

А ГЕРБ са деструктивни от самото си начало. Започнаха с деструкция... оплювки... виновни... Управляваха точно по този начин. Не създадоха нищо ново, само плюха по предните. И сега пак продължават с опитите си да доразрушат държавността. Виж само какво правят в парламента. Деструкция отвсякъде.
За провалените сини няма какво да говоря. Народът им даде оценка на последните избори. Дори не ги пусна в парламента. А Атака е там. Това е резултатът на две десетилетия деструктивна политика от страна на сините "демократи".
Така че не мога да ти помогна. Разбирам твоето желание да намериш конструктивна политическа сила (макар и да не си станал инженер, то все пак идеята за конструкция си я запазил

То не че БСП е лява.
Ами че ако те бяха комунисти и искаха да ми вземат, това дето го имам, аз щях да извадя пистолета бе!

Впрочем, пробвай с Кунева. Въпреки деструктивната си позиция по казуса "Белене", те не са идиоти. Нормални са, ама твърде надясно за моите разбирания.

Коментар