If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Относно дискредитирането не аз ,а вашият мангалски електорат изградиха образа на БГ в Европата да е негативен.
Браво , право в десетката . Изгониха умните, млади и кадърни хора, да не им пречат на далаверките и оставиха послушните циганьори, които се продават срещу 20лв и тройка кебапчета Само дето другари, не са ви верни сметките, ще паднете и ще ви боли много
Много си е верна информацията и аз го потвърждавам И знаеш ли защо е верна , фатмаков ? Щото като бех в хАнглия на обучение по едни майкро$офтски програми, там хангличанчетата си извадиха техните дипломи да ги сравниме. За целото си учене, учат 5 предмета, а аз 40. 40 !!! То не са 3 вида математика, 2 вида физики, химия, металознание, материалознание, на майката им в п*тката знание и накрая требва да излезнеш програмист, и да си конкурентен на тея, дето 4 години само програмирани са учили. Имали сме били големи гении, по които западняците страшно си падали ... глупости на търкалета ! Просто си търсят евтина работна ръка
Така е И мисля ,че ти е ясно защо се изучават толкова много предмети.Ако образованието го направят както е в цивилизованите страни,маса даскали ще са на улицата. Качеството също е под всякаква критика.В БГ и куче да се запише да учи и то ще получи диплома
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Много си е верна информацията и аз го потвърждавам И знаеш ли защо е верна , фатмаков ? Щото като бех в хАнглия на обучение по едни майкро$офтски програми, там хангличанчетата си извадиха техните дипломи да ги сравниме. За целото си учене, учат 5 предмета, а аз 40. 40 !!! То не са 3 вида математика, 2 вида физики, химия, металознание, материалознание, на майката им в п*тката знание и накрая требва да излезнеш програмист, и да си конкурентен на тея, дето 4 години само програмирани са учили. Имали сме били големи гении, по които западняците страшно си падали ... глупости на търкалета ! Просто си търсят евтина работна ръка
Това с какво променя факта, че на Кокито и капе мед на сърдцето като наплюе България?
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Не знам доколко е вярна твоята "информация". Ти вече си известна с лъжите си по форума.
Ама пък мед ти капе на сърДцето, като намериш някаква псувня в нета, която дискредитира България.
Как може пък такава антибългарщина бе!?!?!
МС призова студентите, окупирали СУ, да емигрират като другите и да не се правят
С призив да отидат в нормална държава пресцентърът на Министерски съвет отговори на студентите, окупирали вчера зала 272 в СУ и поискали отговор на въпроса "Кой предложи Пеевски?".
"Не се правете, не се праветее!" - започва краткият отговор към студентите, искащи отговори и борещи се за разрушаване на фасадната демокрация у нас в полза на действителна такава.
Ето го и целият текст, адресиран към студентите и подписан от Пламен Орешарски и "група министри":
Не се правете, не се праветее!
Драги студенти, какво сте тръгнали да се занимавате с нас и нашите дела. Половината и повече ще отидете завинаги в чужбина, а другата част от вас ще се реализира успешно на около 1000 лева заплата в call center. Какво сте тръгнали да държите сметка, като толкова хора у нас гладуват и бедстват. Вие сте антибългари, провокатори и лигльовци! Не ни пука за вашето мнение!
По този начин желанието на Българската държава освен фасадна демокрация, да развива и фасадно образование, продължава да е актуално.
БГ университетите "изхвърлени" от класация на най-добрите в света
07.01.2013
Нито един български университет не влиза в класацията за най-добрите университети в света през учебната 2012/2013 г. на медийната компания Thomson Reuters.
400 европейски университети са намерили своето място в класацията, но сред тях няма нито един роден.
Учебните заведения са класирани по 13 показателя, оформящи четирите ключови според медията компонента – обучение, научни изследвания, трансфер на знания и международен облик, пише Econ.bg.
Челните места в класацията си поделят ВУЗ-ове от САЩ и Великобритания. Десетте най-добри университета в света са:
Калифорнийският технологичен институт (California Institute of Technology), САЩ
"Оксфорд" (University of Oxford), Великобритания
"Станфорд" (Stanford University), САЩ
Харвард" (Harvard University), САЩ
Технологичният университет в Масачузетс (Massachusetts Institute of Technology), САЩ
"Принстън" (Princeton University), САЩ
"Кембридж" (University of Cambridge), Великобритания
"Импириъл Колидж" в Лондон (Imperial College London), Великобритания
"Бъркли" (University of California, Berkeley), САЩ
Чикагският университет (University of Chicago), САЩ
Трите университета в топ 10 са водачите в класацията и за Европа. В челната петица на Стария континент влизат още Швейцарският Федерален технологичен институт в Цюрих (ETH Zürich – Swiss Federal Institute of Technology Zürich), който е 12-и в света, както и още две заведения от Обединеното кралство - Лондонският университетски колеж (University College London) и Единбургският университет (University of Edinburgh), съответно заемащи 17-а и 32-ра позиция в общата класация.
По предмети, най-доброто висше заведение за изкуства и хуманитарни науки е "Станфорд". Първенец сред клиничните, предклиничните и здравни университети пък е "Оксфорд". Челното място в останалите четири категории си поделят Калифорнийския и Масачузецкия технологични университети – съответно инженерство и технологии и физически науки (където класацията е водена от университета в Калифорния) и т. нар. "науки за живота" и социални науки (там пръв е този в Масачузетс).
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Пак са по-напред от теб. Ти и толкова не си завършил.
Добре, щом казваш Честно казано ми се искаше да си прав, това са най-глупаво пропиляните 4 години от живота ми
Миналата година ми водят стажант, 4ти курс ТУ -КСТ, да го уча на ум и разум и практически опит, че и заплата даже да му плащат Грабвам един плик с рам памети, връчвам му ги и му казва- отиваш на 4тия етаж отдел еди кой си и ги почваш по ред на номерата. Седи нашия и ме гледа като изтукан - ма ние това не сме го учили .... Та тогава се сетих, че всъщност и аз не съм го учил в университету Та така за бг образУванието, повече немам какво да добавя. Па ти си живей с митовете, че чааветата са ти научили нещо там
Чрез Martin Hristov преди 8 часа
Днес въпросният документ е разпратен:
До еврокомисар по правосъдието ВивианРединг
До президента на Република България
До омбудсмана на Република България
До КС на Република България
Господа и дами,
Изборите в Република България са фалшиви!
Факта е потвърден от документ на МВР на Република България,
в който се казва, че броя на личните карти на гражданите над 18 години в Република България е 1,212млн.
Според администрацията на Република България имащите право на глас са 6,919млн.
Г-н еврокомисар, на предстоящите избори за европарламент, от България ще бъдат излъчени фалшиви представители!
Г-да президент, омбудсман и конституционни съдии на Република България, смятам че:
1.Е нужно да се касират избори 2013
2.Да се сихронизира информацията от ГРАО и МВР (това не малко студенти могат и ще го направят бързо и лесно и безплатно)
3.За в бъдеще общия брой избиратели никога да не надвишават общия брой документи с които може да се гласува.
Приложене документа от справката на МВР
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ОБЯСНИ - КАК СПОРЕД ЦИК ПРАВО НА ГЛАС ИМАТ 6,9 МЛН. БЪЛГАРИ, СЛЕД КАТО ОТ МВР ТВЪРДЯТ, ЧЕ В МОМЕНТА ИМА ИЗДАДЕНИ И ДЕЙСТВАЩИ ЕДВА 1 211 987 ЛИЧНИ КАРТИ НА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ НАД 18 ГОДИНИ..?!!!!
Martin Hristov преди 11 часа
Някои български журналисти вече реагират на този документ в блоговете си, но централните медии все още мълчат....
Доц. Мая Иванова: Окупацията на СУ прилича на социален расизъм | Хоризонт
bnr.bg
Алма Матер не е пространство за военни битки. Това е едно духовно пространство и ние сме една академична общност,..
Информационна агенция БГНЕС
"Когато взехме властта подменихме много професионалисти", призна Хаджигаев и даде пример с директора на Областното пътно управление. "След смяната на директора Атанасовски бяха назначени много хора по роднински връзки, които нямат нищо общо със специфичната дейност на управлението".
Хаджигаев: ГЕРБ се оплакват, но и те правеха чистки
news.bgnes.com
ГЕРБ в Благоевград постоянно се оплакват, че има политическа чистка, но ние правехме същото. Това заяви един от основателите на БАСТА Костадин Хаджигаев и бивш член на Изпълнителната комисия на партията на Бойко Борисов, предаде кореспондентът ..
ТИ КОЛКО БУХАЛКИ ОТНАСЯШ ВСЯКА ВЕЧЕР ОТ МУТРИТЕ СИ
Богомил Бонев, който беше вътрешен министър от кабинета "Костов", сравни студентите, окупирали Софийския университет, с цигани. "Когато сняг забръска, в СУ ще бъде топличко. Катунът се готви да зимува. Така циганите се настаняват по изоставените домове и се греят с паркета, написа на страницата си във "Фейсбук" Бонев. - Иначе Укопаторите (по Валери Тарандов) са изцвъкали всички текстове по НК."/БЛИЦ
Да го запалят целия университет направо бе . После и народното събрание и да се приключва Даже кеф ще ми стане на душата ако го направят
Ай не са грижи за мойте деца.
Единият тази година си завърши магистратурата, другият догодина. Знаят английски по-добре от български. И образованието им не е тинтири-минтири. И материално са осигурени, поне на старта. По-напред са от тебе поне с няколко обиколки.
А че не съм трол съм го доказал. А ти си доказал противното.
Който и държавен български университет да са завършили хич не ми ги хвали. И като знаят английски кво - най-много да отидат на запад, да им се смеят на образУванието
Коментар