IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (Архив до 13.11.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
    Половин София бачкаше у Пернишките заводи.Сините софиянци им ебаха майката.Унищожиха Видин Монтана Враца Плевен Търново Русе Шумен Разград Търговище Силистра Ловеч Габрово Добрич Кюстендил Варна Благоевград Сливен Ямбол Хасково.....Е сега хората от тези градове ще дойдат в София за да е гадно и на унищожителите.Само какви мангали ще ви пратим черни грозни и гладни.Ше ви натикат по дупките и нема да смеете да шукнете.
    Образец на комунистически делириум. Нуждаещ се от лечение...

И след това питаш мен за хапчета Не се безпокой, чичко доктор ще ти помогне...

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
      Половин София бачкаше у Пернишките заводи.Сините софиянци им ебаха майката.Унищожиха Видин Монтана Враца Плевен Търново Русе Шумен Разград Търговище Силистра Ловеч Габрово Добрич Кюстендил Варна Благоевград Сливен Ямбол Хасково.....Е сега хората от тези градове ще дойдат в София за да е гадно и на унищожителите.Само какви мангали ще ви пратим черни грозни и гладни.Ше ви натикат по дупките и нема да смеете да шукнете.
      Поеми си въздух, не се нервирай. Загубихте битката за България. Комунизмът си отива колкото и да ви е мъчно !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Имат още един ден на власт !!!
        Така е!!!

Коментар

От 1944 година, откакто дойдоха на власт с разстрели и убийства и досега ни грабят. Време е да ги изгоним с ШУТОВЕ от България комунистите заедно със герберастите и седерастите им !!!

Поздрави за студентите. Велики сте !!! Поклон !!!

Само този е начина да се бори комунизма - с бунтове.

Комуниста само от бой разбира !!!
          Мечи страхувам се че досега не беше нищо да видиш занапред какво са приготвили.Това дето е било ще ви се стори детска игра

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
            Ами днес е работен ден...
            не всеки изкарва парите си като трол.....
            как е платената част от форума..
            върви ли заработката ...
            Върви, всичко е наред. Вижда Ви се края, след вас само червените фенери ще останат.

Коментар

Не съм членувал в БКП. Презирал съм ги винаги. Никога не съм писал молба да ме приемат за ПРАСЕ !!!

Я кажи ти сега, като работеше голям човек при Иван Костов, не е ли и той същия червеняк като комуноидите, които сега защитаваш ???
              Костов е с класи над Борисов и сие като професионалист....да знаеш...
              за пожарната не претендирам ....
              въпреки че е слаб политик и разтури синята идея......
              та пак ..
              За кандидатстването..
              Гледал съм документите от Морското на един колега и да знаеш не моЕш ме излъга...
              То от ОФ ,то от районното БКП ,то от МВР ,то препоръчители...

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                ЧЕРВЕНИ БУДИТЕЛИ?!??!?!?!??

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                  Маймуняк, нали беше написал че живееш на орлов мост и простите протестиращи ти опикали входа. Как от там видя парламента?
                  Крие се зад анонимност, ама иначе разпитва. Изпитана комунистическа тактика. Имат още един ден на власт !!!
                  tnm

Коментар

Не никога не съм писал дори молба за членство. По мое време по малко от половината класно бяха членове на БКП.

Подигравахме им се. Това е истината.
                    Писал си молбичка ти, не ни лъжи.
                    Били се подигравали на приетите в БКП?!?!
                    Кого лъжеш бе?

Всъщност другарю старши лейтенант, я ни кажи как така напусна военния флот със звание само старши лейтенант?
                    А? Нали имаше 10 годишен договор? И трябваше да станеш поне капитан-лейтенант? На седмата година, нали?
                    Ама когато се извърши декомунизацията на армията ти си остана комунист, нали? Удобен предлог да те уволнят от флота. Така ли беше? Така направиха болшинството от младите морски офицери тогава. Помня го това. От военноморския флот масово напуснаха офицери, като декларираха че остават комунисти. И от сухопътните войски имаше такива, ама във ВМФ беше масова практика.
                    Е, после всички пак масово захвърлиха членските книжки, ама това беше начинът да избягат от десетгодишния договор.

Така ли беше Мечконякакъв?
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• От 1944 година, откакто дойдоха на власт с разстрели и убийства и досега ни грабят. Време е да ги изгоним с ШУТОВЕ от България комунистите заедно със герберастите и седерастите им !!!

Поздрави за студентите. Велики сте !!! Поклон !!!

Само този е начина да се бори комунизма - с бунтове.

Комуниста само от бой разбира !!!
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Big6ha Разгледай мнение
                        Маймуняк, нали беше написал че живееш на орлов мост и простите протестиращи ти опикали входа. Как от там видя парламента?
                        Ами днес е работен ден...
                        не всеки изкарва парите си като трол.....
                        как е платената част от форума..
                        върви ли заработката ...

Коментар

Я да погледна от прозореца .... нема никой пред Парламента..........
                          Не ми отговори ти членувал ли си л БКП по време на следването ...
                          С колко препоръки те приеха и от коЍ.................

Коментар

Не съм членувал в БКП. Презирал съм ги винаги. Никога не съм писал молба да ме приемат за ПРАСЕ !!!

Я кажи ти сега, като работеше голям човек при Иван Костов, не е ли и той същия червеняк като комуноидите, които сега защитаваш ???
                            tnm

Коментар

• Лъвът скъса синджиря !!!

Поздрав за всички протестиращи

http://www.youtube.com/watch?v=Grr1DdoriZw
                              tnm

Коментар

Като свършат аргументите почват обидите, лъжите, интерпретациите на думите и личните нападки.

Изглеждаш изнервен.

Дали не е защото гневни граждани са обградили парламента ???

Коментар

Working...
                                X