IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Режисираният Протест на безформените точно това НЕ иска - Поемането на ЛИЧНА отговорност - смяна на правилата и контролирането им.
    Искате - Групова безотговорност чрез една оставка, за да дойде другата Позната Групова безотговорност при същите добре структурирани през последните 20 години - "демократични" правила
    Проблема на протеста е че се издигат лозунги срещу .... а не ЗА !

Да приемем че всички до сега са маскари и същевреенно да очакваме че следващите ще паднат от небето чисти като ангелчета. Твърде наивно очакване....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• сега тази блокада на университета - голям кеф ми направи реакцията на БСП. Аз поне никакво внимание не обръщах на това че шепа студенти решили да се заключат вътре. Ама БСП като обрънаха такова голямо внимание, като впрегнаха една камара компрометирани журналисти, преподаватели, младежкото БСП, пък и депутати и сами свършиха работата

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
        С тея плоски обиди, само затвърждаваш гореизложената ми хипотеза, относно умствения ти багаж. Носи си го със здраве, така и така не е много тежък, сметам
        голям палячо ....така заболя ли те

п.п.
        няма как да приема насериозно каквото и да е от индивит като теб

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Режисираният Протест на безформените точно това НЕ иска - Поемането на ЛИЧНА отговорност - смяна на правилата и контролирането им.
          Искате - Групова безотговорност чрез една оставка, за да дойде другата Позната Групова безотговорност при същите добре структурирани през последните 20 години - "демократични" правила
          Ама чакай сега - за управлението се иска и изисква отговорност от политиците - не от протестиращите срещу тях. Ако политиците не искат да носят отговорност то да подават оставка. Ако искат да прехвърлят отговорност то да подават оставка. Ако искат някой друг да е виновен, то да кажат кой е отговорен, като не искат да подават оставка.

разбирам че това не са желанията на БСП - но очевидно желанията на БСП не интересуват хората които са срещу БСП. Все пак беше много мило от страна на БСП веднага да кажите какво искате - така много лесно беше да се разбере какво не трябва да се прави Включително и тази обсада на парламента, дето сами показахте че ви е страх от нея и кво стана, как човек да не се възползва от страховете ви

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
            ДИКТАТУРАТА НА МУТРАТА БОРИСОВ ЩЕ НИ СЕ ВИДИ КАТО ДЕТСКА ГРАДИНА, АКО РАЗРЕШИМ НА ТОВА ОЗВЕРЯЛО ЗА ВЛАСТ „РЕФОРМАТОРСКО” МАЛЦИНСТВО ДА БЪДЕ ДОПУСНАТО ДО УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА!

"Хунвейбините нямат място в Храма, китайският болшевизъм е чужд на Алма Матер. Провеждам лекциите си в двора на Софийския университет, а други колеги, които са истинските носители на академичния дух, го правят и в Докторската градина! Преподавателите-окупатори всъщност са идеолози, които си въобразяват, че са народни водачи!" – това споделих днес сутринта пред БНТ в двора на окупирания Университет, където от 9.15 до 11.00 часа проведох моите лекции със студентите ми от магистърската програма по клинична психология и от 11.15 до 13.00 часа с бакалаври 4-ти курс психология!

Както разбирам "обществената" и "национална" телевизия е скрила това интервю досега! Ако не го направи и в емисията в 20.00 часа, това ще означава, че е налице тотална цензура над нормалните преподаватели и студенти, които са против идиотизма на окупацията на Алма Матер! Цензура, която напомня най-мрачните години на тоталитарния режим, какъвто очевидно ни готвят ГЕРБ и Реформаторския блок, завзели и купили предварително дори националните медии!

Използвам случая да призова всички колеги и студенти в Софийския университет, родителите на студентите и всички нормални хора в страната да бъдат готови за това, което едно тоталитарно малцинство, въобразило себе си за качество на нацията, ще се опита да реализира политически, ако бъде допуснато до властта! Длъжен съм да предупредя всички нормални граждани, че диктатурата на Мутрата Борисов и на ГЕРБ ще ни се стори като режим в детската градина, ако разрешим на това озверяло за власт малцинство бъде допуснато в управлението на държавата!
            Уважаеми съграждани, преди време нацията въстана срещу мутрите с девиза: "Не на страха!"... Време е всички ние, независимо от партийните, етническите или религиозните ни предпочитания, да се обединим срещу злото, което заплашва устоите на държавността, на нашия живот, на живота на нашите деца и бъдещите поколения!
            Това е положението...

Проф. Людмил Георгиев
            Разбира се че не се дава по "Националните" медии...
            както и това че мойта дъщеря и още 10 момичета ходиха във сряда и като станало въпрос да се почва да се учи ги изблъскали от СУ....
            Ректора да освободи входовете и да се учи ...който иска ако не искат да им пишат нулева и така...

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
              а нашите политици са еманация на злото.
              Точно такива са си, слуги на Мамона и роби на Лукавия

Коментар

Политиците носят ЛИЧНА отговорност за всяка тяхна глупост. И тази отговорност трябва да им се изисква. Не само партиина, а и лична отговорност. Очевидно обективно е трудно да стане с настоящата рамка, но пък е доста лесно да носят обществена отговорност - като се издънят и да посрещат "овациите" на тълпата

Сега поне всеки е медия

Коментар

палячо
                  С тея плоски обиди, само затвърждаваш гореизложената ми хипотеза, относно умствения ти багаж. Носи си го със здраве, така и така не е много тежък, сметам

Коментар

Носиш пич , носиш.....всеки един от нас носи с гласуването или негласуването си тези 23 години.
                    Тцъ. Ако политиците искаха хората да се вживяват в управлението, да им влизат в положението, то трябваше да управляват добре - така както същите тези хора които се излъгвали да гласуват за тях са се надявали.

Като не са управлявали така никой не им влиза в положението. Те са нещо различно, не са нормални хора, в хората виждаш нещо добро, а нашите политици са еманация на злото.

Поне всяка интернет страница, всички вестници и някой телевизии точно така представят нещата. това му е кофтито на груповото оплюване и на философията всички маскари - по някое време хората наистина повярват в това. И тогава няма свой техен.

Коментар

• Политиците носят ЛИЧНА отговорност за всяка тяхна глупост. И тази отговорност трябва да им се изисква. Не само партиина, а и лична отговорност. Очевидно обективно е трудно да стане с настоящата рамка, но пък е доста лесно да носят обществена отговорност - като се издънят и да посрещат "овациите" на тълпата

Сега поне всеки е медия

Коментар

• Първоначално изпратено от draznitel_3 Разгледай мнение
                        Ооо не, тука много бъркаш. Те са "каймака" на матриала ни Всичките ги избират с конкурс по простотия и сервилност Точно, за да си мислят такива като тебе, с не много голям умствен багаж, че това е целия матриал. И да се отчайват там мирно и спокойно, и да не пречат
                        палячо

Коментар

Аз не нося абсолютно никаква отговорност за дейността на политиците ни. Не виждам никаква лична вина и вярвам че всеки нормален човек мисли като мен.

А комунистическите глупости "всички сме виновни" може да вървят пред бабите от балканските градчета, ама не вървят пред никой който не е живял 20 години в социализъмъ, да се радва на груповата безотговорност.
                          Носиш пич , носиш.....всеки един от нас носи с гласуването или негласуването си тези 23 години.

Коментар

Аиде пак по Български, като те хванат в ъгъла с напишкани гащи и веднага ....... аз не съм виновен политиците бяха

Ми тия от Марс ли ги внесохме, не вярвам.
                            Те са част от маитяла ни.....калпав материал, калпав избор , калпаво управление ........ всичко е борба за кокъла , нищо друго.
                            Ооо не, тука много бъркаш. Те са "каймака" на матриала ни Всичките ги избират с конкурс по простотия и сервилност Точно, за да си мислят такива като тебе, с не много голям умствен багаж, че това е целия матриал. И да се отчайват там мирно и спокойно, и да не пречат

Коментар

Аиде пак по Български, като те хванат в ъгъла с напишкани гащи и веднага ....... аз не съм виновен политиците бяха

Ми тия от Марс ли ги внесохме, не вярвам.
                              Те са част от маитяла ни.....калпав материал, калпав избор , калпаво управление ........ всичко е борба за кокъла , нищо друго.
                              Аз не нося абсолютно никаква отговорност за дейността на политиците ни. Не виждам никаква лична вина и вярвам че всеки нормален човек мисли като мен.

А комунистическите глупости "всички сме виновни" може да вървят пред бабите от балканските градчета, ама не вървят пред никой който не е живял 20 години в социализъмъ, да се радва на груповата безотговорност.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                                Ама това не ме интересува!!!Въпроса е,че не става!!!
                                Не става, щото както е казал Хитлер - събери 100 глупака на едно място, и няма да получиш нито едно умно решение

Коментар

Working...
                                X